reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

My dzisiaj byliśmy nad jeziorem,trochę się spiekłam i wyglądam jak przyrumieniony kurczak,ale dobrze że na brąz a nie na raczkowaty mnie chwyciło słonko :-) Kuba też się opalił a mój m to już murzyn od dawna :-)
Mój wspaniały cykl jest wyjątkowo dziwny,skok i ciągle ten sam poziom temperatury,wcześniej był wzrost i spadek i wyglądało to na taki łuk fajny a teraz temperatura jak zaklęta.Progesteron mam nadzieję że w normie,z rana mnie mnie muliło,przeszło po śniadaniu no ale to kolejny dowód na to że progesteron jest ok.No i szyjka dziwna wczoraj była bo jakby cylinder hehe ale zakmnięta :-)

reklama
Hej

A co tu taka cisza??

Mojego alexandardlo bolindrugi dzien, jak donjutra nie minie to do lekarza.
Juz za 2 tyg zaczyna szkole, a Viki przedszkole.

Ale sie wyspalammprawie 12 godz hehe

hej dziewczynki

ja przepraszam, ze zamilklam ale jakos nie mam ostatnio klimatu:zawstydzona/y:
u nas ok
chyba, bo przeciez kazdy dzien jest dla mnie niewiadoma
ale staram sie nie myslec i zyc normalnie bo bym panikowala ciagle
do pracy juz nie chodze, dostalam zwolnienie z efektem natychmiastowym wiec przynajmniej ten stres odszedl

jutro jedziemy do Legolandu

pod koniec sierpnia mam kolejne usg, zobaczymy czy cos sie zmienilo..oby
przepraszam, ze tak tylko o sobie :*

pozdrawiam

akuku nawet mi nie mów o zaczynaniu szkoły bo dociera do mnie, że za trochę koniec wakacji i powrót do pracy, buuuuuuu

jak się czujesz?

tili odpoczywaj kochana!!! i pisz o sobie do woli, nikt się nie obrazi, właśnie byłam ciekawa co u Ciebie, nawet miałam zagadać przed chwilą na FB :-D

anabelka i jak progesteron?

wczoraj mieliśmy pierwszą rocznicę ślubu! jejku jak to szybko zleciało!!!! :szok:

nie robiliśmy żadnej imprezy bo Marcin cały dzień był w pracy. Jak wrócił to zaskoczył mnie kwiatami :szok:
byłam w szoku bo to nie w jego stylu :-D jego romantyzm objawia się tym, że naprawi mi coś w komputerze albo jak pozmywa, taki ten mój mąż romantyczny :sorry2: a tu proszę, taka niespodzianka :-D

zmierzyłam dziś tempkę tak z ciekawości i było 36,6, jest wyższa bo podstawowa to u mnie 36,4.

raczej wątpię by to była owulacja ale z ciekawości jeszcze jutro zmierzę i porównam.

karola progesteron mam w normie,dzisiaj skok o 0,1
9 powinnam dostać okres

Hej

A co tu taka cisza??

Mojego alexandardlo bolindrugi dzien, jak donjutra nie minie to do lekarza.
Juz za 2 tyg zaczyna szkole, a Viki przedszkole.

Ale sie wyspalammprawie 12 godz hehe

Tobie to fajnie,ja nie potrafię tak długo spać,nawet w ciąży spałam tyle co zwykle

Ostatnia edycja:
hej dzxiewczynki,
Kamilko no no kwotnaco wyglądasz, brzusio widać :tak:,
Karola a widzisz jak twój chlop potrafi milo zaskoczyć???:-p,

Tili wypoczywaj, trzymam kciuki za usg pod koniec miesiąca,

a co u mnie...trzese dupa, bo w srode mam usg prenatalne, a,ze moja reakcja była dziwna, jak dowiedziałam się,ze to chłopak, to teraz boje się,ze będzie z nim cos nie tak, twu, twu, poza tym na to mulenie i ohydne wciąż samopoczucie odstawiłam witaminy...ale już kupiłam sobie komplet po 14 tc i zaczne brac :tak:poza tym mam depresja, już nie taka silna jak w sobote, ale chyba jest spowodowana moimi wyrzutami sumienia odnośnie newsa o chłopcu i obawa przed usg prenatalnym, Boze żeby był zdrowy tylko na tym mi zależy. Poza tym upal niemiłosierny u nas, ja zdycham w ciągu dnia, zaluzje zewnętrzne prawie cale zsunięte i wiatrak chodzi, to tyle, buzka.

Ps mam takie humory i wkurw...ze już nikt nie umie ze mna wytrzymac:no::no:

Kamilka no w koncu widac brzusio. Slicznosci.

Kasoku, nie martw sie wszystko bedzie Dobrze, ja tez mam wyzuty sumienia bo nie zareagowalam tak jakbym chciala. Ale na szczescie nie od tego zalezy zdrowie naszych malenstw.
Moja znajoma zaszla w nieplanowana ciaze w wieku 16blat i po brzuchu sie bila ze nie chcenitd..naszczescie udalo nam sie ja przekonac i teraz ma zdrowa Nicolke, i druga core i synka hehe

Anabelko ja spioch jestem hehe, wlasnie sie klade.

Z Alexem w szppitalu bylismy tak mu sienpogorszylo, antybiotyk i oby szybko minelo.

reklama
hej dziewczyny jestem tydzien przed okresem a ja dzisiaj dostałam plamienia takiego delikatnie brązowego .... Co to moze oznaczac ? Nigdy tak nie miałam .... Okres przewidywalam na niedziele poniedzialek... a widziec bym go wogole nie chciala... ;(

Karola gratuluje rocznicy i romantyzmu mężą;D

Kamilka no brzuszek ladny :) Rośnie :)

Akuku zdrowka dla Alexa

Tiluchna oddpoczywaj zdrowo i sie nie stresuj

Kasoku napewnno bedzie wszystko dobrze

Anabelko jak u ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry