reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Jak sie trzymacie dziewczyny w ter upaly?:dry: ja to normalnie odpadam i w sumie nie moge prysznica nawet w lazience wziac bo mam tam slonce po calosci!!! nie no zdechne chyba

Pokaze wam sie zdjecie z Dzisiaj...

no brzusio piękny
a ja mam płaski :-D

kurde jeszcze 2 dni ale czuję że się nie udało,mój śluz mnie informuje o tym co prawda nie zmienił jeszcze koloru na ciut kremowy ale wczoraj raz pojawił się w odcieniu mocniejszej żółci,więc u mnie tak bywa przed okresem

smerfik a wiesz co Ci napiszę,że u Ciebie albo się udało albo masz jakieś zachwianie hormonalne...
mnie brzuch w ciąży bolał kilka dni przed okresem,a tak to boli dzień przed lub dopiero w dniu w którym mam dostać
jakbyś mierzyła temperaturę to by coś można było z tego wyczytać a tak...nic

Ja nie będę robić już testu przed terminem okresu więc ewentualnie 9 lub 10 jeśli nie dostanę okresu

Anabelko ja wczoraj bralam luteine ostatnio.. i dzisiaj juz nie biore bo zawsze tylko 10 dni i potem przerywam i nigdy mi sie nie zdarzylo zebym od razu okres dostala wiec naprawde jestem w szoku... mam nadzieje ze jesli to dzidzia to ze bedzie wszystko ok ....
ja tez chyba bede testowac 10 ;p

Anabelko ja wczoraj bralam luteine ostatnio.. i dzisiaj juz nie biore bo zawsze tylko 10 dni i potem przerywam i nigdy mi sie nie zdarzylo zebym od razu okres dostala wiec naprawde jestem w szoku... mam nadzieje ze jesli to dzidzia to ze bedzie wszystko ok ....
ja tez chyba bede testowac 10 ;p

może to być działanie luteiny...a gdyby to było plamienie z odstawienia to za szybko moim zdaniem
3 kropelki to zdecydowanie za mało na plamienie z odstawienia,powinno być więcej i nie dziś a np jutro

Anabelko jak luteine zazylam o 23 przed snem a o 7 byly te plamki to za wczesnie na plamienie z powodu luteiny... teraz jest jakby bardziej sluz brunatny niz plamienie , brzuch troche pobolewa okresowo, ale slabiej niz przy okresie.... a kiedy moge zrobic testa? juz mnie zaczyna kusic;p a powiedzialam ze nie zrobie wczesniej niz 10 ;p tu ups juz wytrzymac nie moge...

Akuku trzymaj kciuki mocno :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry