reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Anabelko ja mialam taki zoltawy sluz a w ciazy bylam, tez myslalam ze nic z tego heh

Smerfiku zycze Ci by to byla implantacja .

Milego dnia

no mój ciemnieje przed okresem z jasno żółtego na ciemny i potem lekko kremowy wieczorem przed okresem i okres,ale dzisiaj jest znacznie jaśniejszy :-)

Anabelko jak luteine zazylam o 23 przed snem a o 7 byly te plamki to za wczesnie na plamienie z powodu luteiny... teraz jest jakby bardziej sluz brunatny niz plamienie , brzuch troche pobolewa okresowo, ale slabiej niz przy okresie.... a kiedy moge zrobic testa? juz mnie zaczyna kusic;p a powiedzialam ze nie zrobie wczesniej niz 10 ;p tu ups juz wytrzymac nie moge...

Akuku trzymaj kciuki mocno :)

to na 100% nie jest to spowodowane przerwą w luteinie bo skoro bierzesz ją tak późno to jakaś taka reakcja jak plamienie powinna mieć miejsce dzień lub dwa po odstawieniu

Smerfiku jeslito implantacja to za dwa trzy dni na tescie powinno wyjsc.

słuchaj Akuku smerfiku

ale dlaczego kazal odstawić???mi wręcz kazal brac iu do testu potwierdzającego bądź ni nie odstawiać, dziwne:confused2:

dokładnie też bym tak zlecił gdybym była lekarzem

Smerfik- dawaj test! Skoro Ty widzisz, że coś tam jest to luteiny nie odstawiaj.

no dawaj dawaj smerfiku

kasoku zapisałam mojego na badanie nasienia,termin dopiero na 9 września,masakra z tymi terminami,widać że sporo ma problemy

dziewcyzny test wstawie rano.... bo teraz to sie to porozmazywalo ze makabra... Luteine biore .... bo kazal brac normalnie... i rano powtorzyc test.... boje sie strasznie tego plamienia...

smmerfiku ale to plamienie masz nadal?? bo jak nie to to implantacja byla najprawdopodobniej. to cczekam na tescik jutro.
i trzymam mocno kciukaski i sle fluidkow ile moge.

smerfik tylko zró test tej samej firmy zrób test

kasoku​ a jak z oddaniem nasienia tam jest,przychodzi się i na miejscu wali się konia do pojemnika jakie dają,czy należy kupić w aptece

anabelko mój m kupowal npojemnik taki jak na siusiu, no i niestety zamykal się w kiblu kolo rejestracji i walil co trzeba, tak wiec warunków to tam nie maja, ale licza się wyniki:tak:

reklama
smerfik nie odstawiaj Lutki i koniecznie daj znać z samego rana co wyszło na teście!!!! kciuki mocno zaciśnietę!!!!!!

kasoku rozglądam się za jakimś psychologiem, w sumie tak czy siak by mi się przydał z racji mojego DDA, może rozmowa z kimś odpowiedni wykwalifikowanym pozwoliłaby nabrać mi wiary w siebie, naprawiła ciut mój trudny i wybuchowy charakter no i coś zaradziła na te ostatnie wahania nastroju...

akuku no chyba wyczułaś intuicyjnie plany odwiedzenia UK. Moja mama siedzi przy kompie od 3 godzin i szuka tanich lotów do Londynu :-D Kilka miesięcy była pierwszy raz w UK jako przedstawiciel naszej szkoły na wymianie międzynarodowej w Liverpoolu i bardzo jej się UK spodobało no i teraz siedzi i szuka takich lotów :-D:-D przed chwilą wynalazła lot z Łodzi do Londynu (STN) w połowie października za 212zł / os w obie strony. Opłaca się?

mnie się marzy jechać do UK autem i zrobić taką super objazdówkę, zwiedzić Szkocję, Irlandię, Walię Anglię wzdłuż i wszerz, no albo chociaż samą Anglię, no i obowiązkowo odwiedzić stare śmieci czyli Coventry. No ale cóż, taka wyprawa możliwa jest tylko w wakacje a w wakacje mój M. pracuje od 6 do 22 :confused2:

sama się nie wybiorę, za duży cykor ze mnie :zawstydzona/y:

anabelka bardzo długo musicie czekać na badanie, to na nfz jest czy prywatnie?

my robiliśmy w Łodzi, na ul. Piotrkowskiej, bez wcześniejszego umawiania się, zadzwoniłam tylko dzień wcześniej zapytać w jakich godzinach przyjmują materiał do badania i tyle. Z tego co pamiętam to zapłaciłam coś ok 40-50 zł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry