Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anabelko ja mialam taki zoltawy sluz a w ciazy bylam, tez myslalam ze nic z tego heh
Smerfiku zycze Ci by to byla implantacja .
Milego dnia
Anabelko jak luteine zazylam o 23 przed snem a o 7 byly te plamki to za wczesnie na plamienie z powodu luteiny... teraz jest jakby bardziej sluz brunatny niz plamienie , brzuch troche pobolewa okresowo, ale slabiej niz przy okresie.... a kiedy moge zrobic testa? juz mnie zaczyna kusic;p a powiedzialam ze nie zrobie wczesniej niz 10 ;p tu ups juz wytrzymac nie moge...
Akuku trzymaj kciuki mocno![]()
Smerfiku jeslito implantacja to za dwa trzy dni na tescie powinno wyjsc.
ale dlaczego kazal odstawić???mi wręcz kazal brac iu do testu potwierdzającego bądź ni nie odstawiać, dziwne![]()
Smerfik- dawaj test! Skoro Ty widzisz, że coś tam jest to luteiny nie odstawiaj.
Kilka miesięcy była pierwszy raz w UK jako przedstawiciel naszej szkoły na wymianie międzynarodowej w Liverpoolu i bardzo jej się UK spodobało no i teraz siedzi i szuka takich lotów 
przed chwilą wynalazła lot z Łodzi do Londynu (STN) w połowie października za 212zł / os w obie strony. Opłaca się?