reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

karola w 2 strony to tanio.
szukaj na wizzair.pl i na ryanair.pl
a z mama teraz nie mozecie poleciec ??

do mnie z tesco zadzwonili dzis ze jutro mam przyjsc na rozmowe na 10 i juz sie stresuje. bo mam zwolnienie ale takie ze moge pracowac tylko bez dzwigania i chodzenia przez dlugi czas... no i boje sie ze beda chcieli mnie gdzies wcisnac a wiadomo w sklepie zawsze trzeba cos dzwignac, albo chodzic przez dluzsszy czas, nie ma opcji siedziec...
a szcerze nie chcee wracac, strasznie sie stresuje nimi..ahh
tak czy siak powiem ze najpierw musze dostac ciuchy ciazowe, nie bede sienwbijac w te zprzed ciazy... ale pewnie powiedza ze mam orzyjsc w swoich ahh
nie wiem ja jzu sie cala denerwuje, a nie chce miec nerwowego dziecka...
zobacze co powiedza, najwyzej jak nie dotrzymaja slowa to pojde po inne zwolnienie, albo powkem ze mam migrene i zawroty glowy.
ja wiem ze jutro mi powiedza ze nje bede dzwigac i. chodzic dlugo a wyjdzie co innego... oni nie dbaja o pracownika.
ahh nie wazne. sorka ze tak marudze ... dobranoc

reklama
anabelka bardzo długo musicie czekać na badanie, to na nfz jest czy prywatnie?

my robiliśmy w Łodzi, na ul. Piotrkowskiej, bez wcześniejszego umawiania się, zadzwoniłam tylko dzień wcześniej zapytać w jakich godzinach przyjmują materiał do badania i tyle. Z tego co pamiętam to zapłaciłam coś ok 40-50 zł.

oczywiście prywatnie,nie wiem ile zapłacimy,nie pytałam się ale kasoku pisała że 40zł,może zapytam w innym laboratorium

karola w 2 strony to tanio.
szukaj na wizzair.pl i na ryanair.pl
a z mama teraz nie mozecie poleciec ??

do mnie z tesco zadzwonili dzis ze jutro mam przyjsc na rozmowe na 10 i juz sie stresuje. bo mam zwolnienie ale takie ze moge pracowac tylko bez dzwigania i chodzenia przez dlugi czas... no i boje sie ze beda chcieli mnie gdzies wcisnac a wiadomo w sklepie zawsze trzeba cos dzwignac, albo chodzic przez dluzsszy czas, nie ma opcji siedziec...
a szcerze nie chcee wracac, strasznie sie stresuje nimi..ahh
tak czy siak powiem ze najpierw musze dostac ciuchy ciazowe, nie bede sienwbijac w te zprzed ciazy... ale pewnie powiedza ze mam orzyjsc w swoich ahh
nie wiem ja jzu sie cala denerwuje, a nie chce miec nerwowego dziecka...
zobacze co powiedza, najwyzej jak nie dotrzymaja slowa to pojde po inne zwolnienie, albo powkem ze mam migrene i zawroty glowy.
ja wiem ze jutro mi powiedza ze nje bede dzwigac i. chodzic dlugo a wyjdzie co innego... oni nie dbaja o pracownika.
ahh nie wazne. sorka ze tak marudze ... dobranoc

daj znać co tam na rozmowie,możesz iść do pracy ale zaznaczaj przed każdym ich rozkazem że nie możesz czegoś robić gdy karzą Ci to zrobić czego nie możesz :-)

dziekuje dziewczyny za wsparcie i za kciuki ale wlasnie przyszedl okres.test negatywny .... okropny bol brzucha spac mi nie daje ;_(

no to przykro mi,a masz ten ból taki lekko rozrywający tam w dole ?

a u mnie temperatura ani drgnie w dół,jeszcze jutro może opaść...stresik narasta :-) ale testu nie zamierzam robić przed 10 sierpnia a jak zrobię to betę

Smerfiku bardzo mi prsykro :-( dziwne ze mimo brania lutki @ przyszla za wczesnie...

Anabelko to ja trzymqm kciuki by tym razem nie spadla.

No ja spac w nocy nie moglam juz, denerwuje sie i nie chce mi sie tam isc... Trzymajcie kciuki

Hej ja już po prenatalnych, dzidzi zdrwa, lykala wody płodowe i obrocila się dupa do nas, ale lekarz rozpoznal plec, facet, jeszcze zlecil mi badanie PAPPA i nie wiem czy dlatego żeby się upewnić, bo wg usg wszystko było w normie, czy dlatego,ze u nas badanie takowe kosztuje 120 zl czyli do kapsy kolejna kasa w sumie zostawiłam tam 350 zl :-(

akuku ja tam mogłabym lecieć teraz ale mama nie bardzo może, w szkole jest remont i mama jako wicedyrektor musi codziennie chodzić do pracy i nadzorować co tam się dzieje, podpisywać umowy, pilnować faktur, jeździć do miasta kupować to czego braknie itd. Pani Dyrektor wczasuje się w Chinach i ma w doooopie remont szkoły :no:

powodzenia na rozmowie w tesco, daj znać co i jak!

anabelka 3mam kciuki!

smerfik przykro mi kochana... 3maj się jakoś :tak:

kasoku super, że synek zdrowy i ruchliwy :tak: co to jest to badanie PAPPA? :sorry2:

kurcze strasznie sie martwie ,bo lekarz mimo wszystko kazal brać luteine i zrobic beta hcg jak najszybciej.... i jak wyjdzie ze jest ciaza zglosic sie jak najszybciej do niego ;( a bete najwczesniej zobie jutro a wyniki po poludniu ;(

kochana bo jeśli ból brzucha nie pozwolił Ci spać to mi się to kojarzy z jednym,chyba sama się domyślasz z czym...

a dzisiaj nie dasz rady zrobić ?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry