Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Akuku- siusiak jak się patrzy! Super:-)
Anabelka- kciuki zaciśnięte! Może teraz Ty zajmiesz miejsce w pociągu?![]()
Hej dziewczyny, jeszcze nie urodziłam, ale juz mi tak ciężko i czuję się jak taki len że szok - juz chcę.rodzić!!
!!
Dodaje wam ostatnia ( pewnie ) moja fotke ciazowa 39 tydzień-wow!wybił mi sie brzuchol niezle do przodu nie powiem..aż śmiesznie bo ostatnio stwierdzilam ze rośnie tak ze nie wiadomo kiedy doslownie
Smerfik- masz racje odpoczywaj jeszcze bierz lutke, rób bete i w zależności od tego albo lekarz albo odstawienie lutki, trzymam kciuki!!
Akuku- ja też slepa jestem co do usg hah, tzn coś tam widać ale ja bym się zaczęła nastawiac na płeć po min. 20 tyg - btw. Właśnie jedna dziewczyna z forum wczoraj mówiła jak to jakas znajoma laska poszła na usg w7- 8 mym miesiącu!! juz wszystko kupione na dziewczynke a jej lekarz mowi ze "slicznie się chlopczyk rozwija" hehe a ona szokk, bo mowili ze dziewczynka cały czas a jednak się człowiek nastawia jakoś.. A tu zmiana płci hehe
Kasoku- bardzo dobrze ze zrobiłaś zdjecia, nie maja prawa niszczyć ci elewacji itd która sama robilas, spisz jak się nazywa ta "firma" co robi sąsiadom remont i pilnuj, uje chol*erne masakra!!!
Miciurka brzuchol sliczny. A zdjecie nie ostatnie moze... Ja jeszcze mak z porodowki hehehe z brzuchem i bez![]()
Pospalam chwile bo w nocy spac nie moglam i juz mi lepiej.
Chociaż ostatnio już myślałam, że się zaczęło, bo przez cała dobę miałam bolesne skurcze, ale nieregularne :/ W końcu stwierdziłam, że mam dość, nie rodzę i idę spać. I obudziłam się już bez skurczy 

Postaram się jeszcze je wrzucić, o ile zdążę przed porodem