reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
akuku gin daje 90 % ,ze chlop już zludzen nie mam, Boze jak mnie glowa boli, a wracając do mojej sytuacji, cholera z rodzina najlepiej się wychodzi na zdjęciu z sąsiadami jak się okazuje tez, przykro mi jest, bo naprawdę traktowałam ich jak rodzine. Mialam 3 lata a oni po 25 jak tu wprowadzili...no nic.

masz racje nie daruj,czasami robotnik jest opryskliwy gdy nie ma szefa,przyczaj gdy przyjedzie ich przełożony i z nim gadaj ;-) wtedy taki kretyn gów...no ma do gadania,chociaż mój też jest robotnikiem budowlanym ale nie zdarzyło się by coś uszkodził z ekipą czy coś,a jeszcze posprzątają za sobą i wszelkie niedociągnięcia poprawiają do 24h
sąsiadowi powiedz że ma ekipę niechlujną taką jak Tobie się trafiła a mu nic nie zniszczyła więc niech jego ekipka uważa.
Mój by kurwi...cy dostał hehe wyzwałby ich od nieudaczników haha

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, jeszcze nie urodziłam ;), ale juz mi tak ciężko i czuję się jak taki len że szok - juz chcę.rodzić!! :)!!

Dodaje wam ostatnia ( pewnie ) moja fotke ciazowa 39 tydzień-wow! ;) wybił mi sie brzuchol niezle do przodu nie powiem..aż śmiesznie bo ostatnio stwierdzilam ze rośnie tak ze nie wiadomo kiedy doslownie :D

Smerfik- masz racje odpoczywaj jeszcze bierz lutke, rób bete i w zależności od tego albo lekarz albo odstawienie lutki, trzymam kciuki!!

Akuku- ja też slepa jestem co do usg hah, tzn coś tam widać ale ja bym się zaczęła nastawiac na płeć po min. 20 tyg - btw. Właśnie jedna dziewczyna z forum wczoraj mówiła jak to jakas znajoma laska poszła na usg w7- 8 mym miesiącu!! juz wszystko kupione na dziewczynke a jej lekarz mowi ze "slicznie się chlopczyk rozwija" hehe a ona szokk, bo mowili ze dziewczynka cały czas a jednak się człowiek nastawia jakoś.. A tu zmiana płci hehe

Kasoku- bardzo dobrze ze zrobiłaś zdjecia, nie maja prawa niszczyć ci elewacji itd która sama robilas, spisz jak się nazywa ta "firma" co robi sąsiadom remont i pilnuj, uje chol*erne masakra!!!

Załączniki

• DSC_0370.jpg
    DSC_0370.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
Akuku- siusiak jak się patrzy! Super:-)
Anabelka- kciuki zaciśnięte! Może teraz Ty zajmiesz miejsce w pociągu?:tak:

chciałabym w końcu

Hej dziewczyny, jeszcze nie urodziłam ;), ale juz mi tak ciężko i czuję się jak taki len że szok - juz chcę.rodzić!! :)!!

Dodaje wam ostatnia ( pewnie ) moja fotke ciazowa 39 tydzień-wow! ;) wybił mi sie brzuchol niezle do przodu nie powiem..aż śmiesznie bo ostatnio stwierdzilam ze rośnie tak ze nie wiadomo kiedy doslownie :D

Smerfik- masz racje odpoczywaj jeszcze bierz lutke, rób bete i w zależności od tego albo lekarz albo odstawienie lutki, trzymam kciuki!!

Akuku- ja też slepa jestem co do usg hah, tzn coś tam widać ale ja bym się zaczęła nastawiac na płeć po min. 20 tyg - btw. Właśnie jedna dziewczyna z forum wczoraj mówiła jak to jakas znajoma laska poszła na usg w7- 8 mym miesiącu!! juz wszystko kupione na dziewczynke a jej lekarz mowi ze "slicznie się chlopczyk rozwija" hehe a ona szokk, bo mowili ze dziewczynka cały czas a jednak się człowiek nastawia jakoś.. A tu zmiana płci hehe

Kasoku- bardzo dobrze ze zrobiłaś zdjecia, nie maja prawa niszczyć ci elewacji itd która sama robilas, spisz jak się nazywa ta "firma" co robi sąsiadom remont i pilnuj, uje chol*erne masakra!!!

no brzuszek imponujący

jak poznacie płeć piszcie ok bo robię pociąg :-)

domi dwupak jeszcze ?

Ostatnia edycja:
Miciurka brzuchol sliczny. A zdjecie nie ostatnie moze... Ja jeszcze mak z porodowki hehehe z brzuchem i bez :-P

Pospalam chwile bo w nocy spac nie moglam i juz mi lepiej.

nawet tak nie mow ze nie ostatnie hahahah!!! nastepne jakie wam pokaze - oby - to fotka dzidziusia (ja serio juz mam dosyc tej ociezalosci boli i innych, ale wiem ze z 2 strony bede strasznie plakac za moim brzuszkiem ;)..)

reklama
Anabelka - dwupak :tak: Chociaż ostatnio już myślałam, że się zaczęło, bo przez cała dobę miałam bolesne skurcze, ale nieregularne :/ W końcu stwierdziłam, że mam dość, nie rodzę i idę spać. I obudziłam się już bez skurczy :-p

Miciurka - widzę, że brzusio wystrzelił!:-) Bardzo ładnie wyglądasz i chyba mało przytyłaś, bo poza brzuszkiem to jesteś zgrabniutka :tak:

Sorry laski, że mało się odzywam ale po pierwsze nie mam weny, a po drugie obiecałam zdjęcie brzucha i jakoś nie mogę się zebrać, żeby je zrobić i aż mi głupio :-p Postaram się jeszcze je wrzucić, o ile zdążę przed porodem :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry