reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Kochana ja tez sie balam ale zrobilam test zeby zobaczyc.jedna kreche i sie nie nakrecac i nie myslec !!! A jakie zaskoczenie bylo. Tego Ci zycze !! Tylko idz na ta bete albo tescik zrob i nie mysl o tym

Akuku pójdę jutro jeśli temperatura nadal będzie wysoka,wtedy pójdę na luzie bo będę po terminie okresu a nie przed,kurde korci ale mam opory...

Nie no, po owulacji jestem. Mam dziś 21 dc z 28. Chyba, że (bo temp nie mierze), ovu o jakieś dwa dni się przesunęło. Zobaczymy co i jak będzie około 15 sierpnia :-)

Smerfik
- dobrze, że to Tylko rota. Buźka!

jeszcze cały tydzień :-) czekania...

smerfiku
i dobrze że w ciąży nie jesteś bo skutki mogłyby być kiepskie

Ostatnia edycja:
na sto procent ciąży u mnie nie ma, bo wg norm tamtego labolatorium ciąza tygodniowa zaczyna sie od 201 ... wiec na szczescie ciazy nie ma i strasznie z tego powodu sie ciesze....

a po z tym myslalam ze sie ta biegunka uspokoila zjadlam sobie kanapki i 3 parowki i wow nic ...wstalam bo pomyslalam ze sobi troche posprzatam - ledwo dolecialam do lazienki co mam taka biegunke ,cala mokra jestem ;( jakas masakra

Anabelko testuj kochana...

Krowko Ty mi lepiej badz w ciay bo ja mam zajsc po Tobie;D

hej, krowko, anabelko trzymam &&&&, smerfik kurcze rota wirus :szok:dieta leki i dojdziesz do siebie,

a co u mnie...glowa boli już trzeci dzień, matylda chora na razie kaszle i chrząka, sąsiad do c h u j zbolaly i mamy mini wojne podjazdowa, ale nie popuszczę fałszywcowi :no: zawistnik, centuś. No nic siedze w domu i czekam na ochlodzeniowy cud

ból głowy przejdzie Ci jak upały zelżeją,jutro podobno ma być już mniej gorąco, u mnie czasami fajnie zawieje wiaterkiem :-)

dziewczynki od jutrzejszej temperatury będzie zależało co zrobię,jeśli będzie wysoka to pójdę z rana na betę jeśli coś spadnie to nie pójdę,jak zrobię betę rano to tego samego dnia będę miała wynik

reklama
wow, anabelka co za emocje!!!!

ja już bym dawno sikała, ale masz stalowe nerwy!!! podziwiam!!!!

wykres obiecujący, oby się udało bo wiesz, wg wróżki zajdę we wrześniu (hmm co prawda nie wiem którego roku, ale kit z tym, hehe), czyli patrz jak ładnie by się ułożyło, Ty teraz, ja po Tobie czyli akurat we wrześniu :-D

musimy wagonik wydłużyć bo przecież jeszcze musi być miejsce dla krówki i dla smerfika :tak:

czy ktoś wie co słychać u pandorki, lorelain, die_perle i słoneczka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry