reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
karola zaczął Ci się śluz płodny tak ? no to nic nie wiadomo :-)

Kochani przebudziłam się około 3 i nie mogłam spać,jakoś zasnęłam,wstałam o 5:20 i zmierzyłam temperaturę,mój też się przebudził i do mnie "i co,i co,ile jest" no termometr pi pi pi i jeszcze raz zmierzyłam po pi pi pi mówię mu bez zmian :-) no więc dzisiaj mam 37,0 szyjka wysoko,zamknięta i twarda.Przestaję już badać szyjkę dopóki nie odbiorę wyniku bety,no facet tak się zachwycił że seksu mu się zachciało :-)
Mam stresa ale na betę muszę iść,obudzę Kubę o 8 i pojadę do laboratorium,bo przez przychodnie prywatnie mi się nie opłaca bo wynik dopiero by był w poniedziałek a gdy zrobię bezpośrednio w laboratorium to dzisiaj najpóźniej jutro rano,bo laboratorium jest całodobowe,testu z apteki nie kupuję bo za wiele razy widziałam wynik negatywny i teraz się boję

Anabelko - mocno mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& :**;-)

Miciurko - wygladasz po prostu slicznie!!! piekna dziewczyna i ciaza widac sluzyla Ci rewelacyjnie:tak::-D

ciezko mi w nocy bo mnie skurcze lapia bardzo mocne:-( sa tak mocne i paralizujace ze przez 10 min nie moge sie ruszyc.. musze powiedziec poloznej
tak jakby mi ktos jakis noz wbijal w jedno miejsce ..

Tilli ojej..idz z tym do lekarza albo poloznej...moze musza Ci cos dac antyskurczowe..

Ja weszlam w 18 tydz.
2 dni z rzedu Viki mial niespodzianke w lozku w nocy to znaczy posiusial sie...
A dzis Alex...nie wiem co sie dzieje, bo tak to sie nigdy nie zdarzylo. A Alex wstal o 5 I sie pyta czy dzis do szkoly idzie... Wczoraj kupilismy plecak , moze juz tak przezywa..
A Viki ?? Nie wiem. Ani duzo nie pija na noc ... Nie wiem o co chodzi, jak dzis sie cos wydarzy to chyba powiem lekarzowi, moze cos z pecherzem...
Ps wlasnie wchodze w 18 tydz.

anabelka fasolka jest na bank!!!! myślę, że dziś na teście powinny Ci już wyjść II krechy ale jak nie chcesz testować to trudno, poczekamy na wynik bety!!!!

ale fajnie by było, nasz plan pięknie zacząłby się realizować!!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Anabelka- &&&& za wysoką betę!
karola- właśnie, a może i u Ciebie coś się "wykluje"?
Tili- a nospe masz? Wiem, że tu dziewczyny biorą nospę i chyba magnez by skurczy nie było. Nie denerwuj się bo to nie pomaga maleństwu. Trzymaj się!
Akuku- faktycznie, może i pęcherz skoro dwoje miało niespodziankę.
Emalia- a Ty "coś" czujesz?

A u mnie ciągnięcia z lewa i prawa nadal są. Wczoraj jakby piersi wrażliwsze były. A tu jeszcze tyle czasu to testowania. U nas burze były w nocy, na szczęście nie takie jak ostatnio ale były. Plus taki, że sporo deszczu spadło i jest chłodniej:-). No i muszę się pochwalić, że od 6 dni Jaś nie zsiusiał się w nocy a dzisiejszej po raz pierwszy spał bez pieluszki. Dumna jestem jak paw:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry