reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

ja jako pierwszy objaw zbliżającego się porodu miałam taki,w sumie były dwa,apetyt mi odszedł,przeczyściło mnie z rana a jakoś o 17 odeszły mi wody :-)

Anabelka - dwupak :tak: Chociaż ostatnio już myślałam, że się zaczęło, bo przez cała dobę miałam bolesne skurcze, ale nieregularne :/ W końcu stwierdziłam, że mam dość, nie rodzę i idę spać. I obudziłam się już bez skurczy :-p

Miciurka - widzę, że brzusio wystrzelił!:-) Bardzo ładnie wyglądasz i chyba mało przytyłaś, bo poza brzuszkiem to jesteś zgrabniutka :tak:

Sorry laski, że mało się odzywam ale po pierwsze nie mam weny, a po drugie obiecałam zdjęcie brzucha i jakoś nie mogę się zebrać, żeby je zrobić i aż mi głupio :-p Postaram się jeszcze je wrzucić, o ile zdążę przed porodem :-p

rób zdjęcie bo chcemy zobaczyć Twój brzuch przed porodem :-)

dziołszki jem jak pociąg,w ciągu całego dnia zjadłam 2 kawałki arbuza,2 nektarynki,5 kajzerek,obiad,do tego banan i wypiłam jakieś 1,5 litra wody,trochę poskubałam jeszcze lodów bakaliowych i znowu jestem głodna haha :-)
jak zajdę to znowu przytyję i to nie mało bo jak widać nieźle na mnie działa ten progesteron,ale ważne że prawy jajnik się odezwał i z niego była owulacja i to od bardzo dawna.
Dzisiaj mam już dość,zakupy,sprzątanie,pranie...gorąco i duszno.
Jajniki pikają jak w orkiestrze,najpierw prawy,potem lewy,a ja chyba popuszczę z nerwów,2 decydujące doby,jutrzejsza temperatura i piątkowa.

Ostatnia edycja:
reklama
domi- dawaj fote a nie sie ociagasz;) to tez pewnie bedzie twoja ostatnia przed porodem hehe:tak:, no mnie strasznie wzdelo :-D chociaz i tak kolezanka ktora wlasnie przed chwila poszla do domu- powiedziala ze ten moj syncio to jakis malutki bedzie bo taki maly mam ten brzuszek - hah no niezly mi komplement strzelila :laugh2: - tylko szkoda ze na taka malutka to ja sie nie poczuwam :-p,

anabelka- szczerze to az mi sie niedobrze zrobilo po przeczytaniu co ty dzis zjadlas :-p, ale to tylko dlatego ze mi sie kompletnie nie chce w ogole jesc na maxa mi niedobrze jest i mam jakis refluks, no i czuje sie pelna a nic takiego nie zjadlam i nawet wepchnac na sile nie da rady bo chyba zaraz bym oddala spowrotem :no:, super ze jajnik dal znak zycia - no i trzymam kciuki za tempke - tylko nie popuszczaj bo az glupio w takim wieku :-p:laugh2::-)

ide wertowac ksiegi imion bo myslalam ze mam imie a sie okazuje ze nie:szok:

aa i jeszcze mam prosbe do kogos kto ma konto na enpr bo nie moge wejsc na moje konto:angry: - nie wiem o co kaman -hasla zapomnialam rzekomo... :baffled: a chcialam moj wykres ciazowy zgarnac czy ktos moglby mi go zapisac jako obrazek i wyslac ?:blink:

Ostatnia edycja:
Anabelka- kciuki zaciśnięte! Może teraz Ty zajmiesz miejsce w pociągu?:tak:

o taaaak, teraz anabelka teraz zaciąża a ja po niej :tak::tak::tak::tak:

kasoku ja mam powyżej uszu pseudo fachowców, do jakiś fachowiec to coś nam uszkodzi :wściekła/y:

normalnie za każdym razem jest coś obite, wgniecione, porysowane :wściekła/y::no:

bardzo dobrze, rób zdjęcia, nie daruj chuuujom!!!

miciurka ale pokaźny brzuszek!!! wcale nie dziwię się, że już byś chciała urodzić... no ale może na dniach maluszek opuści swój domek i pochwalisz nam się ślicznymi zdjęciami!!!

domi ale agnetka z Ciebie!!! uśmiałam się z tego "nie rodzę, idę spać", genialny tekst!!! :-D:-D

krówka co u Ciebie?

Miciurka mi sie Twoj wykres nie pokazuje..

A vo do zdjeciq to mialam na mysli ze jeszcze na porodowce zrobisz w dwupaku. Hehe

Domi wstawiaj mi zdjecie, nie ociagaj sie hehe.

Anabelko no ja mam nadzieje ze jutrzejsza tempka bedzie wysoko. A moze zatestuj jutro co ?? Hmm ile dni przed @ zawsze spada Ci tempka ??

Karola jak sie czujesz ??

miciurka ja też nie widzę wykresu, otwiera mi się strona główna... :dry:

akuku zapomniałam napisać, że nie widzę siusiaka ale ja ogólnie się nie znam bo nigdy nie miałam okazji obcować ze zdjęciami usg dzieciaczków.

hmm, co u mnie?

dziś miałam nawet niezły humor, może dlatego, że trafiły mi się dziś korepetycje i to wniosło powiew świeżości w moje codzienne monotonne wakacyjne życie. Ogarnęłam chatę, wypindrowałam się :laugh2: bo na korki przyjechał chłopak w moim wieku to i przygotować się trzeba było lepiej niż jak dzieci przychodzą, hehe :-D :-p

Hejka laski!

Karola- bo są fachowcy i fachowcy ;-). Mam jednego w domu, ;-) straszny "pedant" w robocie, a jak krzywo 1 mm to już mam wieczór z głowy bo ciągle marudzi. Karola, a pewnie że Ty!!! Tego się trzymaj, po Anabelce w pociągu miejsce dla Ciebie czeka! :-)

Kasoku - bardzo dobrze zrobiłaś! Szkoda, że w Twoim stanie masz takie atrakcje. A M, co na to?
Akuku- zdecydowałaś się na wózek w końcu?:-D
Micurka- brzuszek piękny!!! Zazdroszczę:-)
Edytka- jak urlopik? piwko wypite?
Domi - dawaj tą fotę! Czekamy, może my staraczki w końcu zaciązymy!
Tili- jak się czujesz?
Kamilka- teraz to brzuszek cudnie widać!

A u mnie? Dziś 20dc. I tak jak u Anabelki odezwał się dawno "poszukiwany" jajnik, lewy. Teraz też czuję pikanie a tu lewy a tu prawy i jakby takie ciągnięcie. Wiem, że sobie teraz pewnie coś wymyślam ale fajnie by było jakby się udało:-). Jednak u mnie to kwestia jeszcze co najmniej tygodnia, więc kupa czasu i wszystko zmienić się może. Dziś byliśmy nad jeziorem, mały się wymoczył z tatą i nawet ja wskoczyłam w kostium po raz pierwszy od 3 lat! Popatrzyłam w lustro, pogłaskałam rozstępy na brzuchu i poszłam się plażować:-). Ile się można chować? Od dziś moje ciało to mapa, i te rozstępy są drogowskazem pięknej drogi!

Trzymajcie się laski!

Karola no ja tez bym sie odwalila, wypiela pierś i dawaj nauczać rzecz święta.
dziewczyny padniecie, w tym momencie jestem w parku chorzowskim siedze na krawężniku i czekam aż mój m z biegana wrici awf Katowice zorganizowali biegi i sidzimy z Matyska i tna nas komary chyba mnie do końca powalilo...

Dziewczyny witam z rana :-)
Wczoraj wieczorem bałam się badać szyjkę,ale w końcu zrobiłam to i jest twarda,zamknięta i wysoko
Dzisiaj bałam się zmierzyć temperaturę,osrana byłam :szok: :-D :-) no ale zobaczcie mój wykres
kurde boję się mieć nadzieję bo boję się że zostanie rozwiana,chyba się osram zanim jutro zrobię betę :szok:

Miciurka mi sie Twoj wykres nie pokazuje..

A vo do zdjeciq to mialam na mysli ze jeszcze na porodowce zrobisz w dwupaku. Hehe

Domi wstawiaj mi zdjecie, nie ociagaj sie hehe.

Anabelko no ja mam nadzieje ze jutrzejsza tempka bedzie wysoko. A moze zatestuj jutro co ?? Hmm ile dni przed @ zawsze spada Ci tempka ??

Karola jak sie czujesz ??

Akuku w tym cyklu fazę lutealną mam dziwną ponieważ wcześniej to od 9 lub 10 dnia fazy lutealnej temperatura zaczynała spadać a teraz jeszcze poszła w górę,ale po co poszła mi do góry skoro jutro by miała spaść,nosz kurde nie chcę myśleć że się udało bo wiecie jak jest,sama wiesz jak jest starać się,mieć nadzieję a potem dup...
Chociaż w głębi duszy trzymam kciuki bo to by oznaczało że moja przepowiednia się spełnia a za mną by zaszła karola :-)
Cały dzień będę miała dziś zepsuty...
Chyba że to prawy jajnik wali hormonem jak głupi i stąd wysoka temperatura przy ew braku ciąży
No a szyjka zbadana dziś wysoko,twarda,zamknięta

Hejka laski!

Karola- bo są fachowcy i fachowcy ;-). Mam jednego w domu, ;-) straszny "pedant" w robocie, a jak krzywo 1 mm to już mam wieczór z głowy bo ciągle marudzi. Karola, a pewnie że Ty!!! Tego się trzymaj, po Anabelce w pociągu miejsce dla Ciebie czeka! :-)

Kasoku - bardzo dobrze zrobiłaś! Szkoda, że w Twoim stanie masz takie atrakcje. A M, co na to?
Akuku- zdecydowałaś się na wózek w końcu?:-D
Micurka- brzuszek piękny!!! Zazdroszczę:-)
Edytka- jak urlopik? piwko wypite?
Domi - dawaj tą fotę! Czekamy, może my staraczki w końcu zaciązymy!
Tili- jak się czujesz?
Kamilka- teraz to brzuszek cudnie widać!

A u mnie? Dziś 20dc. I tak jak u Anabelki odezwał się dawno "poszukiwany" jajnik, lewy. Teraz też czuję pikanie a tu lewy a tu prawy i jakby takie ciągnięcie. Wiem, że sobie teraz pewnie coś wymyślam ale fajnie by było jakby się udało:-). Jednak u mnie to kwestia jeszcze co najmniej tygodnia, więc kupa czasu i wszystko zmienić się może. Dziś byliśmy nad jeziorem, mały się wymoczył z tatą i nawet ja wskoczyłam w kostium po raz pierwszy od 3 lat! Popatrzyłam w lustro, pogłaskałam rozstępy na brzuchu i poszłam się plażować:-). Ile się można chować? Od dziś moje ciało to mapa, i te rozstępy są drogowskazem pięknej drogi!

Trzymajcie się laski!

i bardzo dobrze
ja też ostatnio z moimi facetami byłam na plaży :-) kupiłam sobie paero,leżałam,patrzyłam jak moi chłopcy się wygłupiają,spoglądałam na inne kobiety i stwierdziłam że te moje rozstępy są lepsze od tego jak inne wyglądają które się nie wstydzą :-) no zrzuciłam paero i poszłam się bawić :-)

Ostatnia edycja:
hEJA Laseczki;;;DDD
Anabelko ja sie nie odzywam tylko trzymam mocno kciukaski tak mocno mocno:*
Krowko pozwol e u ciebi tez nie skomentuje &&&&&&&& ciii
Miciurka bruzsio jes przecudowy:* a z Ciebie sliczna dziewczyna;*
Domi ja rowniez sie dolaczam i czekam na zdjecia brzuszka:)

A ja wczoraj trafilam do szpitala co sie okazalo wysoka goraczka ,poworny bol brzucha ,biegunka - rota wirus
zobili usg i i beta hcg - wyni 1,20 czyli ciazy brak , na szczescie...
zapytalam co sie moglo stac ze zaczelam tak plamic i brudzic i krwawic a lekarz stwierdzil ze moze to od upalow okres wczesniej przyszedl....ale dziwne bo teraz przestalam krwawic...

reklama

Trzymajcie się laski!

a Ty na owulację czekasz czy jak

smerfik wg normy w moim laboratorium ten wynik to już ciąża,bo u mnie jest <0,100 negatywny

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry