ja jako pierwszy objaw zbliżającego się porodu miałam taki,w sumie były dwa,apetyt mi odszedł,przeczyściło mnie z rana a jakoś o 17 odeszły mi wody :-)
rób zdjęcie bo chcemy zobaczyć Twój brzuch przed porodem :-)
dziołszki jem jak pociąg,w ciągu całego dnia zjadłam 2 kawałki arbuza,2 nektarynki,5 kajzerek,obiad,do tego banan i wypiłam jakieś 1,5 litra wody,trochę poskubałam jeszcze lodów bakaliowych i znowu jestem głodna haha :-)
jak zajdę to znowu przytyję i to nie mało bo jak widać nieźle na mnie działa ten progesteron,ale ważne że prawy jajnik się odezwał i z niego była owulacja i to od bardzo dawna.
Dzisiaj mam już dość,zakupy,sprzątanie,pranie...gorąco i duszno.
Jajniki pikają jak w orkiestrze,najpierw prawy,potem lewy,a ja chyba popuszczę z nerwów,2 decydujące doby,jutrzejsza temperatura i piątkowa.
Anabelka - dwupakChociaż ostatnio już myślałam, że się zaczęło, bo przez cała dobę miałam bolesne skurcze, ale nieregularne :/ W końcu stwierdziłam, że mam dość, nie rodzę i idę spać. I obudziłam się już bez skurczy
Miciurka - widzę, że brzusio wystrzelił!:-) Bardzo ładnie wyglądasz i chyba mało przytyłaś, bo poza brzuszkiem to jesteś zgrabniutka
Sorry laski, że mało się odzywam ale po pierwsze nie mam weny, a po drugie obiecałam zdjęcie brzucha i jakoś nie mogę się zebrać, żeby je zrobić i aż mi głupioPostaram się jeszcze je wrzucić, o ile zdążę przed porodem
![]()
rób zdjęcie bo chcemy zobaczyć Twój brzuch przed porodem :-)
dziołszki jem jak pociąg,w ciągu całego dnia zjadłam 2 kawałki arbuza,2 nektarynki,5 kajzerek,obiad,do tego banan i wypiłam jakieś 1,5 litra wody,trochę poskubałam jeszcze lodów bakaliowych i znowu jestem głodna haha :-)
jak zajdę to znowu przytyję i to nie mało bo jak widać nieźle na mnie działa ten progesteron,ale ważne że prawy jajnik się odezwał i z niego była owulacja i to od bardzo dawna.
Dzisiaj mam już dość,zakupy,sprzątanie,pranie...gorąco i duszno.
Jajniki pikają jak w orkiestrze,najpierw prawy,potem lewy,a ja chyba popuszczę z nerwów,2 decydujące doby,jutrzejsza temperatura i piątkowa.
Ostatnia edycja:
Chociaż ostatnio już myślałam, że się zaczęło, bo przez cała dobę miałam bolesne skurcze, ale nieregularne :/ W końcu stwierdziłam, że mam dość, nie rodzę i idę spać. I obudziłam się już bez skurczy 
chociaz i tak kolezanka ktora wlasnie przed chwila poszla do domu- powiedziala ze ten moj syncio to jakis malutki bedzie bo taki maly mam ten brzuszek - hah no niezly mi komplement strzelila
- tylko szkoda ze na taka malutka to ja sie nie poczuwam
, super ze jajnik dal znak zycia - no i trzymam kciuki za tempke - tylko nie popuszczaj bo az glupio w takim wieku 
- nie wiem o co kaman -hasla zapomnialam rzekomo...
a chcialam moj wykres ciazowy zgarnac czy ktos moglby mi go zapisac jako obrazek i wyslac ?