reklama

Staraczki luty 2013

Natka ja byłam na samym laktatorze, bo pierwszy nie chciał z piersi, a drugi nie mógł przez inkubator. to nie to samo co dziecko.. pokarm szybko się skończył z Mikołajem po 3 tyg, z Marcelem po 6... i ściągałam nawet co dwie godziny albo i mniej , żeby pobudzić i nie dało się. po 15 ml z dwóch, a Marcel 120 wtedy potrzebował.... Więc najlepiej laktację to Ci córunia pobudzi:)

reklama
Paulinka to prawda, na pewno dziecko najlepiej pobudzi i laktator w życiu tak dobrze tego nie zrobi :-)
a w ogóle to wczoraj już nawet nie napisałam, że byliśmy w tym sklepie i trochę pokupowaliśmy, wózek i fotelik zamówiony także teraz tylko czekamy aż przyjdzie :-) jakieś 3 tyg. Jeszcze łóżeczko zamówimy, ale to chyba jednak na necie bo spodobało mi się takie, którego nigdzie w okolicy nie ma, w sensie tej firmy :P a co do wózka to na razie zamówiliśmy dwa kolory bo nie zdecydowałam jeszcze ostatecznie jaki ;-)

Ciekawe jak tam akuku po usg :-):-)

hej
to dziś akuku ma od razu usg?
trzymam kciukasy!
natka i jaki wózek kupiliście?
a ja czekam i czekam i nic:) :( dziś termin z pierwszego usg prenatalnego-mały rusz się a nie sobie grzecznie śpisz :)

Kasiol z tego co kojarzę to akuku właśnie dziś od rana to usg miała :-)
Co do wózka to zdecydowaliśmy, że zostanie to bebetto holland..
Felusiowi dobrze w brzuszku i się nie spieszy coś... ale to już lada chwila, na pewno!

Natka to super, że już zamówiony:) a fotelik jaki? i pokaż jakie łóżeczko Ci się podoba? He he jak ja lubię oglądać dzidziusiowe zakupy:)
Kasiol jeszcze troszkę i uparciuszka małego wypędzą jakoś z brzuszka:) Góra tydzień:) Odpocznij sobie, bo potem to różnie może być:)
Akuku pewnie zajęta z dawno niewidzianą rodzinką, więc się nie dziwmy, że od razu relacji nie mamy:)

Natka a jaki kolor?
Fajne to łóżeczko:) najbardziej to mi się to dwukolorowe podoba, ale pozostałe kolory też fajne:) My też mieliśmy fotelik maxi cosi:) Oddaliśmy go potem jakiemuś znajomemu Łukasza:)

Paulinka bierzemy w końcu białe łóżeczko :-) a fotelik się okaże bo zamówiliśmy dwa kolory i zobaczymy na żywo jak wyglądają :-) ogólnie powoli musimy chyba zacząć ogarniać zamawianie wszystkiego bo nie wiadomo czy z tą moją cukrzycą nie będę musiała wcześniej już w szpitalu leżeć. Mam nadzieję, że jutro mnie lekarz uspokoi że z małą wszystko dobrze mimo mojego przeziębienia to wtedy na spokojnie będę zamawiać po kolei:-)

Sorki ale caly dzien zajeta bylam ;) wszystko dobrze. Potwierdzona dziewczynka w 100%, wazy 945g i jest glowka do gory.. noga przy buzi hehe. Pozniej wstawie zdjecia.
Szyjka dluga 4 cm .. uplawy ok mam sobie kupic tamtum rosa czy cos takiego w razie w jakby zaczelo mnie swedziec.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry