reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Z dziewczęcych to mi wpadły w oko pieski:))) No ale ja tradycyjnie szukam chłopięcych, mam już kilka typów:)
455504224e227678c0d77245beaa7ab7.jpga9bb4800733ae8fd4a36b59dffed7979.jpgad1b98b8ef4c83398437dab22c1c64b5.jpgkropki.jpgliski.jpgpepitki_niebieskie.jpgretro_kotki.jpgroboty.jpgsamochody.jpgtrybiki.jpg
Teraz tylko czekam na info od kuzynki, które jej się podoba:) Myślę, że skoro to kocyk dla Michasia zimowy, czyli będzie miał ponad pół roku to lepszy byłby taki wzorzysty, bo on przecież będzie już wtedy coś przegryzał w wózku, pił itd to jak poplami to nie będzie się tak w oczy rzucać....

Aha Kasiol:) No u mnie tak się złożyło, że w pierwszej połowie roku wśród znajomych sami chłopcy się rodzą, a druga połowa roku to same dziewczynki:) Dwa dni przed Twoim Felkiem urodził się Gabryś, a jeszcze czekamy na Michasia, który planowo ma być 11 czerwca:) A potem w lipcu Tońka, potem Natki Juleczka (?), Lilianka mojej kuzynki, Amelka(?) Akuku i Oliwka mojej koleżanki:)
A żeby tak wesoło nie było to dzisiaj w nocy poroniła inna moja bardzo dobra koleżanka. 9 tydzień.

Załączniki

• 455504224e227678c0d77245beaa7ab7.jpg
    455504224e227678c0d77245beaa7ab7.jpg
    79,9 KB · Wyświetleń: 37
  • a9bb4800733ae8fd4a36b59dffed7979.jpg
    a9bb4800733ae8fd4a36b59dffed7979.jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 34
  • ad1b98b8ef4c83398437dab22c1c64b5.jpg
    ad1b98b8ef4c83398437dab22c1c64b5.jpg
    59 KB · Wyświetleń: 35
  • kropki.jpg
    kropki.jpg
    61,2 KB · Wyświetleń: 33
  • liski.jpg
    liski.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 45
  • pepitki_niebieskie.jpg
    pepitki_niebieskie.jpg
    69,4 KB · Wyświetleń: 44
  • retro_kotki.jpg
    retro_kotki.jpg
    66,9 KB · Wyświetleń: 40
  • roboty.jpg
    roboty.jpg
    68 KB · Wyświetleń: 69
  • samochody.jpg
    samochody.jpg
    69,5 KB · Wyświetleń: 95
  • trybiki.jpg
    trybiki.jpg
    91,5 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Paulinka no fajne te wzory ma ta babka, niektóre naprawdę bardzo mi się podobają :-) jeszcze mojemu M. później pokażę jak z pracy wróci i niech on oceni :-) my chcielibyśmy wstępnie do łóżeczka rożek i ochraniacz stonowany jakiś, może coś w szaro-różowym :-) a do wózka kocyk i podusię na później to już właśnie w kolorku/wzorku jakimś :-)
A co do imienia to u nas chyba zostanie Julka bo mój M. już całej rodzinie zdążył to powiedzieć hehe:-D

Właśnie mi koleżanka napisała, że u nich zamiast Oliwki będzie Julka:))) He he:)
Teraz mam opcję taką
marinera.jpg

ten w rogu granat z kotwicami i żaglówkami i do tego miętowe minky:)))

Załączniki

• marinera.jpg
    marinera.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 47
No mój M. się też właśnie ze mnie śmieje, że ochraniacz do łóżeczka to w sumie taka pierdółka a ja już ze dwa tygodnie się zastanawiam jaki rodzaj i wzór wybrać :P i najlepsze że nadal nie wiem ;-)
A Ninka też ładne :-) tylko my już jedną w rodzinie mamy :-)

Nam tez sie podoba Maja i Lena :D ale mnie przy Mai blokuje to ze dla dziecka fajnie a dorosla Maja to juz mi nie lezy hehe.
Zastanawiamy sie jeszcze nad Lenka wlasnie ;)

Natka a ja nawet jescze nic nie szukalam :/ bo w sumie mam praktycznie nowe posciele o Emilku ale sa uniwersalne i sie zastanawiam czy nie kuic jakis ladnych typowo dziewczynkowych ;)
Ale moj m to mnie chyba zamorduje za bezsensowne wydawanie kasy hahaha.
Choc w sumie drugi zestaw moze sie przydac. Taki bez wypelnienia ;) choc ja wiem ze mala i tak glownie bedzie ze mna spala..no chyba zr bedzie odkladalnym dzieckiem w co watpie haha.

Paulinka ja tez z checia zobaczylabym wzory. Wysle Ci maila :) z gory dziekuje :)

Akuku u nas Maja właśnie jest drugim wyborem, w sensie na drugim miejscu. Mnie z kolei blokuje to, że dużo ludzi pisze z błędem jak odmienia i zamiast Mai piszą "Maji". No krew mnie zalewa, że nawet koleżanki mające dzieci o takim imieniu potrafią błędnie odmienić ;-) wiem, że to głupie ale jakoś tak mnie w tej ciąży takie pierdoły drażnią :P
co do pościeli to ja mam dwa komplety po córce kuzynki, jeden cały różowy z hello kitty no i drugi też cały róż ale bardziej stonowany ;-) tylko ja właśnie nie chcę aż takiego żeby cały róż był :P chciałabym z szarością coś i dlatego chyba zamówimy jeszcze jeden komplet (albo na razie właśnie ochraniacz tylko w takich kolorkach żeby później można było do kompletu domówić pościel). I chyba właśnie zdecydujemy się na taki ochraniacz z jednej strony bawełna z drugiej minky no ale pewności nie mam bo jakaś taka niezdecydowana jestem :P
a widziałam na fb że Emilek różyczkę ma! Zdrówka dla Was i uważaj na siebie bo Ty w ciąży przecież.

A w ogóle to powrzucałam do koszyka wszystko co chcę kupić, wszystkie artykuły higieniczne i pielęgnacyjne i mi wyszło 500 zł :P i tak muszę dziś zweryfikować czy czasem z czymś nie przesadziłam. Co prawda w tym są dwie małe paczki pampersów, laktator i termometr bezdotykowy co już samo razem daje prawie 300 zł no ale to i tak jeszcze reszta daje dobre 200 zł :P

I wczoraj dotarło łóżeczko do nas :-):-) ciekawe jak będzie wyglądać po złożeniu :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Natka u nas Maja bylaby Maya..i rtu na szczescie nie odmieniaja bo tez mnie to leczy haha.

Natka taj Emis ma rozyczke ale sprawdzilam i ja przechodzilam..mam przeciwciala uf.

Co do poscieli to bardziej vhodzi mi o to by byla typowo dziewczeca a nie uniwersalna i chyba kupie cos bomam tylko jedna i zmiana sie przyda... choc emis prawie nie spal w lozeczku haha. No ale ja mam zamiar przekladac bo Emis jeszcze u nas laduje wiec zeby jej krzywdy nie zrobil :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry