reklama

Staraczki luty 2013

Haha mi w tej ciąży też jakoś tak myślenie nie idzie :P chyba malutka zabiera mi inteligencję hehe ;-) grunt, że się z końcu "dogadałyśmy":P jak nie zapomnę to w środę zapytam czy da radę druknąć w kolorze choć jedno ;-) chociaż tyle pytań mam na tą wizytę, że na bank czegoś zapomnę :P
W PL to nawet jak dobrze trafisz to w aptece za darmo dostaniesz glukometr bo czasem apteki dostają właśnie żeby rozdawać jak ktoś paski kupuje. Ja mam optium xido neo teraz, wcześniej miałam po kilka dni dwa inne- accu check i contour plus i zdecydowanie najbardziej polecam ten optium właśnie bo ma najwięcej czasu na wprowadzenie próbki krwi na pasek (a ja mam problem, że mi krew nie leci za bardzo mimo nakłucia) no i jak zbadałam cukier we krwi normalnie i zaraz po pobraniu zbadałam glukometrem to był bardzo zbliżony wynik także na jest dokładny (a tamtych dwóch tak nie sprawdzałam więc nie wiem jak wypada dokładność) :-)
Ty mnie nie strasz bo u nas też większość na mojej głowie będzie bo M.dużo nadgodzin robi bo kasa teraz potrzebna dodatkowo... mama mi pewnie pomoże no ale wiesz jak to jest..

reklama
A to sobie wygoogluje twoj glukometr ;)
No nic w zwartek mi pobiora krew ale tu na wyniki sie dluzej czeka.. najwyzej mi ktos z pl wysle ten glukometr.. choc wiadomo kazdy dzien wazny.
Ja juz zmienilam diete w razie czego..

Hej dziewczynki. Nawet nie wiem czy jeszcze powinnam u was pisać, bo wszystkie z dziecmi lub w ciąży ..... Nie pasuje juz tu ....
Ale chciałam wam powiedziec ze jestem po laparoskopii. Okazalo sie ze ten niedrozny jajowód był zrosniety z macica, z na drugim byla cysta. Cysta usunieta, jajowód uwolniony (wg lekarza jest teraz drozny) no i zrosty pousuwane). Wstapila we mnie na nowo nadzieja ze sie w koncu uda ;) Jak nie to pozostało skrobac pieniadze na in vitro.... jak PIS dojdzie na jesieni do władzy to o refundowanym in vitro moge zapomniec ....

Zróbcie mi jakis skrót co u was, bo nadrobic nie dam rady ....

akuku no tak właśnie się zaleca, żeby przed obciążeniem glukozą nie zmniejszać drastycznie ilości węglowodanów w diecie przez 2-3 dni, także faktycznie może to dobry pomysł, żebyś w tą środę jadła w miarę "normalnie".

tysia ależ oczywiście że powinnaś pisać :-) bardzo fajnie, że się odezwałaś! Super, że w końcu jakiś krok do przodu, może dzięki uwolnieniu jajowodu uda się naturalnie - w końcu niejedna kobieta z jednym drożnym jajowodem w ciążę zaszła! Także trzymamy kciuki i życzymy, żeby się udało :tak: i odzywaj się częściej :-)
u nas tygodnie uciekają, kasiol 2 tygodnie temu urodziła, także Feluś już jest po drugiej stronie brzuszka :-) a my tak sobie tutaj piszemy, o wszystkim i o niczym-jak to zwykle bywało :-) u mnie dodatkowo szykuje się teraz przeprowadzka, także najbliższe tygodnie zapewne będą bardzo zalatane.. A jak tam u Was? Już całkiem na nowym, wszystko wykończone?

Natka, teraz teoretycznie oba drożne. Zobaczymy ;) No i zrosty na macicy tez przeszkadzały. Boje sie tylko ze ja sie napale ze teraz sie uda a dalej nic nie bedzie.... Pozyjemy zobaczymy....
My dalej w czarnej d...e z wykanczaniem. Po troche robimy, ale teraz głównie na dworze. Mamy 0,5 ha ziemi do zagospodarowania ;) Mam swoj ogród i swoje warzywka ;) Bedzie zimno to bedziemy działac w środku.

Akuku widze bedzie córcia ;) Ale super ;)

Tysia ale super, jak ja bym chciała taki własny ogród mieć! W sumie to fakt, póki pogoda ładna to rzeczywiście lepiej się nim zająć a wykańczanie domu w środku można zostawić na jesień :-)

Hej,
My dziś po wizycie, mała ma trochę ponad 1700g, wszystko jest w normie :-) nogi długie ma bo kość udowa "starsza" niż wynika z tc :P a co do mnie to waga znowu w dół...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry