kasiol a u nas nawet jak zabierali małą na echo serca to sie położna pyta czy mam smoczka w razie czego bo jak tak to mam dać
paulinka nie mam czasu nawet fotki wstawić hehe

dziś wyszłyśmy, a konkretnie to mała mogła zostać wypisana a mnie chcieli przeciągnąć do jutra, bez żadnego konkretnego celu więc się wypisałam na własną prośbę. Mała wszystko dobrze, mnie rana okropnie ciągnie, zwłaszcza w nocy bo w dzień jest do zniesienia. Ale noce to tragedia i dlatego już chyba zaczynałam wpadać w jakąś depresję, ciągle płakałam, małej się udzielało i generalnie do bani. A w domu wiadomo, w nocy M. może wstać i podać małą jak będzie mnie bardzo bolało, a w szpitalu to wiadomo... także jak usłyszałam, że z Małą dobrze, można ją wypisać bo już nie wymaga obserwacji to się po prostu wypisałam...
akuku bo ja nie chcę zbytnio stosować żadnej diety eliminacyjnej przy karmieniu ani nic tylko próbować normalnie jeść z zachowaniem rozsądku oczywiście

Ty masz już wprawę bo jeśli dobrze kojarzę to mówiłaś, że też nie stosowałaś żadnej diety... myślisz że leczo takie z papryką, pomidorem, cukinią to mogę trochę zjeść? Czy lepiej warzywa jednak "po kolei" wprowadzać?