• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Kasiol no i po co ten test ?? trzymam kciuki za pozytywa za kilka dni :-)

Patuska piekna tempka oby nie spadla :-)

Nuska od pozytywnyego testu owu nawet po 72 godzinach moze wystapic owu wiec spokojnie :-) jutro pojutrze skok.

A co myslicie o mojej tempce ??
Myslicie ze owu za mna, przede mna?? bo kurde nie potrafie swojego wykresu zinterpretowac :/:/ dwa ostatnie wykresy mam takie ze nic nie widac, a poprzednie skoki mialam o 0.3 -0.4 stopnia :/:/:/

akuku wiem wiem, ale jak sie ktos naczyta , ze komuś wyszedł wcześniej...:/
mysle ,ze u Ciebie jest czas płodny teraz, masz niespokojny ten wykres , ale zaraz powinnien być wysoko, mysle że to ostatni spadek:)

hej
wiecie cztałam wczoraj u siostry- w książce dla kobiet w ciąży żeby uważać na WITAMINE A
nadmiar witaminy moze szkodzic i to bardzo w ciąży, w prawdzie pomaga przy rozwolu płodu ale bardzo łatwo go przedawkować więć trzeba poczytać ile w suplementach jego jest, ja już samej A nie biore od wczoraj, bo mam jej troche w multiwitaminie:)

kasiol taki pojedynczy spadek o niczym nie swiadczy. jak jutro spadnie to @ sie pojawi. Bo taki powolny spadek tez sie zdarza np u mnie.

nuuska jak milo :*

natka no Łukasz juz mi zapowiedzial ze napewno mnie bedzie mocno przytulal hi hi.

No co do mojej tempki to tak podchodze na luzie. Nie bede sie nakrecac.

u mnie oststnio nawet spadku dużego nie było- dopiero w dniu małpy , a @ przyszedł, a teraz czuje już że coś sie tam na dole dzieje, jakieś kłucia i jakieś dziwne uczucia, tempke zmierzyłam teraz i 37,67 no i gardło zaczyna znów boleć,
czy pod koniec cyklu mozna byc osłabionym-że ja tak ciągle łapie infekcje w tym czasie?

kasiol no wlasnie zastanawiam się, o co tej tempce chodzi :rofl2: Jak już myslalam ze owu była to nagle ciach i dwa pozytywne tesciory. Ale przedwczoraj robiłam tez około 18 i wyrazna jedna krecha wiec na pewno dopiero wczoraj dwie krechy się ujawnily. Jeszcze dziś powtorze około 18 :)
Ale nogi mnie bola jak na @, rano klulo w podbrzuszu wiec może w końcu to to ?
A Ty nie martw się, powiedziałam Ci, spokojnie czekamy do srody i czynimy modly ku temu by wstretna gadzina nie przyszla :)
Co do witaminy A, to ja biore ja razem z witamina E, ale to tylko taki komplet A+E, do tego witamine C 2xdziennie, Folik i Magnez. Nie biore zadnego kompleksu witaminowego, wiec chyba mogę ja brac, jak myślisz ? Ł. zresztą tez ja dostaje po tym jak kiedyś natka czy Ty napisalyscie, ze wyczytalyscie, ze dobra na plodnosc :-)

patu$ka mój Ł. ostatnio się smieje, ze po co ja chodze w ogole do gina, bo wszystko co trzeba mam na BB. Ostatnio mi mowi - jak już Nam uda się zajść w ciaze, to pierwszymi osobami które będą mogly ja potwierdzić będą Twoje dziewczyny z BB :-DA ja mu na to - no a jak :laugh2: jak już zafasolkuje, to do gina przyjdę już wyobeznana na wsze strony z betka gotowa w rece i pewnie z 10 pozytywnymi testami :rofl2:

Akuku a powiedzcie mi bo w sumie tego do końca nie wiem, owu wystepuje w tym dniu, kiedy nastepuje gwałtowny spadek, czy wtedy kiedy jest gwałtowny wzrost tempki po tymze spadku ?
Mam nadzieje, ze Łukaszowe zolnierzyki dojda do celu.

Ogarnelam w domu, zrobiłam obiad, sprawdziłam Oli lekcje i usiadłam na chwile. Mialam dziś przygodę, tak od razu przy poniedziałku żeby było ciekawiej. Wracam z Ola do domu,mowie jej - ubierz na nos okulary i do lekcji, no i co ? i nagle się okazuje, ze okularow w futerale brak...myslalam ze szlak mnie trafi normalnie. Spowrotem wiec się ubralysmy i pedem do szkoły. W miedzy czasie uslyszalam ze 4 przynajmniej wersje tego, gdzie to te okulary sa, co w efekcie końcowym okazało się bujda.Na swietlicy ich nie było, poleciała na boisko no i wlasnie...lezaly pod sterta tornistrow ( dzieciaki były na dworze )w piasku.Cud,ze dziewczynka ze starszej klasy skojarzyla i pokazala mi je..no i cud na prawde ze one w ogole były cale. Normalnie czasem mam wrazenie, ze Olka mnie kiedyś przyprawi o zawal serca :angry:

mamusiu jak mnie boli cala prawa strona aaaaaa !!!!! jakby mi ktoś cos tam wsadzil, kluje, swidruje od srodka i ogole mam wrazenie, ze zaraz pekne. Nogi rwa jak na @ także jestem pewna ze owu dziś, bo miesiąc temu było dokładnie tak samo :ninja2:chopa mi potrzeba :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry