• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej dziewuszki :*

Nuuuśka kochana, jesteś wielka :* przeczytałam Twoją historię na kwietniówkach i bardzo podziwiam to że miałaś dość odwagi żeby się z tego piekła wyrwać, bo to niestety rzadko spotykane w takich sytuacjach :-( teraz tym bardziej jestem pewna, że Wam się uda! Po burzy zawsze przychodzi słońce :-) myślę, że już się wystarczająco w życiu wycierpiałaś i teraz będziesz już tylko szczęśliwa :-) zobaczysz, że Bóg da Wam maleństwo :-) :*
A co do dzisiejszej przygody to widzę, że Olcia naprawdę Cię kiedyś o zawał przyprawi :-D dobrze że to się tak dobrze skończyło bo byłby kolejny wydatek :-)
Nuuuśka kochana działajcie dzisiaj :-D
Kasiol ja myślę, że te infekcje pod koniec cyklu to taki zbieg okoliczności po prostu

Ku mojemu zdziwieniu dostałam od razu w pierwszej aptece ten pregnyl :-) a tak mnie gin nastraszył że ciężko dostać ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
natka a widzisz, mowilam zebys się nie martwila :) Nawet jeśli bys nie dostala, zamowiliby raz dwa i jutro rano moglabys odebrać :tak: co do mojej true story to tak mi się zycie niefajnie poukladalo niestety :-(Ale masz racje, po burzy zawsze przchodzi slonce, i nie ma co się smucic bo niektórzy jak napisałam na prawde maja gorzej.
Ł. mi zadzwonil godzine temu i mowi - to idz spac. Ja mu na to - jak mam isc spac, jak Ola siedzi kolo mnie - to poloz ja tez :laugh2:taaa o 18 :laugh2: teraz to z kolei żeby się czyms zamartwic na chwile, obawiam się żeby Ł. nie przybyl za pozno, ale w sumie wczoraj były przytulanki dwa razy, dziś w nocy i jutro z ranca poprawimy i dosyć bo normalnie posiniaczona chodzic będę za niedługo :P
A co do Olci to dziś dostała od wujka 200zl na prezent komunijny wiec Łukasz jak się dowiedział o zgubie okularowej, stwierdził - no to już wiemy na co wydac te pieniądze, widzisz jak Ola szybko rozplanuje wszystko :rofl2:

Haha Nuuuśka ale by się Ola zdziwiła gdyby prezent komunijny musiała od razu na okularki wydać ;-)
Nie martw się czy zdążycie :-) na pewno żołnierzyki już sobie doskonale poradzą :-) nie zamartwiaj się :-)
A my z moim M właśnie bardzo miło spędziliśmy ostatnią godzinę :-D dawno nie udało mi się wyłączyć myślenia tak jak dziś :-)

my już po dłuuugim spacerku z kijkami w rekach:) i nawet zając przebiegł nam polną drogą:)mieszkanie na wsi ma wiele plusów:) a największy to ta cisza i przygody:) kiedyś jak mała wczesniej zaśnie musimy przejść spacerkiem trase do skarbów, rozpisać mape i ukryc skarb:) mała bedzie szczęśliwa z takiego spacerku:)
wczoraj , mąż pokazjue małej góry po których będzie się wspinał z kolegami pod koniec maja, na to moja Kali-a tu wejde ja:) na to m. uświadomił ją, że my nie jedziemy razem tylko sam jedzie ( pierwszy raz na dłużej niż poł dnia) na to mała oburzona-ALE JAK TO , BEZ MAMY I CÓRKI SIĘ NIE JEDZIE NIGDZIE!! :)
Moja mała rządna przygód Kalijanka:)
natka widzisz, mają na stanie czyli jest nie rzadko stosowany!
gardło boli coraz bardziej, a o jabłeczniku z lodami myślałam na ten długi weckend:)
Kali zasneła przy bajce i lezy wygięta na stercie poduszek-bossszzz jaka ona już wielka, jakie długie nóżki, czas leci, musze wygospodarować więcej czasu dla niej, bo za raz coś czuje -pójde w odstawke na rzecz koleżanek...hmmm

Bej wpadlam tylko napisac ze wczpraj nie zagladalam bo odbieralam brata i bratowa z lotniska i moj m pracowal wiec sama musialam jechac.. 4 godz. w jedna strone, jeszcze powrot w nocy po 1 spac poszlam a pobudka o 5 :/:/
Ledwo na oczy widze, dobra mykam do pracy

hej dziewczynki :*
No i tempka poszla do góry, choć uważam ze i tak jest nieco zaburzona, bo Ł. obudzil mnie o 2:00 w nocy :eek: wiec i tak biore na Nia mala poprawke.
W ogole spytałam o cos wczoraj ale nie dojrzalyscie - owu wystepuje przy nagłym spadku tempki po uprzednim wzroście czy tez na odwrot - w dniu wzrostu po spadku czyli np. tak jak dziś ? Wole się upewnić, choć jestem za pierwsza odpowiedzia :zawstydzona/y:
I mam problem z dzisiejszymi/nocnymi przytulankami.Pod co je podpiac? bo my nie mamy na wykresach moznosci dodania opcji - w nocy :-Di nie wiem teraz czy zakwalifikować to do wczorajszego wieczoru czy dzisiejszego ranka:-p

kasiol my w odstawkę ? never ! :D Olka mimo ze już prawie 9 lat ma, najbardziej lubi czas spędzany wspólnie z Nami, a i nie raz wolami ja musze ciagnac na dwor, żeby wyszla- oczywiście tez z Nami xD
Mysle, ze na wychodzenie sama jest jeszcze trochę za mala, bałabym się o Nia,bo nie raz wariacji dostaje jak wraca z Nami z Kosciola i spotka kolezanke...już dwie sytuacje były ze wpadlaby pod samochod :| Mimo ze mowie i tlumacze ale mam wrazenie,ze w pewnych momentach całkowicie wylacza się jej funkcja myslenia

Ostatnia edycja:
no tak, Nuśśśka z jednej strony trzeba dzieciom troche zaufac z drugiej jak dajesz chwile swobody to nie zachowują ostrożności,

co do ovu to specjalistką jest Patu$ka:)
ale z tego co ja wiem, to po spadku , moze wzrastać nawet dwa dni , ja miałam pośrodku ovu:)
u mnie dziś nieznaczny wzros choć -w zeszłym miesiacu miałam podobnie więc poprostu czekam:)
dziś ostatni dzień w pracy i dłuuuugi weckend:)
a własnie:
zupełnie zapmniałam o moim wypisie ze szpitala, a dziś rano patrze na wyniki i wygoglałam co to prolaktyna -bo obiło mi sie cos o tym o uszy:
mój wynik 26,22 ng/ml
a oto normy które znalazłam:
- 5-25 ng/ml - mieścisz się w normie,
- powyżej 25 ng/ml - możesz mieć nieregularne okresy i cykle bezowulacyjne,
- powyżej 50 ng/ml - może dojść do zupełnego zatrzymania miesiączki,
- powyżej 100 ng/ml - budzi podejrzenie guza przysadki mózgowej.
( TO CHYBA NA TEN WŁASNIE WYNIK-LEKARZ POWIEDZIAŁ-NA GRANICY I MACHNĄŁ RĘKĄ)

http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrow...go-hormonu-i-kiedy-warto-go-zbadac_33654.html
czyli jednak może nie być wszystko w porzątku-a ja tu w głowe dostaje, że to jakiś problem z moją psychiką...

Ostatnia edycja:
kasiol no ja bym powiedziała, ze troszkę powyżej granicy, ale według mnie nie wymaga to absolutnie leczenia farmakologicznego. Jak czytałam kiedyś na forach opisy dziewczyn które miały ponad 2200 to za glowe się zlapalam :eek:

reklama
hej! Nuuska zaraz lece na kwietniowki. Co do owu to spokojnie,panikaro! byl spadek jest wzrost. zeby mowic o odytej owulacji dopiero 3 wyzsze temp.po spadku dja gwarancje. wiec tak jak pisze kasiol moze powoli rosnac w gore.

u mnie dzis spadek. i podejrzewam ze powoli bedzie spadac teraz na dniach i w niedziele @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry