Nuuuśka
..kocia mama ;]
No wlasnie :/ na pewno się blokuje, ale wkurzam się strasznie już na to wszystko.
Zrobilam zdjęcia tego testu, od razu przepraszam za jakos, ale moim tele to nie wiele można zdzialac.
Zobacz załącznik 566053 Zobacz załącznik 566054 Zobacz załącznik 566055
Wiem wiem, macie racje, za dużo mysle na pewno. Przepraszam :<
patu$ka te testy w takim razie jakies felerne sa do cholery, bo skoro nie ma owu, to krechy nie powinno być w ogole a nie jakas taka ....uch. Dzis mam obiecane Przytulanki w końcu jak Ł. wroci z pracy, bo już mu nawtykalam ze w ogole ostatnio jakos tak nic z jego strony a on mi wmawia ze to przez to, ze ja mu powiedziałam, ze przez 6 tygodni nie mogę po zabiegu. hah jasne, a nic takiego nie mowilam
oszust 
Zrobilam zdjęcia tego testu, od razu przepraszam za jakos, ale moim tele to nie wiele można zdzialac.
Zobacz załącznik 566053 Zobacz załącznik 566054 Zobacz załącznik 566055
Wiem wiem, macie racje, za dużo mysle na pewno. Przepraszam :<
patu$ka te testy w takim razie jakies felerne sa do cholery, bo skoro nie ma owu, to krechy nie powinno być w ogole a nie jakas taka ....uch. Dzis mam obiecane Przytulanki w końcu jak Ł. wroci z pracy, bo już mu nawtykalam ze w ogole ostatnio jakos tak nic z jego strony a on mi wmawia ze to przez to, ze ja mu powiedziałam, ze przez 6 tygodni nie mogę po zabiegu. hah jasne, a nic takiego nie mowilam
Ostatnia edycja:
ja dziś też mówię do M- "wiesz co, ja taką ochotę miałam wczoraj a Ty tak długo przed kompem siedziales", a on mi na to: "no bo Ty zasnęłaś"