• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

matko....wielotorbielowate jajniki brzmi to strasznie po prostu :nerd: mam nadzieje, ze CLO pomoze i uda się zafasolkowac mimo wszystko.
Nie wiem czemu Nas to spotyka, na prawde nie wiem. Ale może jest Nam pisane w jednym czasie zafasolkowac kto wie :happy2:jeśli tak to warto poczekać żeby potem muc się wspólnie cieszyc :tak:

reklama
Hej.

M przeprosil, ja rozumiem ze on jest zmeczony siedzeniem w domu, plus probly z szefem... Ale ja tez mam nerwy co do mojej pracy plus jeszcze w domu ahh...

Jakis dzis zly humor mam wiec ide ksiazke poczytac.

A wy kobitki raz dwa glowy do gory :-) i prosze nie myslec w kolko o tym. Wiem ze ciezko ale tak trzeba :-)

Milych snow.

akuku ja to mysle tylko o @ czemu jeszcze nie nadeszla....ale może w końcu się obudzi. A M. się nie martw, może ma gorsze dni, w końcu jesteśmy tylko ludzmi :blink:na pewno mu przejdzie zobaczysz :***

Milych senkow również, zmykam spac :****

No właśnie zdaję sobie sprawę że przy PCO może być strasznie trudno zaciążyć... Ale jestem dobrej myśli i cieszę się że CLO dziala bo to znaczy że jest szansa. A przy PCO ponoć dosc często zdarza się że clo nie dziala...
Widać Nuuuśka nie dane mi tak łatwo zafasolkować... Ale liczę, że się uda.. Choć jak wiadomo czasen tracę nadzieję i załamuję się kolejnym niepowodzeniem. Ale póki mam jeszcze siłę się zebrać po tym to jest ok... Tylko niestety z tym "zbieraniem się" jest często kiepsko, czasem mqm wrażenie że coraz trudniej...

Kurcze zasnęłam o 19 i dopiero się obudziłam i teraz nie chce mi się ruszyć... Zaraz idę więc dalej spać :-) dobranoc dziewczynki, do jutra :-)

Natka najwazniejsze ze clo dziala, masz duza szanse ze sie uda. Teraz tylko odblokuj psychike :-)

Ide spac bo juz ze zmeczenia mnie glowa i kark boli... A sie tak w ksiazke wczytuje ze nie moge przestac :-P dzis z 250 str. przeczytalam, a czasu mam malo wiec chlone szybko ile sie da :-)
Ostatnio przez ksiazke o 1 spac chodze, ale dzis nie dam juz rady, w dzien nie spalam :-P

Przypomnialo mi sie ze mialam ochote na lody, specjalnie kupilam :-P ale takiego mam lenia ze wieczorem zjadlam kilka tych m&m ale w niebieskiej paczce bez orzecha tylko nie wiem wafelek ??
I goracy kubek zupa ogorkowa hehe

Wlasnie sobie dzis uswiadomilam ze za 2-4 tyg bede tu miec usg. Ale jeszcze listu nie dostalam :-P

A 25 bede miec usg w pl i jiz sie doczekac nie moge :-)
A tak na prawde to zaluje ze jak bede w pl to nie bedzie to np. 14 tydz. Kiedy mozna juz podejrzec kto to :-P
Ale moze uda nam sie dojechac w trakcie urlopu do pl i wtedy z mila checia zrobie usg :-)
Dzis mi sie znowu snilo ze bylam na usg i ze synek i snilo mi sie to tak realistycznie ze uwierzylam w to...
A te sny sa przez to ze kazdy kto mi gratuluje mowi oby teraz corka byla...
Ahh ja jakos podswiadomie mysle ze corka, ale boje sie rozczarowania wiec podswiadomosc wysyla sny z chlopcem hehe.

Ide spac bo padam ryjkiem na pyska :-P
Dobranoc laseczki.

Hej dziewczynki :**

Dzis u Nas chłodny i pochmurny dzień, ale mimo wszystko zabieram się zaraz za mycie tych okien, może cos podzialam.

Tempka hmmm....ociupinę spadla, nie za wiele no ale zawsze cos :zawstydzona/y: może jak trochę poskacze, cos rzeczywiście cos się podzieje.
A jak u Was ?

Witam z rana :-)

Nuska no zawsze to cos z ta tempka, ale ja mysle ze nie masz sie co martwic bo przewaznie po zabiegach , nawet innych organizm tak reaugje...bo jednak cos bylo naruszone. @ sie moze spozniac nawet ze stresu czy przepracowania, z powodu zmiany klimatu itd.
Nie mysl o tym kochana bo to nie pomaga, cierpliwie czekaj.
Zobacz mi sie tez wydaje ze organizm musi sie przygotowac na ewentualna fasolke, potrzebuje czasu na wygojenie zeby wszystko bylo sprawne jak nalezy, wiec opoznia @ i z tym opoznia owulacje. Wiec mysle ze do najdluzszego cyklu dodaj jeszcze max 10 dni i jak nie przyjdzie w tym czasie kontaktuj sie z gin.

Trzymam kciuki by szybko przyszla, ale nie martw sie Twon organizm wie co robi, a w koncu bedzie musial sie oczyscic :-)

Milego dnia :-)

hej:)
dziś u nas upał że szok :) zabieram sie za sprzątanie i do nauki( choc bardzo mi sie nie chce.Wczoraj znów zrobiłam test ovu i cień kreski tylko-a tempka mówi zupełnie co innego-moze nie mam ovu-dlatego caly czas sie nam nie udaje? nie wierze ,że jej jeszcze nie bylo-bo tempka za wysoko wiec dlaczego test negatywny? trudno.
20 ide do gina -nie wiem -czy mozna w 20 dc stwierdzic czy ovu wogóle była-niewnie nie?
chyba ze to ten cykl w roku -co moze byc bezowulacyjny;/
nuśśśka kurcze Tobie jedynej życze ,żeby wredota w końcu przylazła!
akuku odpoczywaj!! no mąż powinnien sam przystopować, a nie z nerwów odreagowywac na Tobie;/

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Akuku wazne ze m przeprosil :)

Nuuska @ sie pojawi na dnach zobaczysz
Kasiol 20 dc spokojnie ci powie czy byla czy bedzie czy co tam :)

U mnie wczorajszy test owu mial takiego bladziocha ze szok dzis to samo. Podlug tamtych to te sa najbledsze. Owu u m nie na bank wtorek sroda ale bardziej stawiam na srode.

U mnie dzis cieplo slonecznie. Bede dzis na obiad watrobke robic wieprzowa ale nie wiem jak:szok::szok::szok::szok: Wiem tyle z e soli sie na koncu zeby nie stwardniala....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry