• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Nuska gratuluje @ :-P pierwszy i ostatni raz. Teraz bede gratulowac fasolki :-)
A widzisz i wcale strasznego opoznienia nie bylo :-P

Patuska kochana, idz do m i powiedz mu tak : klotnia klotnia ale obowiazki malzenskie musisz spelniac, mam dni plodne wiec dzialaj ...tylko sie nie odzywaj bo jestem zla hehe

Natka trzymam kciukj za @

Co do m to chyba ma lepszy humor, ja sie za to szybko denerwuje masakrycznie... Ehh

Bylismy w parku zabaw, zjezdzalismy na pontonach, kolejce gorskiej, wspinalam sie na wysokosc i chodzilam po przeszkodach z Alexem... Troche sie balam hehe :-P
Najgorsze dla mnie ze musze 2 sama ogarniac,a tam duzo ludzi i duzo zabaw i kazdy w inna strone...
Aaa i moment kiedy jeden chcial kupe a drugi siku...
Jedna toaleta byla wolna tylko dla tego ze sie nie zamyka. Wiec Alex siada robi kupe, a ja Victora w rece i sikal za aalexa plecami :-P musialam pilnowac by mu tylka nie obsikal hehe... Ile to trzeba sie z dziecmi nagimnastykowac :-P

Dojechalismy do domu zjedlismy nalesniki jeszcze z wczoraj zostaly , wiec przynjamniej w garach nie siedzialam.:-P

Ale jestem zmeczona bo pozno spac poszlam wczesnie wstalam i juz padam na twarz.

Jeszcze.musze dzieciorki wykompac ehh

hej:)
akuku hehhehe :) ze wszytkim dałas rade-SUPER MAMA z ciebie:*********
nuśśska ale sie ciesze ,ze @ zawitała już do Ciebie:)
natka też mysle ,ze to ovu:)
patuś zaraz na grupe wejde, ale akuku ma dobry plan na ta kłótnie:)

Hej dziewczynki :*
Kasiol jak tam tempka u Ciebie?
Patu$ka jak tam sytuacja u Was? Lepiej?

U mnie tempka w górę. Tylko że nie wiem do końca czy niezaburzona bo w nocy się obudziłam i chwilę nie spałam (co prawda nie wstawałam ale wievie jak to jest).
Miłego dnia :*

hej:)
natka u mnie zaczyna się znów "nuda" a ze testy ovu wychodziły negatywne to " wiem ze nic nie wiem" tempka wskazuje ,ze ovu była -z tym ze w tym miesiacu jej nie "czułam" nic ani troche ucisków...kazdy miesiąc mam typowo "dwufazowy"ale i tak nic z tego nie wynika , wiec na nic nie licze... 20 do gina ide mam nadzieje ze mi powie -czy wogóle ovu miałam;/
wracam do pracy-i pora zając sie nauka na egzamin ;/

reklama
hej dziewczynki :******

Tak , @ przylazła wczoraj przed południem :DDDD hah Łukasz się smial jak mu powiedziałam, ze wszystkie się wpolnie cieszymy xDDDD :-D:-D:-D matko, ale nie wiecie jak ja się ciesze, nareszcie. Teraz tylko odliczam dni do końca, ten cykl biore jako normalny 28-dniowy, bo ginka mowila ze po laparo się wyregulują do dawnych poza tym przy Castagnusie mam nadzieje również takie będą :>>>>

natka piekna tempka, jak dla mnie ovu :-) a czy zaburzona czy nie, warto dzialac :-):-)

patu$ka jak sytuacja u Was, polepszylo się cos ??

kasiol hmmm mnie się wydaje ze ovu się odbyla bo jakby na to nie patrzeć, teraz masz tempki wyższe niż z 1 fazy, choć strasznie leniwie pna się w gore, ale może cos się ruszy. Który jesteś cykl z Castagnusem ?

akuku Sloneczko dziekuje za mile słowa :**** mam nadzieje, ze to ostatni raz kiedy gratulacje sa z powodu pojawienia się @ hah tego to chyba jeszcze nie było. Nastepnym razem będziemy gratulować sobie po kolei fasolek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry