• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

patu$ka wieprzowa ?? nigdy nie jadlam wieprzowej, chyba bym się nawet nie pokusila :wściekła/y: Jakos mnie obrzydza :P U Nas jemy tylko drobiowa, ja z domu wyniosłam smazona, a u Ł. w domu robi się z kolei duszona z cebulka. Smaczna jest, choć powiem szczerze, watrobke jem jak musze :rofl2:
Co do testow, po tych moich wczorajszych chyba zaczne w Nie nie wierzyc powiem Ci, bo co jak co, ale krechy nie powinny w ogole pokazywać jak nic się nie dzieje :/ a tak tylko człowiek w blad sam się wprowadza.

kasiol Nam się chyba nawet tesciory nie sprawdzają :dry: umylam wszystkie okna i wiesz co ??? i nic. Nawet ociupinę się nic nie ruszylo. Wredna pieronska malpa...:no:

akuku dzięki Ci Kochana :*** u mnie najdluzszy cykl trwal wlasnie 33 dni ( tyle dziś wypada ).Wiec mac 10 dni jak piszesz daje Nam 43 dni. Matko ale długo....uch wiem ze pewnie wszystko samo się rozwiaze, ale jak się na cos czeka to szlak człowieka trafia w takich momentach jak ten kiedy nic się nie dzieje.

Idziemy na grilla do znajomych, przejasnilo się :** będę wieczorkiem.

reklama
Cześć laski :)
Ja dziś byłam w pracy bo odrabialiśmy jeden piątek kiedy zrobili nam długi weekend.
Tempka u mnie bez zmian, owu mysle że będzie jutro/poniedziałek. Gin mówił że ok. 40 h po zastrzyku zazwyczaj pęcherzyk pęka także wg tego wypadało jutro. Zobaczymy :-) myślę że poprzytulamy się wieczorkiem lub z samego rana i mam nadzieje ze trafimy :-)
Nuuuśka miłego grillowania :-) i nie mysl tyle o @ kochana :*
Patu$ka nigdy nie jadlam wieprzowej, zawsze kupujemy drobiową :-) jak Ci wyszła?

Witam grillowo:) Grilujemy sobie w ogrodzie,jest cieplutko :)

A ci do watroby to wyszla super...Nuuska u nas tez jemy drobiowa z cebulka,a ja czasem daje jeszcze zoladki :)

Nuska kochana wiem, ale pomysl ile Cie jeszcze cierpliwosci czeka :-) powiem Ci ze dla mnie czekanie na @ bylo pikusiem, paradoksalnie wtedy czas plynal szybciej, myslalam o tym ze za 2 tyg owu i te drugie 2 tyg. Bylo katorga, teraz za to czekam od wizyty do wizyty, czekma na usg i niestety taki nasz los ze calyczas na cos czekamy.
Wiem ja teraz juz mam z gorki, bo wiem na co czekam, ale caly czas sie marywie i boje... Dzis z niczego dostalam takiego strasznego klujacego bolu w podbrzuszu ze az sie w pol zgielam :-(

Kochana zycze Tobie i wam wszytskim by sie szybciutko udalo zaskoczyc i by maluszki sie ladnie przytulily do waszych brzusiow :-) . Potem bedziemy razem wyczekiwac kazdej wizyty, kazdego kopniaka :-) a potem porodu.. Pierwszego usmiechu, zabka, slowa kroku, przedszkola, szklly , ciszy :-P hehe
Kibicuje wam bardzo dacie rade.

Natka prosze sie ladnie bzyknac i dziasiaj i jutro i pojutrze jeszcze na poprawke :-P

Hehe akuku właśnie tak pomyślałam że chyba lepiej więcej niż mniej więc postaram się dzisiaj zagonić męża do łóżka jak tylko wróci z pracy :P a ogólnie to podbrzusze bardzo mnie boli, jak na @, więc chyba owulka tuż tuż :-D

Patu$ mmm grill :-) zazdroszczę :-) chociaż my jutro też się wybieramy jeśli oczywiście pogoda się nie zepsuje :-)
A ja za to dziś zrobiłam wielkie sprzątanie :-) padam z nóg... A jeszcze 4 minutki i pralka skończy prać więc zostanie mi powiesić na balkonie ostatnie pranie i mogę odpoczywać :-) mam tylko nadzieję że w nocy nie bedzie padać :-)

Hej dziewczyny! U mnie tempka nisko...Ale to chyba tez nie owu. Zreszta u mnie pewnie bez staranek w tym cyklu. Poklocilam sie z Ł. I dupa blada. A ze ja nie zawinilam to ja nie przeprosze pierwsza.

hej dziewczynki :*:*

akuku "proszę się ladnie bzyknąć" haha :laugh2::laugh2: mam nadzieje, ze natka prosbe spelni jak tylko najlepiej będzie umiala :P
Co do mnie, staram się Kochana nie myslec o tym, bo wiem, masz racje, mój organizm sam na pewno dobrze wie dobi, trzeba cierpliwie poczkekac, ale wiesz jak to u mnie z cierpliwoscia :X Bardzo bym chciała żeby udało Nam się wreszcie zafasolkowac,wczoraj na grillu była kolezanka ze swoim 5-miesiecznym synkiem wiec trochę ponianczylam :rofl2:
A jak M.? w lepszym nastroju już ?

natka tez wczoraj robiłam wielkie sprzątanie :P Najbardziej to jestem z siebie dumna ze udało mi się wszystkie okna umyc i ze jeszcze nie padalo ( jak zawsze ! ).

A co do tempki - SPADLA :-)wiec może może nareszcie cos !!

reklama
Hej :-) u mnie tempka w dół, może owu ? ;-) wczoraj przytulanki były tak jak zapowiedziałam :-D
Nuuuśka widzę że @ przylazła! Super :*
Patu$ka może jeszcze nie wszystko stracone ze strankami, już wchodzę na grupę :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry