P
patu$ka
Gość
Natka jaka piekan owulacja...mmmmm az w oczy bije...
Jak sie obudzilas na chwile to nie jest zaburzona. Ja bym musiala wszystkie tak zaznaczyc,bo ja w naturze mam przebudzanie sie kilka razy w nocy. Nawet jak wstaje na siku to nie zaznaczam zaburzonej. Tylko staram sie tak max do 3 nad ranem wstac zeby sie polozyc miec 3 godziny ciglego snu i mierzenie.
Jest wielki skok nie ma co sie martwic.
U nas lepiej napisalam na grupie.
Kasiol jestes po owulce jakby byl bezowu to nie bylo by tak widocznej 2 fazy
Jak sie obudzilas na chwile to nie jest zaburzona. Ja bym musiala wszystkie tak zaznaczyc,bo ja w naturze mam przebudzanie sie kilka razy w nocy. Nawet jak wstaje na siku to nie zaznaczam zaburzonej. Tylko staram sie tak max do 3 nad ranem wstac zeby sie polozyc miec 3 godziny ciglego snu i mierzenie.
Jest wielki skok nie ma co sie martwic.
U nas lepiej napisalam na grupie.
Kasiol jestes po owulce jakby byl bezowu to nie bylo by tak widocznej 2 fazy
a Ja ze co prosze? Ona no 7 tydzine ciazy a mnie tak zatkalo a ja mowie znowu jakiej ciazy???? A ona a kiedy byla ostatnia @ a ja ze 5 czerwca a ona " aaaa to przepraszam nie zauazylamm" Tamta przedemna kobitka wpadla w smiech polozna mnie zaczyna przepraszac i mowi ze o zawal by mnie przyprawila a ja ze noooooo bo we wtorek bylam i lekarz nic o ciazy nie mowil. Potem one w smiech,ale mi do smiechu nie blo. takiego stracha mi napedzila ze szok
Po co grzebie w Twojej dokumentacji skoro nawet czytac jej poprawnie nie potrafi ? Mnie to zawsze strasznie denerwuje jak u Nas dziewczyny jak tylko wyjdzie jakas pacjenta która im się nie spodobala, albo po prostu ze zwyklej ciekawości chcą się dowiedzieć co jej jest, pierwsze co robia to nos w kartotekę wsadzają albo w dane medyczne w komputerze
Szkoda gadac.