• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Natka jaka piekan owulacja...mmmmm az w oczy bije...

Jak sie obudzilas na chwile to nie jest zaburzona. Ja bym musiala wszystkie tak zaznaczyc,bo ja w naturze mam przebudzanie sie kilka razy w nocy. Nawet jak wstaje na siku to nie zaznaczam zaburzonej. Tylko staram sie tak max do 3 nad ranem wstac zeby sie polozyc miec 3 godziny ciglego snu i mierzenie.

Jest wielki skok nie ma co sie martwic.

U nas lepiej napisalam na grupie.

Kasiol jestes po owulce jakby byl bezowu to nie bylo by tak widocznej 2 fazy

reklama
Dobrze, ze lepiej :* wskakuje już na grupe poczytać :**

My wczoraj byliśmy w zoo :DD nie wiem czy Wam pisałam. Dzis ogarne zdjęcia, i wkleje Wam trochę, heh wylazilismy się za wsze czasy, a nogi mi do tylka wchodzily :X Ola padla jak mucha ale waro było, bo zawsze cos innego niż siedzenie w domu :>

Nuuska no jasne ze lepsze to niz kiszenie sie w domu :)

Olka zaraz zacznie wakacje to jz w ogole bedziesz musiala jej wymyslac jakies zajecia

Sluchajcie zapomialam wam napisac hece z osttaniej wizyty w piatek.

weszlam do rejestracji bo tamsie czeka na wejscie do ginka i polozna sie pyta nazwisko to mowie W.........
ona szuka karte ja juz usiadlam ibyla z emna jeszcze jedna kobitka co zaraz miala wchodzic No a polozna zaglada w karte i patrzy i czyta i mowi ak " Ooooo to juz 7 tydzien'' :szok: a Ja ze co prosze? Ona no 7 tydzine ciazy a mnie tak zatkalo a ja mowie znowu jakiej ciazy???? A ona a kiedy byla ostatnia @ a ja ze 5 czerwca a ona " aaaa to przepraszam nie zauazylamm" Tamta przedemna kobitka wpadla w smiech polozna mnie zaczyna przepraszac i mowi ze o zawal by mnie przyprawila a ja ze noooooo bo we wtorek bylam i lekarz nic o ciazy nie mowil. Potem one w smiech,ale mi do smiechu nie blo. takiego stracha mi napedzila ze szok

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie no bardzo elokwentna ta polozna na prawde :no:Po co grzebie w Twojej dokumentacji skoro nawet czytac jej poprawnie nie potrafi ? Mnie to zawsze strasznie denerwuje jak u Nas dziewczyny jak tylko wyjdzie jakas pacjenta która im się nie spodobala, albo po prostu ze zwyklej ciekawości chcą się dowiedzieć co jej jest, pierwsze co robia to nos w kartotekę wsadzają albo w dane medyczne w komputerze :baffled: Szkoda gadac.
Ale wierze ze już niedługo sama się dowiesz takiej rewelacji i będzie prawdziwa !! :**

No masakra chociaz ta przy pacjentkach nie zaglada ale mnie widuje czesto i pewnei byla ciekawa co i jak. No mowie Wam masakra,omienialam. Pierwsze co to czy ta ciza byla a on mi nie powiedzial :szok: a potem mysle sobie ze powinna nowe okulary kupic.

Glupia baba ....:/ Co jak co, ale to sa mimo wszystko Twoje prywatne dokumenty i po 1 jeśli chce już to koniecznie robic, to niech to robi bez Ciebie a po 2 takie rzeczy się zalatwia z pacjentem na osobności a nie przy ludziach gada ze w ciąży jesteś. A co gdybys rzeczywiście była ale niekoniecznie chciałabyś żeby wiedział o tym caly swiat ?

Masz racje no ale coz...

Ja wlasnie robie komfitury z truskawek u nas taki wysyp w tym roku,a na przyszly to ja nie wiem jak Ł 6 arow chce obsadzic:szok: bede siedziec w tych truskawkach jak nawiedzona... Bobo przy cycu i bede rwac;-) I do skupu odstawiac;-)

hah uwielbiam truskawki :DDDD mniam mniam !!! My od zeszłego tygodnia się raczymy :):)
Cena poszla w dol na szczęście bo na początku były po 9zł wczoraj widziałam po 5,50zł, dziś nie widziałam jeszcze w sklepie, później polece żeby było na deser :>
Odkurzylam wlasnie, umylam podloge i niż już nie robie ufff...ale upal

reklama
Natka ale co ja jej mialam powiedziec? Dalam juz spokoj... tylko kurcze strach mi napedzila jak nie wiem.

Natka jak ty przewozilas ten pregnyl?Bo ja w necie czytalam ze jak sie nagrzeje to sie nie nadaje, a my bedziemy 30 km jechac do spzitala jeszcze u nas taki skwar a na pocieszenie dodam ze mamy czarne auto,niestety bez klimy :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry