• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Ja bym nawet pokusila się o stwierdzenie BOGINI PLODNOSCI :-):-) ciekawa jestem czy u mnie ten cykl się wyreguluje ladnie jak mowila ginka i owu będzie terminowo.

akuku bo pytałam kiedyś ale nie wiem czy odpisalas - z jakiego powodu zaczelas brac Castagnus ? Chodzilo o napiecie przedmiesiączkowe, hormony czy jak ja teraz np. chcialas wyregulować cykl i wierzylas ze pomoze w fasolce ? :happy:

reklama
Moje kochane Wielkopolanki poradźcie mi gdzie jest fajne jeziorko u Was:) Chcemy wyskoczyć na kilka dni i Skorzęcin mi się tylko nasuwa... Patuśka garuluję takiego pięknego testu owu:) Aż mi się paszczka cieszy:) Ostatnio jakoś mało mam czasu na bb... A teraz Ł. ma trzy tygodnie urlopu więc jeszcze mniej będę go miała...:(A ze smutnych wiadomości- u mojej siostry mimo 8 tyg nie widać jeszcze zarodka... Lekarz dał im jeszcze 2 tyg jeśli się nie pojawi to szpital... Błażejuś taki był smutny kiedy mówił- ciocia mamusia mi powiedziała, że mój braciszek umarł. No normalnie łzy mni w oczach stały. Takie to wszystko niesprawiedliwe...

Patu$ oj działajcie, działajcie :-) ja Wam powiem, że ostatnio (a konkretnie wczoraj) chciałam zrobić test ciążowy tylko po to żeby wreszcie zobaczyć dwie kreski.. (pregnyl daje pozytywny test). Normalnie zaczyna mi chyba walić w ten mój dekiel :P
Nuuuśka też mi się podoba ten moj wykres szczerze mówiąc :-) zastanawiają nnie tylko te dwa dni wyższej temp w pierwszej fazie bo w zeszłym cyklu też tak miałam :-) ale może tak po prostu mam, kto wie :-)
Akuku jak się nie pokłócimy z M. to na pewno się jeszcze dziś poprzytulamy bo ja jakieś braki mam normalnie :-P ciągle mam ochotę ;-)
Paulinka może jeszcze nie wszystko stracone i zarodek jeszcze się pokaże :* bądźcie dobrej mysli :-)

Natka wez nie nakrecaj bo mi dwa razy nie mow i polece sobie nasikac a ze mam tych tesiorow troche to moge sobie siusiac.

Paulinka zapraszam do siebie :) mamy u nas pokoje do wynajecia... dam ci linka :D Home - Mini las

Mialybysmy okazje sie poznac :)

W Skorzecinie nie mialam okazji byc wiec nie wiem...A Ślesin? OSiR? patrzyłas?

A co do zarodka o mamciu 8 tydzien i brak? Nie dobrze...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
paulinka przykro mi bardzo :( Ale może jeszcze będzie dobrze ??? Kurcze choć 8 tydzen i brak zarodka to nie brzmi dobrze ://

natka hahaha no tak, ale jak daloby Ci to | | nawet przez pregnyl to taaaa bys oko nacieszyla przez chwile :-p zobaczysz ze już niedługo zobaczysz takie "prawdziwe " :))))

a i potwierdzam PREGNYL DAJE POZYTYWNY TEST CIAZOWY. Siknelam sobie i sa || nawet ladne ciekawe czy za dwa tyg tez takie beda....
Ale mis ie mordka do niego cieszy ja cie krece.

reklama
Oj tam od razu bogini plodnosci hehehe

Nuska ja bralam liczac na to ze cos ureguluje i uda sie zajsc w ciaze, nie wiem czy pomogl. Bo wczesniej mialam.cykle.28 dniowe a przy castangusie dluzsze troche.

Patuska i Natka do wyrka bzykac sie :-)

Nie przeszkadzam hehe

A ja pospalam i zaraz znowu spac pojde.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry