• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

No nie mielismy wczoraj co robic, wiec mowie - pojedzmy do zoo, bo co roku zaliczamy i sprawdzamy czy zwierzyniec w calosci jest :P
Marzy mi się pojechać do Ostrawy do zoo, podobno jedno z najpiekszniejszych w Europie :)

reklama
ja juz wrocilam. I tak jeden pecherzyk przerosl do 21 mm drugi piekne 19 mm endo w porzadku zastrzyk w doope ale qrwa mnie bolalo. Ale to bardziej od glowy bo ja schizuje przy zastrzykach. Jeszcze moj doktor mowi prosze mis ie tu ladni wypiac:-D a ja ze nie a on czemu a ja ze nie bede wiedzial kiedy mnie pan ukluje i po chwili bach i juz... Ale szczypalo...

No i kaze sie bzykac...w piatek na podglad ale mysli ze ten 21 mm tez peknie po zastrzyku. A ja ze do piatku to sama bede wiedziec czy byla owulka po tempce a on no brawo super mysl :-)

Mnie po pierwszym zastrzyku też tak tyłek bolał przez 3 dni że szok :P a teraz w tym cyklu to już luzik, ale specjalnie powoli mi wstrzykiwała, może to dlatego.
Zajrzyjcie na grupę proszę i doradzcie coś... :-)

Patuska ale glupia baba :-( mnie to tacy ludzie wkurzaja ahh.
Fajnie ze z m lepiej zaraz wejde na grupe i lookne co tam napisalas :-) ale widze po wykresie ze pogodziliscie sie jeszcze wczoraj :-P

No ja zastrzykow w tylek tez nie lubie a tez mnie czekaja w ciazy chyba dwa czy trzy razy bo u nas konflikt krwi jest.
Ale czego sie nie robi dla malenstwa :-P

Juz sobie wyobrazam Ciebie z dzieckiem przy piersi zbierajaco truskawki hahaha

A ja dzis kupilam sobie spodnie,a ze stwierdzilam ze zwyklych dlugo nie ponosze to kupilam sobie ciazkowki :-P
Troche mi spadaja ale brzuch urosnie i bedzie git :-P hehe

Bylismy na placu zabaw , mama zrobila leczo, oj jakie pyszne :-P ja mialam robic ale no taka piekna pogoda :-)

Nuska super ze byliscie w zoo takie wypady sa fajne :-) my tez wczoraj caly dzien na dworze :-)

Pozniej sie odezwe jeszcze.

heja zrobilam ttesciora Pregnyl dziala rano byl negatyw teraz pozytyw :D

Az milo na niego patrzec Zdjęcie0283.jpg

Ten gorny jest z przed poludnia a ten dolny przed chwila zrobiony :) Oj bede sie przytulac

Załączniki

• Zdjęcie0283.jpg
    Zdjęcie0283.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 32
patu$ka ale pięknie !! 21mm i 19mm dorodne :-)oby pekly obydwa :DD Kiedys kiedy jeszcze nie wiedziałam co to jest zastrzyk w tylek niektórymi lekami zrobiłam sobie zastrzyk z Ketonalu ( oooooo fuck jak bolało :szok:). Masakra, nigdy więcej :P:P

natka ale Ty masz piekna ta tempke w tym cyklu :)))) az milo popatrzeć, książkowe wykresy Ci się robia :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry