• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej :-)
U mnie dziś temperatura na maxa zaburzona bo po 5:00 czyli jakieś pół godziny przed pomiarem zaczęło u nas lać i zrobiła się wielka burza więc musiałam wstać zdjąć pranie z balkonu :P
Ale kurde, zmierzyłam przed wstaniem tak na szybko i była dziwnie niska (fakt, że termometr był lodowaty bo chłodno w nocy a mieliśmy 3 okna otwarte). Czyżby to jakimś cudem nie owu? Hmm zobaczymy jak jutro temp... Lecę szykować się do pracy, miłego dnia :-)

reklama
hej:)
patuska zastrzyk podziałał-ze hoho:)teraz trzymam kciuki z całych sił:)
natka ja mysle ,ze skoro zaburzona to tak nie patrz na nia podejżliwie-zresztą 3 dni po ovu jeszcze jest płodne -a wiec ja bym poprawiła, u nas zazwyczaj po ovu dawaliśmy spokuj-a moze to był błąd-wczoraj troche czytałam o wyznaczeniu ovu z tempki-i gdzies było-ze czasem ovu jescze na drugi dzień wzrostu moze wystąpić-a u nas zawsze do ovu i spokój;/
paulinka przykro mi bardzo z powodu siostary-choć cuda sie zdarzają!!
akuku nasza bogini płodności:) ciekawe czy skarpetuszki pomogą -pora znów na forum ujrzeć II

heja u mni enisko z tempka jajnik pobolewa wiec niedlugo owu.... licze ze jutro tempka podskoczy...

Natka na bank jestes po owu... stawiam flaszke jak jutro tempka nie urosnie. :-D

tyle oczek zeby skoczyla i nie byla na owu?

kasiol piekne tempki :)

hej dziewczynki :****

patu$ka powielam zdanie akuku - bzykac się ile wlezie :DDDD Zastanawialam się nad jedna rzecza. W czwartek ide do ginki na kontrole, bo L4 mam do czwartku w piątek wracam już do pracy, kazala się pokazac, a ja wykorzystam to i spytam się jej czy moglybysmy ten cykl pomonitorowac, żeby zobaczyć czy wszystko jest ok po zabiegu, czy wystepuje owu, czy robia się pecholki i przede wszystkim czy pekaja.
Pregnyl stosuje się w przypadku nie pekania pecholi tak ? Czyli np moglo tak być u mnie. A ile cykli ze tak się spytam musza pęcherzyki nie pekac, żeby lekarz je przepisal ? Bo zastanawiam się czy nie porozmawiać o Nim z Nia.

natka eeee jak dla mnie jesteś ewidentnie po owu, bo pierwsza ladnie poleciała do góry a ta mimo ze zaburzona wcale AZ niska nie jest wiec ja mysle, ze to było to :DDDDD a wiec teraz pomiziaj mala fasolcie która się rodzi w brzuszku od Cioci :D

kasiol ale masz piekna tempke :))) po raz kolejny, az milo popatrzeć. Tak mysle, czy u Ciebie to nie zasluga Castagnusa, bo teraz masz 2 cykl brania go ?

akuku pisalas ze zaszlas w ciaze około 1 miesiąca po skończeniu brania go wiec może pomogl ? :) Ale odczuwalas jakies wyraźne zmiany po np. miesiącu brania go ? Przepraszam ze tak truje o Nim, ale chce się przygotować, na to co może powodować, żeby potem nie panikować jak mi się cykl wydluzy znowu :happy:

U Nas dziś upalnie uchhh....

Nuuuska nie ma zadnego limitu dla niepekania pecherzykow. Nie pekaja w jednym cyklu w drugim robimy zastrzyk bez czekanai czy mzoe w nastepnym sobie pekna. Jednak nie pekajacy pecherzyk zostaiwa po sobie slad w postaci toribieli.Jak sie wchlonie sam to super a jak nie? To mamy problem... Wiec zlecenie zastrzykurobi sie a bynajmniej lekarz powinien od razu.

A jak sie gapie w ten pozytywny test ciazowy i mowie do niego zeby za dwa tygodnie byla taki sam. Bo ta kreska jest blada ale widoczna. he he he

To może spytam się jej, o ten monit w tym cyklu, z naciskiem na to wlasnie, żeby może poobserowac pęcherzyki czy ze tak powiem prawidłowo się tworza i pekaja, bo chciałabym poobserwować ten cykl na prawde, bo tempka i testy owu to nie wszystko :/

Powiem jej powiem, ze we wcześniejszych dwóch cyklach kiedy mierzyłam temperaturę nie miałam wyraźnego skoku i martwie się, ze mam cykle bezowulacyjne :tak:zobaczymy co powie, bo ona niestety czasem mimo wszystko zaskakiwala mnie negatywnie choć nie mam o niej zlego zdania.

reklama
tak nuśśśka u mnie drugi miesiac brania Castagnusa-pryszczy mam co nie miara ( chyba własnie na czas ovu) ja sobie chwale... a jakby jescze w ciąze zajść pomógł to byłoby wogóle super-moje cykle są bardzo podobne - w tym tylko skok mocniejszy nie w 7 dpo a 5 :) mysle ,że czas zbadać m. żołnierzyki bo jeśli w dzień wyznaczonej ovu zawsze są staranka-a miałabybyć nawet do 2 dni wzrostu-to chyba powinny przetrzymać?może to ty lerzy wina?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry