• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Dlatego ja Wam powiem, ze mimo ze nie było torbieli bardzo się ciesze, ze zdecydowałam się na laparo. Przynajmniej wiem ze jajowody sa drożne, ze nic się w tej kwestii nie dzieje.
Zolnierze w porządku, wiec chyba teraz pozostaje tylko dzialac i wierzyc ze się uda :)

Nuuuska Wam sie uda teraz przeciez. wiecie zrobilam test owu z porannego moczu i zobaczcie

zdjęcie0068.jpg
Az w oczy bije :-)

A tu dla porownania wczorajszy popoludniowy
Zobacz załącznik 566836

Zebyscie nie szukaly...

Szykuje mi sie mega owu...Niech tylko malz z pracy wroci...:szok::-D:rofl2:

Mialam juz nie robic po pierwszym pozytywie ale co tam....

Załączniki

• zdjęcie0068.jpg
    zdjęcie0068.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 33
oj to dziś będzie się dzialo jednym słowem :-D piora będą leciały :rofl2::rofl2:
piękny test, ja w tym cyklu nie będę robi 20 bo w Nich wiecznie chyba wychodz druga krecha. Jak tylko skończy się @ zaczne robic 25 :)

Nuuska ale mi tez od 6 dc wychodzila druga krecha. To nie wina testu. Widzisz najwiekszy pik LH jest taki jak ja mam dzis czyli na granicy bo kreska testowa jest o wiele ciemniejsza od kontrolnej... A test tak jak ciazowy najpierw pokazuje male stezenie LH potem coraz wieksze i wieksze.... J abym mimo wszystko nie rezygnowala z testow

ale nie nie Slonce, ja nie rezygnuje z testów. Pisze, ze chyba nie będę robic tych 20 bo na Nich ciagle widnieje jakas krecha :P
Powiem Ci ze tak, na 25 miała dwa razy takie sytuacje ze były dwie ciemne, tłuste krechy ale nigdy testowa nie była ciemniejsza niestety :zawstydzona/y:
może w tym cyklu będzie ladniejsza ?

No skoro Wy wszystkie jesteście takie pewne te dobra, już nic nie mówię o owu :P była i koniec hehe :-D

Nuuuśka o tak, zapytaj o monit. i mam nadzieję, że bez problemu ginka się zgodzi :-)

A ja jeszcze godzinka z haczykiem i lecę do domu :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry