• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Patuska kochana jeszcze jutro i pojutrze prosze dac mezowi pociupciac :-) (moj m tez mowi pociupciac haha)

Dziewczyny my powinnysmy sobie w cv ten okres staranek wpisac :-P toc to ciezka praca, a i te testowanie o godzinie.
Hehehe

Ja przespalam.ze 3 godz. w dzien. Tak mnie glowa bolala ze szok.

reklama
Akuku ja nie jestem w ciazy ale tez uwielbiam spac ja to czasami przesypiam 12 godzin... budze sie na siku tylko. i na tempke :-)

Nuuska musimy zmienic temat bo tak piszemy o tych staraniach a mialaysmy po odpuszczac bez parcia ale wyszlo jak zawsze:-D:-D:-D

A co to bedzie za dwa tygodnie. Bedzie wrzec... Ktora pierwsza testuje? Kasiol chyba?

Trzeba liste zrobic

PATU$KA @ 03.07

Hej laski :* mężuś przyjechał po mnie do pracy i zabrał na obiad (chyba mimo wszystko głupio mu było z powodu tej naszej tatuażowej sprzeczki ;-)) a później odwiedziliśmy jeszcze moich rodziców a na końcu dziadków :-) i dopiero przyjechaliśmy do domu ;-) tak więc zaraz kąpiel i do łóżka (oczywiście nie spać :P)

Patu$ka i ja jestem z Ciebie dumna :-D ale rano poprawka musi być ;-)
Akuku Ty to masz dobrze, tak pospać w dzień :-D

Co do listy to dobry pomysł ;-) ja mam termin @1.07 więc prawie tak jak Ty Patu$ka :-) dopiszcie mnie proszę bo ja korzystam z forum z telefonu więc nie mogę skopiować listy :-)
Miłego wieczoru i dobranoc :**

Hej.
No i tempka nisko... Mówiłam, że coś jest nie tak :/ wczoraj jak zmierzyłam zanim wstałam zdjąć to pranie to była tylko 35,99 a że mierzona 40 minut wcześniej to trzeba by coś dodać ale i tak niziutko. Ta, którą mam na wykresie (zaznaczoną jako zaburzoną) mierzona jest o normalnej godzinie , po tym nocnym wstawaniu.
Za to wczoraj wieczorem to mnie strasznie bolało podbrzusze i jajnik. W sumie podejrzewałam nawet że jednak to dopiero owu bo ból właśnie jak na owu. Ale jak widać błędnie pomyślałam bo dziś żadnego skoku nie ma a jajnik nadal boli ale trochę mniej. Także nic już nie wiem i wszystkiego mi się odechciewa . W następnym cyklu chyba odpuszczę mierzenie tempki bo strasznie stresujące to jest :-(
Niedługo idę do pracy choć dzień zapowiada się beznadziejnie i mam wrażenie że zaraz się porycze... Miłego dnia :*

Natka nie tylko ciebie tempka w blad wproadzila bo mnie tez wyrolowala. Myslalam ze dzis skoczy a tu podniosla sie o jedna kreske. Jak jutro nie ksoczy to chyba po ptokach. Ale w nocy tak mnie bolalo podbrzusze ze nospe musialam wziac.... i teraz czuje prawy jajnik nie wiem czemu...Pewnie owu bedzie pozniej to i @ tez pozniej

KASIOL @ 29.06
90_NATKA @ 01.07
PATU$KA @ 03.07

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej:)
natka , patuśka prosze sie za wczasu nie zamartwiać-staranka były ,mężów macie blisko więc mozna poprawić dziś:) a co ma byc to będzie!! akuku jest dowodem ,że przy małych starankach może się udać!!!!!
a ja nie wierze że w nas wszystko jak w zegarku chodzi:)
u mnie dziś tez spadek-i choć też przed każdym pomiarems sie denerwuje to mam już tego wszyskiego poprostu dość, i gdyby nie zaległa wizyta jutro z wynikami do gin,rzuciałbym to w pioruny!!!!ja mam termin @ na 29 .06. ale testu nie mam i nie mam zamiaru kupować przed-w tym czasie bede na wakacjach i nie wiem co z kompem-czy bedzie tam internet?no i hasło musze jakoś wydobuć ,żeby z daleka sie zalogować:)miłego dnia dziewuszki:)
akuku jak zwolnienia-jak praca-jescze cię męczą?????

kasiol zebys wiedziala ze pomiary przed owu sa strasznie stresujace. I wczoraj tez pomyslalm zeby od lipca w gole dac sobie spokoj i z tempka i testami,ale z testow jakos latwiej mi zrezygnowac.

KASIOL @ 29.06
90_NATKA @ 01.07
PATU$KA @ 03.07

hej dziewczynki :*

matko, ale dziś goraco :nerd: smaze się od rana :| Niby mamy okna tak ze niewiele slonca wpada ale na termometrze w sloncu w tej chwili jest 36st. :eek:

natka kurcze dziwna ta tempka Twoja. To co owulki nie było ?? hmmm chyba ja tez już coraz mniej z tego rozumiem :/ Przeciez były pęcherzyki tak ? będziesz miała w najbliszym czasie wizytke u gina ??

patu$ka a Twojej tempki w ogole już nie rozumiem :-(co to się podzialo. Mialo być bzyku a tu tempa leci ! szlak. Ale to dziwne by było przecież pecholki ladne były, testy pozytywne wychodzily, pregnyl dostalas wiec co kurcze.... :no:

kasiol będzie dobrze, ja sama chyba jestem najlepszym przykładem, ze w ciągu chwili wszystko się może rozregulować, i jak kiedyś chodzilo jak w zegarku, tak teraz zupełnie nijak. Ja tez już za niedługo za urlop. Ostatni tydzień lipca/pierwszy tydzień sierpnia. Net powinien być, weźmiemy lapka wiec mam nadzieje, ze kontakt będzie :))

akuku jak dziś samopoczucie ?? lepiej troszkę ?

KASIOL @ 29.06
90_NATKA @ 01.07

PATU$KA @ 03.07
NUUUŚKA @ 14.07

reklama
Nuuska Kochana od podanai zastrzyku w ciagu nawet 72 h moze dojsc do owulki tylko przewanie jest to max 48 godzin. Mnie tak brzuch nakurwia przepraszam ze tak bez cenzury ale az musialam sie polozyc. Albo to dzis albo malz mnie tam po tlukl czy co?:szok::szok: I don't know!

U natki sie nie spodziewalam u niej juz powinna byc owu. Ja daje sobie czas jeszcze jutro. zrobilam tesiora a tam taki tluscioch ze hej wiec to chyba jeszcze nie to.

KASIOL @ 29.06
90_NATKA @ 01.07

PATU$KA @ 03.07
NUUUŚKA @ 14.07

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry