Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Patuska kochana, idz do m i powiedz mu tak : klotnia klotnia ale obowiazki malzenskie musisz spelniac, mam dni plodne wiec dzialaj ...tylko sie nie odzywaj bo jestem zla hehe
hej
natka u mnie zaczyna się znów "nuda" a ze testy ovu wychodziły negatywne to " wiem ze nic nie wiem" tempka wskazuje ,ze ovu była -z tym ze w tym miesiacu jej nie "czułam" nic ani troche ucisków...kazdy miesiąc mam typowo "dwufazowy"ale i tak nic z tego nie wynika , wiec na nic nie licze... 20 do gina ide mam nadzieje ze mi powie -czy wogóle ovu miałam;/
wracam do pracy-i pora zając sie nauka na egzamin ;/
Nie no bardzo elokwentna ta polozna na prawdePo co grzebie w Twojej dokumentacji skoro nawet czytac jej poprawnie nie potrafi ? Mnie to zawsze strasznie denerwuje jak u Nas dziewczyny jak tylko wyjdzie jakas pacjenta która im się nie spodobala, albo po prostu ze zwyklej ciekawości chcą się dowiedzieć co jej jest, pierwsze co robia to nos w kartotekę wsadzają albo w dane medyczne w komputerze
Szkoda gadac.
Ale wierze ze już niedługo sama się dowiesz takiej rewelacji i będzie prawdziwa !! :**

[/QUOTE]Patu$ oj działajcie, działajcie :-) ja Wam powiem, że ostatnio (a konkretnie wczoraj) chciałam zrobić test ciążowy tylko po to żeby wreszcie zobaczyć dwie kreski.. (pregnyl daje pozytywny test). Normalnie zaczyna mi chyba walić w ten mój dekiel![]()
Powiem jej powiem, ze we wcześniejszych dwóch cyklach kiedy mierzyłam temperaturę nie miałam wyraźnego skoku i martwie się, ze mam cykle bezowulacyjnezobaczymy co powie, bo ona niestety czasem mimo wszystko zaskakiwala mnie negatywnie choć nie mam o niej zlego zdania.
Hej.
No i tempka nisko... Mówiłam, że coś jest nie tak :/ wczoraj jak zmierzyłam zanim wstałam zdjąć to pranie to była tylko 35,99 a że mierzona 40 minut wcześniej to trzeba by coś dodać ale i tak niziutko. Ta, którą mam na wykresie (zaznaczoną jako zaburzoną) mierzona jest o normalnej godzinie , po tym nocnym wstawaniu.
Za to wczoraj wieczorem to mnie strasznie bolało podbrzusze i jajnik. W sumie podejrzewałam nawet że jednak to dopiero owu bo ból właśnie jak na owu. Ale jak widać błędnie pomyślałam bo dziś żadnego skoku nie ma a jajnik nadal boli ale trochę mniej. Także nic już nie wiem i wszystkiego mi się odechciewa . W następnym cyklu chyba odpuszczę mierzenie tempki bo strasznie stresujące to jest :-(
Niedługo idę do pracy choć dzień zapowiada się beznadziejnie i mam wrażenie że zaraz się porycze... Miłego dnia :*
hej dziewczynki :*
matko, ale dziś goracosmaze się od rana :| Niby mamy okna tak ze niewiele slonca wpada ale na termometrze w sloncu w tej chwili jest 36st.
natka kurcze dziwna ta tempka Twoja. To co owulki nie było ?? hmmm chyba ja tez już coraz mniej z tego rozumiem :/ Przeciez były pęcherzyki tak ? będziesz miała w najbliszym czasie wizytke u gina ??
patu$ka a Twojej tempki w ogole już nie rozumiem :-(co to się podzialo. Mialo być bzyku a tu tempa leci ! szlak. Ale to dziwne by było przecież pecholki ladne były, testy pozytywne wychodzily, pregnyl dostalas wiec co kurcze....
kasiol będzie dobrze, ja sama chyba jestem najlepszym przykładem, ze w ciągu chwili wszystko się może rozregulować, i jak kiedyś chodzilo jak w zegarku, tak teraz zupełnie nijak. Ja tez już za niedługo za urlop. Ostatni tydzień lipca/pierwszy tydzień sierpnia. Net powinien być, weźmiemy lapka wiec mam nadzieje, ze kontakt będzie)
akuku jak dziś samopoczucie ?? lepiej troszkę ?
KASIOL @ 29.06
90_NATKA @ 01.07
PATU$KA @ 03.07
NUUUŚKA @ 14.07