• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Hej dziewczynki. Czasu nie malam.

A wiec tak prosze mi sie tu nie martwic ze ktoras sama zostanie bo o ile mi wiadomo ja zafasolkowana jestem tu z wami w dzien i w nocy. Jakos nie mam awet checi wkrecac sie w watek styczniowke, chyba za duzo nas tam jest a ja nawet czasu nie mam odpisywac, wiec czekam az wam sie uda i bede tu pisac, no chyba ze uciekniecie na watki :-P hehe

A co ja mowilam ? Zeby przestac myslec ? Zeby nie pisac o sluzach , tempkach itd. nie to ze nie chce was sluchac, ale mialyscie odpuscic !!!!
Mam nadzieje ze kazdej z was sie uda, bo jak nie to jakas umowe sporzade i faktycznie bedziecie sobie maile slac i smsy :-P cobym nie widziala :-P

Pisalam wam jakis cza stemu jak bylam w pl o sprawie w sadzie, otoz dzis bylo ogloszenie i jest jaknajbardziej po mojej mysli :-) pozniej wam opisze na grupie :-)

Moje mdlosci ? Towarzysza i mam wrazenie ze sie rozkrecaja ?
Smazylam dzis placki ziemniaczane, zjadlam chyba 3 czy 4 takie malutkie i nie moglam... Coraz mniej jem.

Samopoczucie ogolnie ok. czekam juz na usg z utesknieniem by obejrzej fasolke :-)

W poniedzialek lece do pl (jeszcze jedna sprawa) wiec dalej kcihuki trzymajcie.

No i we wtorek bede miala usg juppi.

A potem tu wroce i tez usg ale jeszcze nie znam daty.

Dobra kochane ide dokonczyc 3 czesc greya. Pochlonela mnie ksiazka , zreszta bardzo mi sie podoba.
Nie pamietam kiedy ksiazke czytalam inna niz dziecieca??

Akuku ja tez pisalam z emialysmy odpuscic ale wyszlo jak zwykle. U mnie staranka popoludniu byla jutro w ogole nie ma szans. Ide do pracy. Sezonowka sie zaczela.

I tu mam problem bo musze wstac jutro conajmniej o 5 i co z tempka mierze zawsze o 6.15 natka ratuj kobito ile bede musiala dodac bo jutro spodziewam sie skoku tempki. 0.1 czy 0.2 dodac bo mam tylko jedno miejsce po przecinku na termometrze? Czy ustawic budzik na 4.15 i pelne dwie kreski dodac?

Akuku imbir to jest to... Imbir pomaga na mdlosci... Mojej bratowej bardzo pomogl

patu$ka tak dokładnie slonce - jutro koncze L4 i od piątku witaj praco :baffled: Ale w sumie powiem Ci, ze ciesze się, mniej czasu na myslenie, nastawianie się a poza tym brakuje mi kontaktu z ludzmi :happy: Wiec w sumie dobrze ze wracam. Wiem, ze dziewczyny się już mnie nie umieja doczekać - hah domyślam się jaki tam się burdel zrobil przez te 3 tygodnie :rofl2:
Szkoda tylko ze wyplata lipcowa będzie taka licha :-( ile ja dostane...850zł? masakra.

Co do Twojej tempki ja bym nastawila budzik na 4.15 i dodala dwie krechy :tak:

akuku ja caly czas trzymam &&&&&&&&&& i za ta sprawę w PL i za kolejne usg żeby Ciotka BB mogla zobaczyć mala ksiezniczke :DDDD Ja Ci mowie, ze będzie dziewczynka. wiesz ze podobno po Castagnusie w większości rodza się dziewczynki ? gdzies wyczytałam :)

Ide Kochane moje słoneczka na kolacje a potem na Lost-ow :-):-) do jutra :*** trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za tempki dziewczynki !!

Nuska obys miala racje (co do dziewczynki ) ale oczywiscie najwazniejsze zdrowko.

Patuska a ja bym nastawila na1,5 godz wczesniej niz zwykle i dodala 1,5 stopnia.

Tylko idzisz Akuku to mi zepsuje wykres bo termometr mam z jednym miejscem. Chyba nastawie na 4.15 i dodam dwie kreski. tak chyba bedzie najwygodniej. i pojde spac dalej....

Patu$ka jak masz termometr z jednym miejscem po przecinku to ja bym nastawila albo na 4:15 i później dalej spać, albo na 5:15 jeśli zdążysz do pracy jak wstaniesz 15 min pozniej niż zamierzasz :-)
Ide spać laski, jutro podoczytuje co pisałyście bo nie mam sił już dziś :* dobrej nocy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry