Hej dziewczynki. Czasu nie malam.
A wiec tak prosze mi sie tu nie martwic ze ktoras sama zostanie bo o ile mi wiadomo ja zafasolkowana jestem tu z wami w dzien i w nocy. Jakos nie mam awet checi wkrecac sie w watek styczniowke, chyba za duzo nas tam jest a ja nawet czasu nie mam odpisywac, wiec czekam az wam sie uda i bede tu pisac, no chyba ze uciekniecie na watki

hehe
A co ja mowilam ? Zeby przestac myslec ? Zeby nie pisac o sluzach , tempkach itd. nie to ze nie chce was sluchac, ale mialyscie odpuscic !!!!
Mam nadzieje ze kazdej z was sie uda, bo jak nie to jakas umowe sporzade i faktycznie bedziecie sobie maile slac i smsy

cobym nie widziala
Pisalam wam jakis cza stemu jak bylam w pl o sprawie w sadzie, otoz dzis bylo ogloszenie i jest jaknajbardziej po mojej mysli :-) pozniej wam opisze na grupie :-)
Moje mdlosci ? Towarzysza i mam wrazenie ze sie rozkrecaja ?
Smazylam dzis placki ziemniaczane, zjadlam chyba 3 czy 4 takie malutkie i nie moglam... Coraz mniej jem.
Samopoczucie ogolnie ok. czekam juz na usg z utesknieniem by obejrzej fasolke :-)
W poniedzialek lece do pl (jeszcze jedna sprawa) wiec dalej kcihuki trzymajcie.
No i we wtorek bede miala usg juppi.
A potem tu wroce i tez usg ale jeszcze nie znam daty.
Dobra kochane ide dokonczyc 3 czesc greya. Pochlonela mnie ksiazka , zreszta bardzo mi sie podoba.
Nie pamietam kiedy ksiazke czytalam inna niz dziecieca??