• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
gratuluje patu$ka :DDD hah jestem z Ciebie dumna :-D

zobaczymy, jeszcze trochę i mnie będziecie mobilizować do działania :DDD
Ale jestem za tym żeby jeszcze wieczorem poprawić, bądź jutro rano :-)

haha paulinka no niestety ja tylko i wyłącznie w robieniu obiadu i truskawek na podwieczorek :PPPPP a Wy już rozpoczęliście staranka ???

akuku no ja niestety jeszcze na bzyki musze poczekać ale obiecuje ze nadrobię :P

Wieczorem to juz chlopaszki za slabe beda. Al ejutro rano sie posiwece i obudze sie wczesniej :-D Na lepsza prace dam malzowi pociupciac :-):-):-)

Bylismy nad woda,pomoczylam nogi,jeszcze tydzien takich upalow i bedzie mozna sie kapac

haha my to chyba częściej teraz o sexowaniu piszemy niż o wszystkich innych rzeczach :-D
Badna zbereznikow jak by to powiedział Łukasz :-D

idziemy na filma, Łukasz wczoraj wpadl na pomysl, ze zaczniemy ogladac "Lost"-ow od początku no wiec tak się stało :)))

reklama
A ja zrobilam tesciora i kreska nadal mocniejsza od kontrolnej ale juz powolutku blednie wiec owulka byla dzis. Jutro tempka podskoczy i to juz koniec formalnosci (mam nadzijeje). Jeszcze jutro przycisne malza tak konkret i luzik:-) potem to juz tylko spontan

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry