No wlasnie - pierwszy raz na watku żeby czekac tak na @....az nie do pomyślenia normalnie
patu$ka taaaaa mierzy sily na zamiary, a co bys chciała żeby pecherzykow było tez 120mln????

haha jakbys zaczela rodzic do miesiąc na samej porodówce bys spedzila

a potem do księgi rekordow i heja xDDDD
kasiol ja miałam plamienia ale to zaraz po zabiegu, fioletowe, trwające 3 dni, ale patu$ka słusznie zauwazyla ze to przecież na pewno kontrast się wydostawal :| Teraz zupełnie nic się nie dzieje, nie czuje się w tej chwili w ogole objawowo na @, tylko te klucia dziwne ale to wszystko. Co do tesciora chyba nie ma sensu, bo Nasze staranka w tym miescacu najmarniejsze ze wszystkich, w sumie to nie były nawet staranka bo wiedziałam ze ide na zabieg wiec nie było nawet sensu, bo w końcu po laparo nawet jakby cos to i tak byłoby pewnie po ptokach. Poza tym miesiąc mijania się ciągłego, ciagle cos było i tak ani chwili spokoju. Wiec watpie żeby to była fasolcia , nawet na to nie licze, i nie wiem czy w ogole byłoby to wskazane nawet żeby się "uchowala" po zabiegu :<
natka mnie już do szalu doprowadza ta tempka, wczoraj leniwie poleciała wiec mysle, ze dziś kurcze na pewno poleci bardziej a tu doopa. Niby taki wzrost to żaden wzrost ale już bym wolala żeby spadla o ten 1 a nie poszla znowu wyżej. Nie wiem jak mam się do tego ustosunkować, bo nie bylam jeszcze w takiej sytuacji, i kurcze nie wiem od kiedy mój brak @ będzie traktowany jako anomalia a do kiedy jako cos normalnego powiedzmy, co może wydarzyć się raz na czas.
akuku a Castagnus ? mogl tak podzialac ? choć to by było bez sensu, bo on chyba cyklu nie wydluza, tylko wręcz odwrotnie.