• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Zrobie, a żebys wiedziała ze zrobie, bo pewno pyszne sa :D u Nas się je makaron z białym serem i cukrem na przykład :happy: albo często leniwe pierogi z cukrem polane masełkiem.
Tak wlasnie licze, ze może uda się zalapac bo już prawie polowa miesiąca, wiec wiesz, ze jak @ potrwa z 5 dni to może być ciężko ze starankami przed koncem miesiąca, ale może cos się uda podzialac, bo u Nas to chyba ja bardziej patrze jakby tu "ZAMOCZYC" haha :-D:-D

reklama
Patuska prosze mi tu dni nie liczyc tylko bzykac sie jak jest chec. A co jak szybciej owu bedzie ??

co do truskawek z makaronem to i w gdansku sa przysmakiem, a przynajmniej dla mnie zawsze byly :-P
Ale ja robie troszke inaczej.
Truskawki zalewam slodka smietanka, badz jogurtem naturalnym (w wersji odluszczonej hehe)
I miksuje blenderam na plynna mase, dosladzam jak trzeba i tym zalewam makaron, a ze ja lubie duzo sosu, to jem zupe truskawkowa na zimno hahaha

Bylam dzis z Vikim na szczepionce, poczym przespalam razem z nim pol dnia... obudzily mnie mdlosci bo obiadu nie zjadlam...moj kochany zrobil obiad..kurczaki na parze...super a co do tego ?? Nic...zadnych ziemniakow ... Surowka jest wiec spoko, ale ja juz obiadu nie zjadlam :/:/
Nie wiem juz sama do konca czemu...
I wlasnie zjadlam platki z mlekiem czy m sie nie najadlam :/:/

Przeczytalam pierwsza czesc greya, teraz zaczne druga.

Nie wiem czy Viki pojdzie spac ..ehh no ale nie moglam go budzic po szczepieniu.
Dzielny byl bo mial 2 szczepionki w dwie roaczki tzn. po jednej w kazda.tylko chwile popalakal dopiero przy drugm kluciu.

Jejku zjadlam.bym sobie jakas zupke chinska :/:/ a w domu brak ..ale moze jaki goracy kubek znajde ?? A jak nie to sobie kostke rosolowa rozpuszcze w wrzatku i zagotuje taki cienki makaron hehe.

Nuska dzieki chyba zjem twarug z cukrem smietana i makaronem ...
Hehe

Kurde albo bym se zjadla ryz z jablkami zapiekany...ryz gotowany na mleku wymieszany ze smietanka slodka, zasypane jakblkami i na to ubite balka z cukrem pudrem...no i posypane cynamonem...

O jejku ja juz nie moge ze soba :-P

akuku oj jak ja lubie ryz :-) kurde zaraz nie wytrzymam....przenikliwy bol, klucie po prawej stronie ( znowu !! ), systenatyczne regularne klucia jakby mi ktoś tam szpile wbijal cholera :-(Boli jak nie wiem.
Nie klulo mnie jeszcze az tak dziwnie i przede wszystkim z taka intensywnoscia :cool:

No wlasnie tak sobie wmawiam ze to na pewno na @ :tak: ide się polozyc już dziewczynki :***

patu$ka czyn kochanie modly o jutrzejszy spadek tempki :happy:mam nadzieje, ze dzisiejsza noc będzie spokojniejsza zresztą ja padnieta jestem wiec pewnie szybko zasne :>

Natka ale to bardzo dobre wiesci :-) ojj kochana bo jak Cie kopne w doopsko to poczujesz z wielkim impetem :-P
Jutro zastrzyk wiec super a Ty bys chciala lepsze wiesci...ahhh kochana ciesz sie ze pecherzyki urosly !!!

Patuska tak zachcianki i leniwa doope :-P zamiast zjesc cos normalnego to platki zagryzlam kisielkiem z paczki slodka chwila hehe..

Ktos chetny by mi cos ugotowac ?? Aaa jakbym chociaz chlebek miala i pomodora i ogorka i zodkiewke hahahahahah

Hehe wiem akuku że wieści mogły być gorsze :-) ale jakoś tak nie spodziewałam się, że nie będę miała zastrzyku od razu tylko dziś muszę za tym jeździć do przychodni czy gdzieś tam.
A w ogóle to w tym cyklu nie będę mieć drugiego monitu bo gin ma urlop od poniedziałku.. Tak więc muszę się sugerować temperaturą i ewentualnie objawami owu :-)
Miłego dnia dziewczynki :*

reklama
natka toż to wspaniale wieści !!!! nie wiem jakich lepszych można tu się spodziewać, no chyba ze 2 pecherzykow :D ale jest jeden bardzo dorodny wiec kurcze jestem dobrej myśli :)))))

akuku mój Łukasz może Ci cos ugotować, zaoferowal się :-D tylko ja mu musze uswiadomic, ze on nie wie co na siebie bierze bo zafasolkowane maja taaaaaakie zachcianki ze mało kto jest w stanie za nimi nadazyc :wściekła/y:

A ja dziś zla jestem....mierzyłam tempke - 36,67.
Wczorajsza - 36,66 no i co, i dupa pewnie dziś tez nie będzie @ :-( a już myslalam ze jak wczoraj ladnie spadla to dziś będzie podobnie :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry