• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Dzien dobry :)

Piekny dzień dziś się zapowiada :> Oglaszam, ze tempka spadla troszkę, co prawda miałam ciezka noc - najpierw pobudka o 1, potem o 2:30 i o 3:30, i potem praktycznie już nie spalam tylko lezalam.Tempke zmierzyłam o 4, było -36,61 wiec dodałam 0,05st. dobrze ??? Mimo wszystko potem o 6 zmierzyłam i było 36,64 wiec tak czy siak troszkę spadla pewnie, choć może być zaburzona :zawstydzona/y:
patu$ka nie zgłaszam wiec poki co reklamacji, choć moje wczorajsze bole nog przeszly :-(:-(

akuku mnie to się widzi, ze jak ta ciaza inna od chłopięcych to mowie Ci, ze będzie dziewczynka !!!! :-):-) oby !! pierwsza fasolinka w rodzinie ajjjj miałaby dwóch starszych braci :-)Super.

A moje dzisiejsze nocne "niespanie" zawdzięczam Łukaszowi. Wrocil z pracy o 2:30 bo był jeszcze z kolega na piwie, niestety na pewno nie jednym.Wiecej napisze na grupie, bo tu nie chce się spowiadać z takich rzeczy...ale wkur*** mnie niesamowicie !! :no:po prostu masakra.

reklama
hej:)
akuku tez pomyslałam ,ze ovu ale testów miałam jeszcze 5 ovulacyjnych- izrobiłam-i taka słabiutka kreska-wcale nie ovulacyjna-mysle ,ze ovu zawita w piątek :)choć test z zeszłego miesiaca tez nia był taki mega wyraźny w ovu-jakies felerne je mam;/no i nic mnie za barzdo nie pobolewa-a zawsze tak mam-tylko wczoraj kłucie przez chwile:)staram sie nie myśleć za dużo, nie słuchac i analizować... choc Kali wczoraj znów o spełnieniu jej marzenia-Chce brata;)-tak córusiu-robie co w mojej mocy z tatusiem a reszta wola nieba:) Mysle ,zę doczekasz się córy:)tym bardziej ,zę test szybko pozytaywny miałaś, te dolegliwości:)
nuśśśka oby już wredota przyszła-w tym jedyenym przypadku pozwalamy jej wkroczyć do staraczek lutowych:)
natka ty już też na polu bitwy wylądowałaś:) przewiduje wygraną w tym cyklu:)
patuśka, nataka w sumie u nas ovu powinna zawitać w weckend-więc zapowaniada sie iście starankowo:)tym razem nie zamierzam odpuścic po zidentyfikowanej ovu-tylko jeszcze poprawić po:)
buziole
dziś jade do banku a w weckend kafelki:) dekory:) kabina:) i wielkie zakupy:)

kasiol udanych zakupow.
Nuuska mowilam ze poleci,mowilam mimo zaburzenia jest nisko. jutro spadnie jeszcze bardzije i @ bedzie.

U mnie dzis tempka spadla:szok::szok: czemu? Spalam ok nie budzilam sie. Moz edlateo z ecala noc okno mialamotwarte a ja spie z tylkiem na wiszchu wiec co wystyglam?:-):-) No nie wiem. na owulke za wczesnie.To napewno...hmmmm dziwnie

patu$ka aaaaale poleciała :szok: no rzeczywiście. Czy to zasluga ze w nocy spalas przy otwartym oknie , ja watpie, bo sama sypiam zawsze,teraz okna + balkon sa otwarte a tempka mimo wszystko nie spada - a może owu się zbliza ? Robilas tescior , dalej jedna krecha ?

Co do mojej tempki, mam nadzieje, ze dziś noc będzie spokojniejsza i jutro spadnie jeszcze bardziej, patrząc na ostatni cykl spadala pare dni zanim przylazła, ale mam nadzieje, ze nie kaze mi teraz długo czekac :/

kasiol ojjj to udanych zakupow :-) ja modly już czynie żeby gadzina się objawila :zawstydzona/y::wściekła/y:

zdjęcie0054.jpgKreski sa dwie ale nadal negatyw. Trzy dni pod rzad.... Ale zeby tak spasc. Wczoraj pobolewalo mnie podbrzusze. Ale to nie realne zeby owu byla tak wczesnie. Hmmm nie wiem....

Dzisiaj jeszcze nie robilam...

I ten test z pierwszego mierzenia co tam ledwo widac to wyglada tak jak ten moj ciazowy co najpierw wyszedl pozytyw a za 3 dni @ przyszla Tylko ze wtedy robilam ten plytkowy to plastik odbijal mi swiatlo i zdj. nie wychodzily zreszta teraz tez nie sa rewelacyjne.

Załączniki

• zdjęcie0054.jpg
    zdjęcie0054.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnio edytowane przez moderatora:
hmm ale z drugiej strony codziennie wychodzą dwie krechy, z tym ze wydaje mi się, ze druga z dnia na dzień ciemnieje, co może oznaczac, ze cos się zaczyna dziac, bo mnie przy testach owu 20 kiedy jeszcze nie był "ten czas" nigdy nie wychodzila druga krecha, zawsze wychodzi jedna tusta, a druga pojawila się np. w tym cyklu w 18dc tesciory tez przez 3 dni z rzedu wychodzily pozytywne ale dopiero w 20dc odczuwałam wyraźne bole owulacyjne, wcześniej tylko moje odczucia dawaly się we znaki.

patu$ka jak to czułość? w zeszłym miesiącu-mój pozytywny -najbardzioej pozytywny był właśnie taki jak twój srodkowy, ale ja mam takie z niebieską końcówką-chyba są mniej czułe, teraz mam takie jak twój pierwszy a dzis 13 dc

Ja tez mam z niebieska koncowka teraz -one maja czulosc 25
z zielona koncowka miałam ostatnio, odkupiłam od babki za 15zł 15 sztuk - te z kolei z czuloscia 20.
Ale tak to zawsze testowałam na tych wlasnie 25, tylko ze u Nich powiem Wam, te krechy wiecznie były blade,chyba tylko raz mi się trafilo ze była na prawda ciemna. Z tymi czulszymi z kolei fajniej mi się tesowalo, ale one sa droższe, bo taki komplet 30sztuk na allegro jest na 50zł :zawstydzona/y:

te sa chyba 25 ale pewna nie jestem. Ciazowe mam 10.

Musze sprawdzic. woesz tez mis ie wydaje z eone ciemnieja choc ten pierwszy po kilku dniach juz zblakl.

kasiol przy 13 dc masz taka slaba kreske? Hmmm dziwne....albo testy nie dzialaja na Ciebie. ja jak mam plodne to na tescie wychodzi albo taka sama jak kontrolna albo o wiele ciemniejsza. Te uwazam za najbardzijen negatywne :) dzis zrobie jeszcze,maialm teraz ale tak mnie cislo a ze bylam na dworze to juz nie lecialam po test tylko prosto na klop :D

reklama
Hej dziewczynki :*
Nuuuśka tempka w dół więc pewnie @ tuż tuż :*)
Patu$ka a u ciebie faktycznie dziwny ten spadek... Wczesnie trochę na owu...
Kasiol szykuje się intensywny weekend :-)
Z testani owu to ja się nie wypowiadam bo jak wiecie nie robie wiec sie nie znam :-)

Jeszcze godzinka i lece do domu.. A wieczorem do ginka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry