• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hehe Patu$ka aż tak byś chciała bliźniaki? :-)
Nuuuśka spróbuj załatwić sobie ten monit, wiadomo że lepiej wiedzieć wcześniej jeśli coś jest nie tak. Ale uważam że i tak się okaże ze wszystko jest w porządku :-)

Ja jutro mam wizytę u gina, zobaczymy czy pęcherzyki urosły :-) ale niestety dopiero na 20:30 jadę :-)

reklama
Natka powiem Ciz e im czesciej o tym mysle to tak chcialbym bliziaki. Tak jak Nuuska npaisla jeden porod jedna ciaz adwojka od razu i na reszte zycia spokoj. z planowaniem liczeniem,bieganiem na usg.

Ale jak bedzie mialo byc jedno to i drugie sie zrobi :)

natka no wlasnie tylko tak się zastanawiam - czy poczekać ten jeden cykl i zobaczyć co będzie się dzialo czy prosić od razu jak wroce do pracy o monitorowanie tego cyklu ? jak myślisz ?

patu$ka jak mi jutro nie spadnie tempka to zgłaszam się do Ciebie z reklamacja :p:P:P

Myślę Nuuuśka ze możesz spróbować od.razu, to na pewno nie zaszkodzi. A jak ginka nie będzie chciała to poczekaj z jeden-dwa cykle i znowu z nią pogadaj o monicie :-)

Patu$ka to zycze Ci blizniakow w takim razie :-) :*

No wlasnie tak mysle, bo ten cykl może być jeszcze zawirowany, zaczelam brac Castagnus wiec to tez powinno wyregulować troszkę, nawet w sumie powiem Wam, ze juz nie chodzi jego właściwości ( zawiera niepokalanka ) ale o sam fakt tego, ze chciałabym znowu powrocic do cykli 28-dniowych, bo tak najłatwiej wszystko wyregulować, przewidzieć a tak to jak ruletka.

Na razie jeszcze nie można powiedzieć żeby ten Twój cykl był długi bo myślę, że na razie jest prawidłowy :-) nawet jakby Ci się wydłużył "na stałe" o 2-3 dni to nie się czym martwić :-) w 30 dniowych też łatwo wszystko wyliczyć :-)

No wlasnie, ten marcowy miał 33 dni wiec to jak na razie mój "rekord", i mam nadzieje ze teraz go nie pobije :(
wiem ze takie odchyly się zdarzają, ginka powiedziała ze według Niej teraz powinno wszystko wrocic do normy no i zobaczymy ale mam nadzieje, ze miała racje :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry