• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Tak mi się wlasnie wydaje, dlatego teraz z Nia porozmawiam i powiem o swoich wątpliwościach, po @ będziemy czynic staranka i w razie gdyby ( TFU TFU !!! ) nie udało się to wtedy od następnego cyklu czyli yyy od lipcowo/sierpniowego postaram się o monit jeśli nie u tej mojej, to pojde do prywatnego ginka, ale dopne swego na pewno. Zaopatrzylam się juz w tesciory owu ( 30sztuk ) wiec zaraz po skończonej @ będę robic codziennie tesciory co by nie przegapić niczego :wściekła/y::wściekła/y: Kurcze musi się udac, jak mi przewertowali te moje jajnikusy to chyba sa drożne jak nigdy wiec niech Ł. teraz popracuje nas swymi zolnierzami i działamy :-)

reklama
Ty wyniki masz dobre, Ł. też więc wszystko jest na dobrej drodze :-)
A ja się zdziwiłam, że prawie w ogóle nie myślę o fasolce w tym cyklu. W sumie jutro już 10dc więc niedługo pewnie owu a ja co? Nic , zupełnie o tym nie myślę... Dziwne uczucie, ale z drugiej strony calkiem przyjemne, że rano nie myślę np. Jaka będzie temp tylko po prostu mierzę. I w sumie bardzo ladna była w tym cyklu taka równiutka :-) tylko dziś jakiś wzrost dziwny :-)

Wlasnie juz wczoraj kiedy patrzyłam na Twój wykres natka chciałam Ci napisac, ze masz bardzo ladny wykres w tym cyklu. Taki równiutki, az milo się patrzy :)))) Widac, ze działa na Ciebie CLO pozytywnie, bo jak przypomną mi się Twoje poprzednie wykresy i wdze ten teraźniejszy to bardzo duza zmiana :happy::happy: a mnie cos nogi zaczynają bolec - i cycuch boli przy dotyku wiec może się zbliza !! :-D:-D MALPO PRZYBYWAJ ! :-)

No nie ma porównania z poprzednimi cyklami :-) bardzo podoba mi się ten mój wykres :-D hehe :-) a co do Ciebie to chyba dobry znak, że zaczynają się pobolewania? To pewnie znak że @ się zbliża wielkimi krokami :-)
Lecę dziewczynki zrobić kolację, bo mężuś do 21 pracuje i znając życie to wróci głodny jak wilk :P a później do łóżka bo znowu czeka mnie pobudka przed 6:00... Ale jeszcze tylko dwa dni i weekend :-) już odliczam :-D
Miłego wieczoru kochane :-) i kolorowych, fasolkowych snów :-D :*

Nuska spoko luzik kochana , nie mysl tak o tym intensywnie :-) jak przyjdzie to bedzie a mysleniem nie przyspieszysz a mozesz spowolnic :-( tak wiec czekaj spokojnie :-)

Kasiol a czy to czasem owu nie byla ??

Natka no i tak ma byc , nie ma myslenie i nastawiania sie.

Patuska trzymam kciuki by pecholki byle wystarczajaco duze by dostac zastrzyk :-)

Dziewczyny prosze mi tu przestac myslec, bo nakopie po dupciach.

a Alex do mnie mowi... Mamo ale masz ogromne cycki :-P hahahahah

Mdlosci mnie dopadly i przysnela i dalej mnie trzymaja...chyba musze cos wszamac , bo wtedy jakby przechodza.

Nie bede mowic jak moja twarz wyglada.. Glownie czolo, no masakra...

Ide ksiazke czytac :-P

reklama
Patuska, no ciaza inna calkowicie
Pryszcze - w tamtych czysta twarz, piekna cera..
Jem mieso-w tamtycb ciazach nie tknelam do 5 miesiaca ciazy...
Mam ochote na sex - w tamtych modlby nie istniec...

Wzystko inaczej.
No i mdlosci sa ale jakby jak nie zjem, a jak zjem to miaja a z Vikim prawie nie jadlam...z Alexem tylko tydzien mdlosci ale okropnych tyle ze bez wymiotow.
Z Vikim wymiotowalam 2 razy po buraczkowej i wiecej nie ruszylam :-P
A teraz jakos lzej z mdlosciami chyba, albo jestem tak pozytywnie nastawiona.

Dobranoc :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry