• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
no własnie patu$ -kiedys miałam testy inne i kreski były ciemne jak kontrolna, a teraz ledwo ledwo... jakies chyba są felerne, miałam hormony robione i LH było w normie wiec nie powinnam nie reagowac na testach;/
chyba ,ze ovu nie mam-ale przy takich ładnych tempkach to byłoby najmniej dziwne

Wiesz kasiol powiem ci ze tak sprawdzajac jakie sa to testy te moje z rozowa koncowka,nie znalazlam czulosci al ot raczejs a 25... A widzialam 20,25,30 i 40:szok: Wiec moz etwoje byly tej mniej czule. I dlatego.

Zrobilam test i kreska ciemnieje wiec podejrzewam ze nie dlugo bedzie bardzo ciemna. Jutro pewnie zastrzyk to w weekend zapowiada sie pracowicie ;-)

Ale ja Ci powiem patu$ka ze z rozowa koncowka jeszcze ich nie miałam. Dzis dotarly moje tesciory :tak:wypakowałam w sumie mam około 35 owu i 6 ciążowych :laugh2:matko, ale szajba haha.
Ja zawsze stosowałam jedne i te same, one nie maja nazwy, ani producenta sa w pojedynczych opakowaniach, rozowo-bialych , dokładnie te kupiłam :
Testy OWULACYJNE owulacyjny 30szt+ 3 test ciążowy (3284329211) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i takich tez uzywalam wcześniej ( maja niebieska koncowke).
Te z zielona koncowka - czulosc 20 chyba troszkę lepiej się sprawdzaly ale jak pisałam sa droższe.
Kurcze, nic zupełnie się nie dzieje, a już miałam nadzieje, ze może cos się w ciągu dnia rozkręci ale niestety.... :zawstydzona/y:

natka trzymam mocno kciukaski za wizytke, daj koniecznie znac od razu jak wyjdziesz co ginek powiedział !!!

Nuuuska to ja mam te same. tylko ze rozowa koncowke maja jak widziasz. ale w tych samych opakowaniach....

Testy OWULACYJNE owulacyjny 30 szt+ 5 test ciążowy (3264190595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ale nic o czulosci nigdzie nie pisze a jestem ciekawe moze te sa tez 20 ze juz od 6 dc pokazuja mi druga kreske?

A u mnie juz sluz plodny od wczoraj przezroczysty ciagnacy sie jak kisiel. I powiem wam ze mam tak od stycznia ze miedzy 8-10 dc mam taki sluz a potem znika,jest owulka jest rzadki a potem przed @ znowu taki plodny. ja to nie iwem co to za anomalia. Podbrzusze pobolewa wiec pechole rosna. I fakt teraz przy stymulacji czuje z ktorego jajnika. Jak tylko na prawym mialam pechole bolal prawy jak na lewym to lewy a jak na obu byly to bol jak przy silnej @. Wiec teraz przy potwierdzaniu USG bede miec wygodniej jak nastanie przerwa bo wtedy nie wiem jak z monitem czy tez bede chodzic zobaczyc czy jajniki same pracuja czy nie... hmmmm

Ale sie objadlam truskawek z makaronem:-):-)

truskawki z makaronem ??? nie jadlam :-) my wczoraj i przedwczoraj jadlysmy truskawki dziś były lody i banany, ale jutro pewnie powrócimy do truskawek :P
Kurcze to może ja tez mam z rozowa koncowka ? bo jeszcze ich nie otwierałam, nie było potrzeby ale bardzo możliwe w sumie.
Super, ze u Ciebie już się cos zaczyna, ciesze się ze choć Ty masz wszystko regularne,u mnie wszystkie obajwy przeszly nic się zupełnie nie dzieje. Jak do poniedziałku się @ nie zjawi, zadzwonię do ginki i powiem jej o tym, bo kurcze im dluzej tym nie wiem czy lepiej. :(:(:(
Mnie się widzi, ze staranka już moglibyście nawet zacząć :DDD tak na wszelki wypadek :D

Kochana ze starankami czekam do jutra narazie na dystans choc powiem ci ze mam taka chcice ze ja pierdykam.... Musze sie kamuflowac bo wiem ze Ł tez tylko czeka zeby se zamoczyc :-D:-D:-D

Nie jadlas truskawek z makaronem? To taki nasz przysmak w Wlkp. Nie iwem czy natka wie o czym mowie.

Ale dajesz truskawki zasypujesz cukrem ile tam chcesz. I ucierasz ta ugniataczka do ziemniakow, potem wrzucasz makaron jaki tam lubisz nitki swiderki muszelki czy co tam chcesz i gotowe. Sycace i smaczne. Ja tam wole sobie ugotowac gruby makaron bo nitki to ciezko sie je ale jak nie mam innego to daje taki. :)

Nigdy nie jadlam :zawstydzona/y:... matko jakie Wy macie dobre rzeczy tam u siebie :D chyba się musze na prawde przeprowadzić :):)
Co do staranek, to Ł. jak już wreszcie sobie zamoczy to jeszcze tak zostanie z radości :P:P:-D
Jezu ja się zastanawiam kiedy u Nas staranka będą, ale w takim tempie to na czerwiec już się nie załapiemy :/

reklama
To zorb sobie te truskawki :) Jako deser albo podwieczorek znakomite.

A czemu mialabys sie nie zalapac w czerwcu? @ przyjdzie lada dzien,zobaczysz:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry