• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej
dziewczyny:)
natka super wieści-wiem ,ze nie uśmiecha cie sie jezdzić ale wiesz wiecej niz np .ja:) no i zastrzyk dostaniesz na pekniecie
mi dzis ovufr. wskazał na ovu w 11 dc, ale pewnie za pare dni zmieni-bo ovu wtedy nie było-mysle ze to miesiac do bani-zawsze podolewał brzuch a teraz nic-w dodatku te testy blade że szok, zostały mi dwa wiec zapodam dzis i juro dla porównania:)no i dziś w jednym z ważniejszych dni tempka zaburzona:(

reklama
Ntaka a jakich ty siw wiesci spodziewalas w tym dc? Jest pecherzyk jest zastryk dzis a owu po jutrze. Jest plan jest dzialanie:-)przy zastrzyku nie ma bata musi peknac.

Akuku juz 10 tydz? O ja cie krece jak ten czas szybko leci.

Nuuska no jak to to ona jeszcze w gore? Hmmmm dziwne

kasiol dzisiejsza zaburzona ale jeszcze dwie zostały do sprawdzenia wiec jutro na pewno będzie dobrze :):)

akuku trzymam kciukaski za polozna dzisiejsza :)))))

Ja wlasnie gotuje ogorkowa :-)

Nie wiem cholercia sama, ale ginka mowila, ze @ musi się pojawić, tylko może opoznic się o pare dni...no tak kwestia tylko tego ile to te pare dni jest, bo licząc 28 dni na cykl to już ma 4 dni opóźnienia, a miała się wyregulować po laparo wiec nie wiem jak to wszystko traktować. Jeśli do poniedziałku się nie zjawi zadzwonię do Niej i powiem jej o tym bo na nowy cykl to chyba tez nie bardzo, bo tempka widzisz - zbyt wysoka :zawstydzona/y:
a nie wiem już czy to kwestia przypadku, czy tak miało być, ale odkad zaczela robic pomiary, @ przychodzila na tej samej tempce - 36,28
Wczoraj strasznie klulo mnie po prawej stronie, a dziś od rana dla poprawy po lewej ale nie tak intensywnie jak wczoraj.Zastanawiam się tylko co to znowu może być bo jeśli to na @ to cos jej chyba nie bardzo wychodzi ;/

Nuuska jesli to sie powtarza kolejny cykl to poprostu tak masz. Mi tez nizutko leci tempka.

Cykl ci sie wyreguluje pozniej od nastepnego cyklu podejrzewam bo ten to jest taki przejsciowy bardziej...po zabiegu

wiesz co Slonce nie mogę niestety powiedzieć ze zawsze tak było, albo często, bo to dopiero 3 cykl pomiarow, ale w ostatnich dwóch niewątpliwe zawsze była ta sama tempka wychodzaca - 36,28.

Tez podejrzewam ze może to być wynik laparo, ale i tak jestem troszkę już zla ze tak długo :zawstydzona/y:
a u Ciebie to chyba na pewno nie owu :> ta wczorajsza tempka.

reklama
U mnie na bank to nie owu jakas anomalia bardziej.

Dzis podejrze moje dziewczynki jak tam rosna :) Potem podgonie chlopaszkow do roboty niech sie bawia,tylko kurde one sa dwie a ich jakies 120 mln-150 mln. Troche nie sprawiedliwe ale chyba sobie poradza :-D

Oby tylko ich nie odganialy...

No cale sie nie dziwie z ecie to denerwuje bo juz bys zaczela nowy cykl a tak to dooopa to chyba pierwsze tu na watku zeby tak czekac na @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry