• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hejka!

Nuuska @ moze sie spoznic.... albo mialas podejscie do owu i masz teraz druga faze???

Akuku jedz to na co masz ochote ale wmalych poracjach czesciej a mniej. i na noc nie jedz. CHodz na spacerki poki pogoda jest...

kasiol ja jak zmierze pol godz pozniej czy wcesniej nic nie dodaje ani nie odejmuje zostawia jako zaburzona. Dopieo przy pelnej godzinie to wtedy zmieniam.

A ja jeszcze musze czekac do konca tyg. z przytulankami. chlip chlip :-(

reklama
akuku ten pociąg to rzeczywiście fajna sprawa - Ty masz już zapełniony jeden wagonik :-) jak już kiedyś pisałam - ja w ciąży przytylam 30kg - nie zastanawiałam się jak to zrzuce bo wiedziałam ze na pewno z czasem się uda. No i rzeczywiście udało się - bez cwiczen i wyrzeczen. Stres w tamtym czasie, i spacerki z Ola na które wyrywałam się kiedy tylko mogłam żeby nie siedzieć w tym domu spowodowaly to, ze nie chce Cie oklamac, ale wydaje mi się ze kiedy Ola miala chrzest - a miala wtedy 4 miesiące byłam już szczuplutka.
Ale teraz wiem, ze tak latwo z tym nie pojdzie, bo ze wszystkich stron otacza mnie jedzenie :P:P

patu$ka no wlasnie ja podejrzewam, ze owu mogla się jednak odbyc, bo cos mi mimo wszystko ta tempka za wysoka - w zeszłym cyklu nie była az tak wysoka jak jest teraz. Ale mam nadzieje, ze spadnie - jeśli do końca tego tygodnia się nie pojawi chyba przejde się do ginki mimo wszystko bo w poniedziałek będzie już yyyy...35dc.

Ostatnia edycja:
Moja bratowa przy corce przytyla 30 kilo nogi miala jak moje dwie miala zatory w ogole od 8 miesiaca ledwo chodzila a ostatni na patologii spedzila. Fakt zrzucila ale chyba ze 20 kilo potem a przy drugiej corce ksiazkowe 9 jej przyszlo i tez zrzucila,no ale opone jednak ma z przodu i tylek duzy. Ale tak to w miare wyglda.

Ja nie zamierzam przytyc duzo,choc moja mama w kazdej ciazy duzo tyla ale mysle ze mi sie uda zachowac troche figury.

Ale ja po ciąży wrocilam do figurki z waga 50kg wiec tak jak zawsze miałam i przy której dobrze się czułam. Teraz troszkę mi się jakos przybylo ale mam nadzieje, ze mimo wszystko uda mi się ogarnąć zwłaszcza jeżeli chodzi o moja wage :zawstydzona/y:

Ja przytyłam 19 kg, u mnie było trudno ostatnie 7 kg zrzucic po porodzie, ale jakos poszlo, a nawet bardziej schudłam jak mała mi chorowała-z nerów pewie:) teraz było w miare równo 55-56 kg, ale niestey traktowałam sie jak cieżarna-jak to mówiła akuku, i mam ok 60 teraz:/ a czuje sie z tym tak sobie-bo zawsze chuda;/

u nas patu$ tez:)
ja staram sie intensywnie pracować przed moim urlopem:) jescze 1,5 tygodnia i jedziemy:)
moja tesciowa dzwoniła-ze Kalina rano opowiadała ze śnił jej sie brzydki sen
jaki?
że " poszłam z mamą do lekarza, alekarz powiedział że jestem w ciąży" boszzzzzzzzzzzzzeee niby nie słucha co między sobą gadamy a póxniej jej sie takie głupoty śnią:rofl2:

patu$ka mnie tez się nic nie chce :| zjedliśmy obiad, Ł. za godzinke idzie do pracy, a ja po Ole. U Nas z kolei dziś chłodny dzień, prześlij mi trochę Twojego ciepełka :-)

kasiol nie przejmuj się - ja mam tak samo. Zawsze bylam szczupla, wręcz chuda, przyzwyczaiłam się już do rozmiaru S, lub XS a teraz ciężko - nosze 36/38 czyli S/M i nie do końca czuje się dobrze w swoim ciele,bo zawsze kiedyś stalam przed lustrem miałam wcięcie w talii i w ogole widziałam ze jestem taka jak chciałabym być a teraz ? Zastanawiam się gdzie mi się to wcięcie podzialo bo zrobily mi się boczki :confused2:

reklama
Nuuuśka, Patu$ka zastrzyk z pregnylu to w posladek :-)
Patu$ka piękne pęcherzyki jak na tak wczesny dzień.cyklu :-)
Kasiol po plamieniach ani śladu :-) przytulanki okazały się lekiem na nie :-D

Ludzie jak jest gorąco... Nie mogę usiedzieć w biurzr.. A jeszcze ponad dwie godziny :-( chyba się usmażę :P

A co do ciała to ja mam problem z oflaczałymi mięśniami brzucha :P kiedyś chodziłam na siłownię i mialam piękne mięśnie na brzuchu :-) ale już dawno przestałam ćwiczyć więc po mięśniach ani śladu. Nie to ze wałeczki mam bo generalnie przyznać muszę ze plaski brzuch mam ale zadowolona nie jestem w pełni.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry