• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuska wiesci pewnei beda dobre,coc ciekawia mnie te torbielki z ostatniego cyklu. @ przyszla o czasie wiec powinny sie wchlonac. martwi mnie jedak to czy jak zostaly to pod wplywem CLO nie zaczely rosnac. Ja to sobie wymyslam teraz. A lekarz mowil ze polutce sie wchlona,ale ja to taki niewierny Tomasz jestem.

Chorwacja mmmmmm marzenie

Paulinka to masz troszke wiecej niz ja,u nas caly dom ma przeszlo 220 mkw. my mamy polowe. Ale i tak jest co sprzatac.
Moj brat tez od dzidkow "kupil" dom pisze w cudzyslowiu bo kupil zeby kredyt na remnt dostac no i za nie cale 100 mkw w remont wlozyl 120 tysiecy. Mieszkaja juz 3 lata a dom juz trzeba remontowac. Dach malowanie itd. i znowu koszty. Dom to jest jak auto skarbonka bez dna. ale jak to mowia ciasne ale wlasne :)

Nuuska kochana ranka Cie boli bo ciagle sie ruszasz i miesnie brzucha pracuja. Ale jak nie saczy sie nic z niej o wszystko powinno byc ok

reklama
paulinka ale zawsze to fajniej, jak już masz cos swojego na własnośc, i wiesz, ze pomalutku możesz inwestować a nie doplacac do czyjegoś :/ Mnie się marzy domek, ale to chyba tylko marzeniem pozostanie. Nie stać Nas niestety na to, ale moje mieszkanko tez bardzo lubie, i jeśli mamy w Nim zyc do końca - uszczęśliwi mnie to i tak, byle obok był Łukasz, Olcia i mala fasolka :>:)))
Co do tesciow, oni chyba co rok jezdza do Chorwacji, zlapala ich za serca i wracają tam teraz. Mam nadzieje, ze pogoda im dopisze, i przywiozą wiele fajnych zdjęć. My w tym roku w planach, mamy Krakow, Ustron, Wisle ( ale to takie wypady jednoniowe na polazenie )i na tydzień lub 1,5 zależy jak wyjdzie Nam z tymi miejscami wcześniej, pojedziemy na wies, gdzie rodzice Ł. maja domek :) Pod Czestochowa to dokładnie jest.

patu$ka a wlasnie !!! torbielki, zapomniałam o Nich. Ciekawe czy się wchlonely, czy nadal tam sa. Oby już ich nie było ! hmm...na pewno się wchlonely, skoro gin tak powiedział, musimy być dobrej myśli Slonce :):):) z ranki się nic nie saczy, ale głupie takie uczucie - jakby robal jakiś lazil Ci po drugiej stronie brzucha i kul w pępku tunel do ucieczki :-Doch boze alem wymyslila hah.

Patuśka o sprzątaniu to Ty mi nawet nie mów:) Ledwo zdążę posprzątać, a tornadko już mi szafki opróżnia:) Robota głupiego:)No fakt jak jest coś na własność to ma się konfort psychiczny:) My to w sumie mamy gospodarstwo rolne, bo do domu jest jeszcze wielka stodoła i pole:) Heh na KRUS- ie jestem, znaczy rolniczka ze mnie:) Co do remontów to my mamy dach wymieniony, ale elewacje trzeba zrobić no i tą górę.

Hej dziewczynki :*
Nie zdążyłam przed pracą zajrzeć, a roboty dziś tyle że szok :-)
A Wy to widzę rozgadałyście się dzisiaj :-D ale temat fajny :-) domków Wam zazdroszczę chociaż z drugiej strony cieszę się z tego co mam bo mogło być gorzej.. A przynajmniej jest własne i to w samym centrum praktycznie :-)

Hej laski ale u mnie za nim u mnie bedzie widac brzuch ciazowy to wy wszytskie juz bedziecie mialy taki jak ja :-P
Puki co mam flak w spadku po 2 ciazach i czekam az falaka nie bedzie i wtedy wstawie fotke brzucha jak bede pewna ze to ciazowy :-P

A co do szkoly, to to sie nazywa szkola, ale jak przedszkole troche...niby sie ucza przez zabawe, duzo czasu na dworze . No i stale godziny 9-14.45
Co mi sie podoba bo teraz zostaje 3 razy w tyg. Do 14.30 w after school club.
Jest z dziecmi ktore juz zna wiec mu sie podoba, ale ciezko beda mieli z Alexem :-P
Ide obiad nakladac.

paulinka witaj w klubie wiejska kobito!

Ja co prawda na KRUSie nie jestem ale bylam cale dziecinstwo:-)
łukasz ma kawal pola u siebie w rodzinnej miejcowosci przeszlo hektar ale to starszy brat gospodarzy na wszystkim a gdzie my 7 km bedziemy jezdzic cos obrabiac. Mi wystarczy to co mam zreszta widzialyscie na zdjeciu te moje hektary.

nuuska no wlasnie ciekawia mnie najbardziej te torbiele.Robala masz :-):-)

patu$ka pewnie już poszlas babulku mój, siedze wiec tu i czekam na wiesciuchy ! :tak:mam nadzieje, ze same dobre. Ide zaraz zrobić kolacyjke Olci, i nie wiem , czeka Nas leniwy wieczor :happy:

Patu$ka i jak tam wizytka? Ja wciąż trzymam kciuki :-)

Nuuuśka ja to dopiero leniwy wieczór mam.. Jestem taka zmęczona że nawet pod prysznic nie chce mi się wejść :-D chciałam sobie poszperać po facebooku no ale też mi się nie chce :P

natka ja wlasnie zjadłam paczke krówek, popcorn i zastanawiam się co by tu jeszcze zjeść :P:P:P Żeby te wszystkie kalorie w (.)(.) szly a nie w dup***.

patu$ka gdzie TY???????? jak wizytka halo halo !!! Nuśka do bazy - ZGŁOŚ SIĘ ! :-)

reklama
Patuska dawaj dawaj :-) pisz co bylo na wizycie :-)

A ja sie przekimalam z godzinke i juz mi lepiej.
Teraz obejrzalam na wspolnej i bede czytac kasiazke:-)

Tez mysle co by tu zjesc hehe :-P staram sie nie jesc slodyczy, bo bede szersza niz wyzsza :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry