• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

a tam, akuku Ty masz jesc wszystko na co masz ochote, a nie patrzeć na to czy będziesz szersza tu czy tam. Po ciąży zrzucisz wszystko szybciutko wiec nie jedz ile chcesz, w końcu to dla fasolci :-)

patu$ka halo halo gdzie Ty jesteś ????????????? Bo zaczynam się martwic ta wizytka i brakiem Twojego odzewu ! Już tu wchodzi i to już ! :wściekła/y:

reklama
Nuska kochana ja mam z 20 kg za duzo hehe :-P wiec, no musze sie pilnowac :-P
I tak mi ciezko schudnac, w sumie przytylam w trakcie staranek bo co miesiac sobie wmawialam ze ciaza i zarlam jak swina hehe ...wiec teraz musze sie pilnowac.

każdy ma gdzies Kochana za dużo, ja waze 67kg a chcialabm 10kg mniej wiec tez powinnam się wreszcie wziasc za siebie, tylko z kolei ja wmawiam sobie, ze przecież w ciąży odchudzać się nie będę mogla, wiec po co zaczynać skoro na pewno już już zajde :wściekła/y:matko, jakie lenistwo.

Heloł! Jestem ale sie wysiedzilam. Masakra weszlam dopiero o 20.

Otoz tak, torbiele sie wchlonely. na lewy jajniku sa juz pecherzyki 2x 11 mm jesli do piatku urosna do 17mm dostaje zastrzyk a jesli nie to w poniedzialek mam stawic sie w szpitalu bo akurat wtedy lekarz ma dyzur i wtedy Pregnyl,ale mam nadzieje ze w piatek dostane bo nie widzi mi sie znowu 30 km jechac tylko dla zastrzyku.

No najbardziej ciesze sie ze te torbiele sie wchlonely.

Teraz wylaczam umysl,nie nastawiam sie... Easy easy... lusssssssssss

super wiesciuchy !!!!!! patu$ka matko jeszcze chwila a bym dzwonila do Ciebie chyba bo balam się ze cos się stało. Jak zawsze - ja i moje czarne wizje od razu :dry:Ciesze się ze torbiele się wchlonely, to najważniejsze, pecholki sa wiec wspaniale wieści tym bardziej :-)Dzis dopiero 7dc a już maja 11mm wiec uważam, ze swietny wynik !! Kurcze ciesze się bardzo.
co do zastrzykow - gdzie Ty je dostajesz ? znaczy się w które miejsce dokładnie ? Bo ja np. robie sama sobie i Ł. jak trzeba, ale ja się wyuczyłam, choć wielkiej szkoły do tego nie trzeba bo nawet Ł. robil sobie sam w brzuch jak miał kolano skrecone :wściekła/y:

No wiec napawałam się dobrymi nowinkami - ide spac !! :-) Spokojnej nocy dziewuszki, trzymam kciukaski za wysokie tempki a Wy trzymajcie żeby moja WRESZCIE SPADLA :laugh2:bo ja chce już @ i hop siup do wyrka na staranka :-)

Powiem Ci ze nie wiem gdzie je robia? Na opakowaniu pisze domiesniowo albo podskornie. Natka wie bo ona miala.

ja sama bym sobie nie dala. nienawidze zastrzykow na widok igly robie sie biala jak sciana i zaraz mdleje. Mnie musza trzymac bo bym uciekla.

Patuska super wiesci :-) torbieli nie ma a pecholki rosna :-)

Nuska no ja bym chciala chociaz 67 wazyc :-P haha
Ja wlasnie caly okres staranek trqktowalam sie jakbym w ciazy bylam, nie odchudzalam sie bo przeciez moze sie udalo i wtedy moze cos zle pujsc bo organizm usunie i sie zajadalam...ehh teraz zaluje bo wiem ze nazucialam na siebie kg a teraz tez beda wskakiwac...choc kto wie. Moze dziecie bedzie kozystac z zapasow :-P
Teraz zglodnialam i ide cos zjesc, platki albo kanapke.. Bo jak glodna jestem to mam napady mdlosci, a meczyc nie mam sie zamiaru. Zreszta mysle ze to sygnal organizmu, bo nie wszystkj skaldniki z zapasow wyciagnie :-P cos jesc trzeba.
Staram sie jesc normalne porcje, nie wiecej niz przed ciaza i wtedy powinno byc ok :-)
Zreszta tak sobie mysle, mama do pl wroci a ja sama z 3 dzieciorkow, bede biegac na placu i nie mam mocnych musze zgubic kg :-P

Mileych snow :-)

heja:)
patu$ WIEDZIAŁAM ,ZE WIEŚCI BĘDĄ DOBRE:)
nuśśśka, jesli nie bierzesz po laparo innych hormonów, to smiało Castagnus mozesz brać:)co do blizny-kurcze nie wiem, jeszcze jest wczesnie, moze przejdze samo-poczekaj pare dni, a jak nie to do gina biegusiem :)
paulinka88:) ale masz sprzątania ;) mnie tez to czeka , jak teściowa bedzie starsza, bede musiał i gore i dół posprzątać:/
ja mimo wszystko wychodze z założenia-ze w tym samym czasie mozemy byc w jednym miesjcu-i nie chciałabym za dużego mieszkania/domu, wiem ,ze mamy coraz więcej gadzetów, ale to sie zmienia-ludzie wydają wiecej i nie magazynują:)
natka jak plamienia?
akuku:) mam ochote wskoczyć na ten wagonik:)sasasasasasa
a ja dziś zaspałam i tempka zmierzona 28 minut później-nie wiem czy cos odejmować-bo jest mega wysoka:)
wracam do pracy, pracuje a w głowie płytki , paele i ten głupi kredyt;/ jeden plus ,że nie mam ciśnienia na staranka, choć chyba powoli czas sie wziąść do roboty :)

hej dziewczynki :**

kasiol nie ja nic nie biore procz witaminek ( magnez, folik, wiesiolek i Wita-min Plus mama ). Hormony ostatni raz brałam w październiku ( anty jeszcze ), i potem już nic :> A jak Ty się ogolnie po Nich czujesz ? Zastanawialam się czy to rzeczywiście może pomoc, wiele kobiet twierdzi, ze pomoglo, ze dzięki Niemu wyregulowal się cykl,spadly hormony i udało się zajść w ciaze, ale jak jest na prawde to kto to wie :sorry:

akuku a tam nie marudz bo na pewn az tyle tych zapasow nie masz :P A zrzucisz na pewno, w końcu przy malej dzidzi jest tyle roboty ( z jedna ! a ty będziesz miała trojke ) wiec jak piszesz, nie da się zrzucić, bo z samym wózeczkiem za spacerkach dobrych pare km dziennie pewnie będziesz robic :-)

Zmieniajac temat - ta moja tempka mnie wkurza ! Teraz rosnie do góry, w 30dc a jak miała rosnąć w ostatnim cyklu to co ? jajco. Wyglada tak, jakby z dnia na dzień piela się do góry, mam nadzieje, ze jutro już się ogarnie, bo w nieskonczonosc nie chce czekac na @ . Niech już malpa przychodzi !!

reklama
Kasiolku bede musiala zapytac dziewczyny na listopadowkach jak ten pociag sie robi i zaleze taki dla nas lutowek:-P
Bo tamten jest z zaciazonymi listopadowkami :-)

Ojj nuska bys sie zdziwila :-P :-P
A co do km z wozkiem to no zobaczymy, ja mam auto i wszedzie daleko wiec wszedzie podjezdzam, ale wlasnie pomysle nad tym... Starszaki w szkole a ja spacery, hmm no zobaczymy. Dzidzia sie w styczniu urodzi wiec pewnie na poczatku dlugie nie , choc kto wie. Jak sniegu nie bedzie to i chodzic bedzie mozna :-P
Ale codziennie rano pobudka wyszykowac starszakow do szkoly i przedszkola, a mlodsze tez bedzie trzeba wyszykowac bo w domu nie zostawie hehe. Wiec pewnie nie raz bede siebie i dziecie po 2 razy przebierac jak uleje :-P hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry