• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuska mo sie wydaje ze teraz te kilka tabl. Nie pwimno wydluzyc cyklu I zwalalabym to na laparo.
Rosolek juz sie gotuje ja zajadam sniadanko I zaraz mykamy do przedszkola. Alex ma dzis.zapoznawczy dzien w szkole a ja poznam jego nauczycielke:-)

reklama
nuśśśka raczej nie wydłuzy ci już cyklu:)pewnie to po laparo sie opóźnia:)
akuku też czytałam 50Twarzy Greya:) pierwsza czesc najlepsza-druga spoko, trzecia-hmmm pojawiają sie dzieci i już gorzej sie czyta:)

hej!
kasiol tak tez meiszkamy z rodzicami. Z moimi oczywscie bo z tesciowa bym nie mieszkala wolalabym pod mostem niz z ta niezrownowazona baba.

Powiem ci ze masz racje wszystko ma swoje plusy i minusy. Ale moi rodizce sie w nic nie wtracaja,nie wchodza nam w droge a my im. Ja jednak wole mieszkac tu na wsi. Pewnei ze chcialabym postawic swoj dom,ale sakd na to wziac? Takiego kredyty nawet jak bank by nam dal pod hipoteke to bym nie chciala. Spac spokojnie bym nie mogla. Wiec lepiej ze jest jak jest. Bynajmniej mam na oku rodzicow w razie czegos :)

Dzis mamo 19 wizyte i mam takiego stracha jak nie wiem. Boje sie ze CLO nie zadziala albo cos. I ciekawa jestem co z zastrzykiem czy dzis czy w piatek. Kij wie jak tym razem szybko rosna. Na wszellki wypadek zabiore ze soba Pregnyl.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Akuku a czy u ciebie nie powinien brzuszek juz wyskoczyc? Pchwal sie :* BB ciocie chca zobaczyc jak fasolka rosnie :)

Co do pecholi to wolalabym zeby byl jeden a ten szczesliwy,a nie kilka i tak pudlo i tak

PATU$ będzie będzie szcześliwy:********
w końcu czerwiec ma być bardzzzzzzzzzzzzoooooo płodnym miesiacem :)więc wyjścia nie ma:)
akuku :) tak wcześniej dzieci szkoła zaczynają:) taki mały gzub a juz się uczyć musi:)

No w sumie taki jest plan,choc ja to nie licze na ten cykl. W ogole nastawiam sie ze w trakcie przerwy jajniki zaczna same pracowac.

Dzieki Wam dziewczynki za rade, tez sadze ze laparo na pewno opóźni @, ale chciałam się upewnić co do Castagnusa, bo jak zawsze niedouczona jestem w tych kwestiach niestety :///

akuku wlasnie, pochwal się brzusiem !!!! :-) widać już cos czy jeszcze nic ? Trzymam kciukaski, żeby Alexowi spodobalo się w szkole :))) To bardzo ważne.

patu$ka Kochanie Ty się o nic nie martw !!! na pewno wszystko będzie dobrze, szkoda ze tak pozno masz wizytke, ale będę bacznie czuwac na forum i czekac na wieści od Ciebie !!! i musza być dobre !!! inaczej nakopie temu Twojemu ginowi do dupska ! :wściekła/y:A co do pecholi, to pewnie ze może być jeden ale dobry i wlasciwy, ale ja mam nadzieje, ze będziesz miała co najmniej dwa wlasciwe i od razu będą dwa robaczki :-)Ale byłoby super !!

Strasznie kluje mnie taka ranka w pępku :/ nie miałam zakładanych zadnych szewkow ani w pępku, ani na wysokości jajnikow, ranki kolo jajnikow się już ladnie zagoily prawie ale w pępku dalej takie jakby troszkę zaczerwienione, i normalnie mam tam takie jedno nacięcie, i caly czas mnie ciagnie, kluje i boli tak dziwnie :zawstydzona/y:

kasiol ja kiedyś uwielbiałam czytac wszelkie książki, najlepiej kryminaly. Teraz kurcze nie mam już czasu :(( wzielam ksiazke do Szpitala i myslalam ze może wtedy się cos uda, kupiłam w zeszłym roku fajna powieść o spolecznosci Amiszow i jajco, nawet w polowie nie jestem :no:az wstyd :<

Tez u Was taka pogoda ?? leje jak nie wiem. Tesciowie jada w piątek na urlop na 1,5tygodnia do Chorwacjii i ciekawa jestem czy uda im się urlop. Oby.
Ja dziś rano bylam na rezonansie tego kolana, które niedawno mi dokuczalo. Mama po znajomościach zalatwila mi termin tak, ze zamiast na 11 września miałam na teraz, czekałam miesiąc a nie 4 wiec bardzo się ucieszyłam. Jutro mama odbierze wynik, bo TK robiłam w tym samym Szpitalu w którym ona pracuje wiec od razu przedzwoni mi i powie, co i jak. Ale żeby było smieszniej, przestalo dokuczać mi to kolano, ale zaczelo lewe :wściekła/y:Boze, jaka ze mnie jest kaleka !!
Ide powiesić pranie, ogarnąć kuchnie i po Ole do szkoły.

reklama
Patuśka trzymam kciuki za wizytę u gina&&&&&&&& Żeby pęcholków było dużo i ładnie popękały:) Akuku mam nadzieję, że Alexowi się podoba w szkole:) No i na fotkę czekam:)Nuuśka aż zazdroszczę Twojej teściowej- Chorwacja- jak mi się marzy...No ale my najpierw musimy zrobić dom... Mamy swój własny- moja babcia mi dała- oficjalnie kupiliśmy:) 150 tys wsadziliśmy już w remont i dobudówkę, a mamy tylko parter... Cała góra stoi i trzeba kolejne 100 tys... No ale dom całkiem spory prawie 170 m2.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry