• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Ale mają super te Twoje kociaki Nuuuśka :-) raj na ziemi :-)
A co do mieszkania to ja myślę, że najważniejsze że własne :-) wiesz jak to mówią- ciasne ale własne :-D

Ale mimo wszystko chciałabym mieć kawałek ogródka :-) i tego Ci zazdroszczę troszkę Patu$ka bo ogród to Ty na pewno masz :-)

Ostatnia edycja:
reklama
My tez mielismy kiedyś inny drapak ale został zdezelowany przez cala trojce wiec zainwestowaliśmy w większy , stabilniejszy i poki co od grudnia sie trzyma :-)Ale nie, porządnie zrobiony jest to trzeba przyznać, koty go uwielbiają a my mamy mniej podrapanych rzeczy w domu :blink:

No wlasnie - duza powierzchnia do sprzątania ;D chyba bym zwariowala jakbym nawet na tej Twojej powierzchni miała trzy kociaste do ogarniecia. My good....tona siersci :wściekła/y:

U nas w pokojach mam gumolity wiec tylko siersc zmiatam,na korytarzu tez w wiatrolapie plytki,ale Dzidus mimo z ekudlarz to nie roznosil tak siersci.

Foto juz jest :D

U Nas w całym mieszkaniu sa plytki. Gafcio i Bungee nie lenia sie praktycznie w ogole, tyle co klaczki podczas czesania wychodzą, ale Desperado....:nerd:Boze , ja nie wiem z czego on ma ta sierść, ale jej jest wszędzie pelno O.o jeszcze biala w dodatku wiec sobie wyobraz wku** Ł. jak wychodzi do pracy, a dzień wcześniej zapomnial i rzucil swoja ulubiona czarna bluzke na kanape :wściekła/y::angry:wszystkim Nam sie wczoraj za to oberwalo.

kurde też chce kota:)
niestety u nas jest sprawa jasna albo kot albo teściowa-no i niestety ja tego wyboru podjąc niemogę, a wybrałabym kota:)
my na naszym "dole" mamy tylko ściany zdezelowane, mieliśmy pełno rur na ścianach które szły na góre ... daliśmy rade z hydraulikiem, zamówiliśmy drzwi, kaloryfery,czekamy na elektryka a na reszte nie ma kasy.W czwartek ide do banku:) ciekawe czy mi dadzą:)jak sie uda-to fiku myku i na łazienke , ściany, lampy,klamki, i podłogi starczy:) a jak zostaloby na narożnik to byłabym w siódmym niebie:)oj może nareszcie będe sie czuła jak w domu:):):):):)
takie czasy okropne ,że tylko kredyty pozwalają-zwykłym śmiertelniką na luksusy:)
patu$ to też mieszkasz z rodzicami:)
ja mimo wszystko z perspektywy czasu wolałamym takie swoje 48 czy 58 m2, niż mieszkanie z rodzicami/tesciami ;/ choć wszytko ma swoje plusy i minusy;)
akuku jak samopoczucie?

My mieszkaliśmy z rodzicami przez 2 miesiące, zanim sie nie przeprowadzilsmy na Nasze mieszkanko ( tzn. my w sensie ja i Ola , bo Ł. to cale zycie ) i powiem Wam, ze ciężko było, ale ogolnie wspominam to bardzo dobrze.

Hej zaczytalam sie :-P 50 twarzy greya :-)

Weszlam napisac ze dzis dzwignelam Victorka I po tym mialam silny bol w podbrzuszu az sie bardzo przestraszylam :-(
Lezalam I mialam skurcze normalnie .... Mam nadzieje ze juz sie wiecej nie pojawia !!!

Kasiol a dziekuje samopoczucie dobre tylko sie martwie troszke. Ale mam nadzieje ze nie ma czym.

reklama
hej dziewczynki

akuku uważaj na siebie !! staraj się więcej nie dzwigac, bo po co masz się potem denerwować :( powiedz mi jeszcze jedno na temat Cast. Czy jeśli zaczelam go brac teraz, w sumie na pare dni przed spodziewana @, czy może wydluzyc mi cykl ? Chodzi mi o to, ze przez laparo i tak @ się może spoznic, i wczoraj tak pomyslalam, czy przypadkiem to, ze zaczelam go brac teraz nie spowoduje, ze wydluzy mi jeszcze bardziej ten cykl.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry