Widzę, że faktycznie każda po kolei testuje...

ale 8 dpo to jeszcze bardzo wcześnie, nie stawiałabym na to, że test jest już wiarygodny, zwłaszcza robiony wieczorem

to co piszą w instrukcjach to jedno, a jak czasem bywa to wiadomo

także jeszcze nie wszystko stracone, poczekaj jeszcze parę dni i powtórz test jeśli @ nie przyjdzie
patu$ka widzę, że tak jak ja - straciłaś nadzieję. Ale w Twoim przypadku jeszcze nic nie wiadomo

Ty podobnie jak nuuuśka, wcześnie wykonałaś test więc nigdy nie wiadomo. A z objawami to różnie bywa, sama pewnie wiesz

jak chcemy żeby były ciążowe to są, więc pewnie jak już myślisz, że nic z tego to pojawiają się objawy na @

także poczekaj jeszcze i nie trać nadziei

)
ja już nie mam złudzeń, w moim przypadku testowałam właściwie tak późno, że każdy test, nawet najmniej czuły, wyszedłby pozytywny gdyby jednak się udało... bardzo starałam się odgonić tę myśl, ale prawda jest taka jak napisałam... więc już tylko czekam na @. A jak nie przyjdzie, to zobaczymy co gin powie w przyszły czwartek... byle tylko humor trochę się poprawił, bo szkoda gadać jaki jest

a dzisiaj na dodatek kiepsko się czuję, od rana kręci mi się w głowie i jestem blada jak ściana.. obawiam się, że jakieś choróbsko mnie łapie...