Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzien dobry kobietki, aleeee mam zaleglosci jak widze i nowe dziewczyny dolaczyly...fajnie
U mnie testy mialy racje niestety i 28 przylazla @ :-( coz, od 13tego wznawiamy starania.
Akuku widze ze ty tez toczysz walke o 3 malucha. w jakim wieku sa twoje dzieci?
jak nie po lewej stronie to po prawej ; albo w podbrzuszu albo mam wrazenie ze za pochwa. Nie wiem co to mi sie dzieje, ale takie klucia mam od piatku, z roznym nasileniem, dzis troszke slabsze ale bardziej klucia pojedyncze, ostatnio byly z kolei ciagle.
ja sobie postanowilam ze podejde do sprawy na luzie a moj S na to ze slyszal to co miesiac przy staraniu o 2 malucha nio ale same powiedzcie jak to zrobic zeby o tym tak nie myslec jeslu tak bardzo sie chce dzidziusia

No tak, termin faktycznie wyjdzie na swietaja sobie postanowilam ze podejde do sprawy na luzie a moj S na to ze slyszal to co miesiac przy staraniu o 2 malucha nio ale same powiedzcie jak to zrobic zeby o tym tak nie myslec jeslu tak bardzo sie chce dzidziusia
![]()
nuuuska ja mam nadzieje ze jednak ktorejs z nas sie uda i bedziemy mialy wieksza motywacje do dzialania i nadzieje na 2 krechy w kolejnym cyklu![]()
zalamalam sie troszke dziewuszki...