Ja też dziś testowałam i oczywiście jedna krecha
dobrze, że jutro mam wolne bo humor mam tak okropny że nie wiem czy zdołałabym rano do pracy wstać... Czasami już mi się wszystkiego odechciewa
ehh 
A co do ubranek dla maluszka to ja jeszcze nie kupuję, ale na ich oglądaniu spędzam duuuużo czasu
mam też szansę na sporą "wyprawkę" bo kuzynka na lato rodzi więc do czasu aż my doczekamy się maluszka to jej dzidzia już dawno z wszystkiego wyrośnie...
A co do ubranek dla maluszka to ja jeszcze nie kupuję, ale na ich oglądaniu spędzam duuuużo czasu
I zawsze tylko jest - juz juz kupilas jedno, wystarczy. Wychodzimy, bo Ci obiecuje, ze juz wiecej tu nie przyjdziemy.
sutki jak wetle od detki twarde i czerwone i jeszcze wysadzilo mi te gruczolki mleczne (no wiecie o co mi chodzi)
brzuch mnie w nocy zabolal az sie wybudzilam ale znowu cisza... No coz jeszcze mamodrobine nadziei. Ale poddawac sie nie bede,ktos musi byc silny!
Zrob sobie betke, wynik będzie chyba najbardziej wiarygodny na ta chwile, a jeśli nie to czekaj spokojnie do soboty ( dobrze wyliczyłam? ) i zatestujemy razem
Na pewno wszystko będzie dobrze, zobaczysz. :* Glowka do góry.