reklama

Staraczki luty 2013

Matko ale naskrobalyscie przez te pare godzin jak mnie nie bylo. Utknelam w chorobsku :baffled: Tak sie zle czuje, czuje ze wszystko rozklada mi sie od srodka :|

Werki witaj, powielam prosbe patu$ki napisz cos o sobie bo jeszcze Cie u Nas nie bylo :)
patu$ka wracaj bo sie niepokoje co tam u Ciebie :happy: Trzymam mocno kciukasy zeby bylo na taaaaak ! :-D
Akuku zrob zrob, bo mnie t ewidentnie wyglada na poczatek ciazy. Gdyby test byl w 100% negatywny nawet ten cien cienia kochana by sie nie pojawil, a tak to jest na prawde duza szansa na to ze Ci sie udalo ;-) Zwlaszcza ze mimo wczorajszego plamienia @ sie nie pojawil, a lekkie plamienie moze wystepowac w poczatkowych dniach ciazy.
katherinne mowisz o wyniczkach betki tak ? Bo nie doczytalam chyba. Oj to mocno trzymam kciuki,zeby wszystko bylo w porzadku i po Twojej mysli bo to chyba najwazniejsze.

Ja nie mam zbytnich zludzen, jeszcze teraz ten wirus mnie dopadl, wiec juz w ogole tragedia mi sie dzieje w glowie :no:najchetniej weszlabym pod koldre i nie wychodzila przez pare najblizszych dni. Az boje sie robic ten test w niedziele. Tempki dzis nie mierzylam bo i tak byloby to nie miarodajne, bo wieczorem mialam 37,8 rano 37,9 jak przy wirusowce :-(

reklama
Dziewczyny! Jestem mega szczesliwa! Pecherzyk wtedy w piatek musial peknac... Jest nadzieja choc to za wczesnie,te moje objawy brzuchowo-piersiowe lekarz powiedzial ze to dobry znak. Cos tam na USG widzial.Dal nadzieje bo moje endometrium ma 18 mm:szok::szok::szok: gdzie na okres powinno miec od 9-12mm :tak: Jesli @ sie nie pojawi do poniedzialku we wtorek mam testowac,predzej nie i za te testy ktore zrobilam dostalam zjebke,ze za wczesnie zrobione...

kamien spadl mi z serca,no coz teraz beda moje najciezsze dni.

Nuuuska wracaj szybciutko do zdrowka:)

patu$ka, super! wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa :-) też bym tak chciała... ;-)
no to teraz czekamy do wtorku żebyśmy mogły Ci już oficjalnie pogratulować :-)

patu$ka, super! wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa :-) też bym tak chciała... ;-)
no to teraz czekamy do wtorku żebyśmy mogły Ci już oficjalnie pogratulować :-)

Chociaz lekarz ostrzegal mnie ze okres moze sie pojawic,nie kazal sie nastawaiac ale same wiecie jak czlowiek sie cieszy:) Ale mowil to z takim usmiechem na buzi ze on chyba wie wiecej niz mi powiedzial...to teraz czekamy...
A ja trzymam za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby i wam sie udalo...

patu$ka wiedzialam wiedzialam !! :-D a mowilam, nie martw sie za wczesnie bo na prawde nie warto, to sie martwilas. A wiec teraz lez, nie ruszaj sie, duzo jedz i pozytywnie mysl co by dzidzia dobrze sie przyjela. Chcialabym byc tez taka szczesliwa w poniedzialek jak zatestuje. Ale przez to co napisalas, to juz nie wiem czy zatestowac w niedziele czy w poniedzialek, czy nie testowaz w ogole :frown: Co mam zrobic dziewczynki ?? :/ Poza tym jestem chora teraz i tez juz sama nie wiem czy przez wyzsza tempke i te wszystkie zarachy ktore we mnie siedza nie wyjdzie i tak pewny.Ale ciezko mi w miejscu na tylku usiedziec :/.
A plamienia jakies pojawily sie u Ciebie czy calkiem suchutko ?

Nuuuśka ja myślę, że jak @ się nie pojawi (czego Ci życzę :-)) to możesz testować... Pewnie lepiej w poniedziałek, test powinien być bardziej wiarygodny bo w końcu to zawsze jeden dzień później :)

coraz bardziej obawiam się, że mnie też jakieś choróbsko łapie :( właśnie prawie zemdlałam.. ale na szczęście koleżanka z biura obok w porę zadziałała z pomocą :) ogólnie słabo mi już drugi dzień, kręci mi się w głowie co jakiś czas... ahh chyba dziś pora się wcześniej położyć spać i dobrze wypocząć :) a tymczasem zbieram się do domu :)

patu$ka wiedzialam wiedzialam !! :-D a mowilam, nie martw sie za wczesnie bo na prawde nie warto, to sie martwilas. A wiec teraz lez, nie ruszaj sie, duzo jedz i pozytywnie mysl co by dzidzia dobrze sie przyjela. Chcialabym byc tez taka szczesliwa w poniedzialek jak zatestuje. Ale przez to co napisalas, to juz nie wiem czy zatestowac w niedziele czy w poniedzialek, czy nie testowaz w ogole :frown: Co mam zrobic dziewczynki ?? :/ Poza tym jestem chora teraz i tez juz sama nie wiem czy przez wyzsza tempke i te wszystkie zarachy ktore we mnie siedza nie wyjdzie i tak pewny.Ale ciezko mi w miejscu na tylku usiedziec :/.
A plamienia jakies pojawily sie u Ciebie czy calkiem suchutko ?

Suchutko??? Leje sie bialo-mleczny sluz,ciagle sprawdzam czy to nie @ a plamien zero...jak na razie... Musze czekac,teraz tylko bede sie modlic zeby @ nie przyszla... A Ty zatestowac, testuj w poniedzialek a co... a noz sie pojawia dwie kreseczki,ja tez czekam co by hcg uroslo...mam nadzieje...

Wiecie co do przeziebien to mamy taka pore teraz chwilami cieplo a potem temeratura spada i widzicie kaszel katar i goraczka... Kurowac mi sie kobity... Bo fasolka to szkodzi! Herbatka z cytryna i miodem cieply koc i kurowac sie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry