P
patu$ka
Gość
dzien dobry 
Nie udzielam sie ostatnio bo nawet nie wiem co pisac tak naprawde...nie chce znowu wpasc w ten wir mysli o staraniu bo jestem na etapie przygotowywania swiadomosci do faktu ze moze wcale nie bedzie nam dane zostac rodzicami,ale to na inny dzien. Mamy jesien a pogoda ni sprzyja takiemu marudzeniu bo chandra to zarazliwa dolegliwosc.
Nuuuska bardzo ladne TSH oby takie zostalo.
Natka ja spedzams amotne tygodnie i noce
ale Ł dzis wraca do poludnia takze jak ja wroce z pracy to bedzie na mnie czekal 
Nie udzielam sie ostatnio bo nawet nie wiem co pisac tak naprawde...nie chce znowu wpasc w ten wir mysli o staraniu bo jestem na etapie przygotowywania swiadomosci do faktu ze moze wcale nie bedzie nam dane zostac rodzicami,ale to na inny dzien. Mamy jesien a pogoda ni sprzyja takiemu marudzeniu bo chandra to zarazliwa dolegliwosc.
Nuuuska bardzo ladne TSH oby takie zostalo.
Natka ja spedzams amotne tygodnie i noce
uwielbiam fetę ;-) co do wczorajszego samotnego popołudnia to M był w pracy do 20:45 i dlatego siedziałam sama :-)
odstep 3-dniowy od owulacji sprzyja poczeciu dziewczynki , wiem, ze wiele osob uwaza to za glupie, ale watek o planowaniu plci ma na razie 91% powodzenia, teraz po wiedzy jaka tam nabylam od razu bylabym pewna ze akuku urodzi synka
Zajrzyj na ten watek jesli masz ochote, nie tylko odn samego planowania mozna sie wiele dowiedziec,ale wiele rzeczy odnosnie samych staranek, witaminek i diety.
paluszki, frytki,fete uwielbiam w kazdej postaci :-)
plemniki meskie lubia wysokie pH, w niskim od razu gina wiec musicie miec wysokie - tak wywnioskowalam