• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Doberek... widzicie jak szata sie zmienila? Nie podoba mi sie...

Natka a taki piekny wykres mialas...ahhhh szkoda,wielka szkoda. Boz anosilo sie na KINDERniespodzianke

reklama
hej
natuś przykro mi :( kurde nooo ...tylko sie nie łam prosze!

patuśka czy ty aby nie jesteś po ovu? 11 dc tak jakoś pasuje mi na ovulacje u Ciebie:)
nuśśka jutrzejszy monitoring wszystko wyjaśni!
u mnie nudy, nudy jakich mało... tempka o wiele nizej niż zawsze, moze to przez chłód jaki mamy w naszym mieszkanku-jak mieszkaliśmy u góry było zawsze mega ciepło, wręcz gorąco, a na dole mamy chłodek-do którego sie powoli przyzwyczajamy:)
paulinka już 9 tydzeń:) ale ten czas leci:)

Witam ;)

Paulinka - super ze z maluszkiem wszysko ok ;)

Nuuuska - a moze wlasnie temaeratura ma byc do niczego zebys sie nie nastawiala i odpuscila? Nie wiesz keidy owu - bedziesz spokojniejsza ;)

Akuku - jak rpzyjdzie wózek to koniecznie wrzuć fotki ;)

A ja mam zapalenie spojówek ;/ Na szczescie mam juz kropelki, bo inaczej nic bym na oczy nie widziala.....

Rano byla zrobic TSH i prolaktyne. Wyniki ebda po poludniu, ale nie bede miala jak odebrac wiez zabiore jutro z rana. Jestesm bardzo ciekawa co tam wyjdzie. ....

Milego dnia. Ide po kawe bo ejszcze nie mialam na to czasu.

Nuuuśka jest przecież w gorę w porównaniu z przedwczoraj więc może owu byla tykko wzrost powolny :-)

A u mnie jak na złość- uczucie nadchodzącej @ całkowicie zniknęło wiec teraz pewnie zaleje mnie w najmniej oczekiwanym momencie. Jeju co za dzień :-(

Tysia oby szybko Ci przeszło, zap spojowek to jest masakra :/

Piszesz że Karola z listopadówek teraz w ciązy jest, ze udalo sie po 12 cyklach. A powiedz miała jakies wspomaganie w tym czasie?

hop, hop, ptaszki mi ćwierkały, że ktoś tu o mnie wspominał :-D
dzięki za miłe słowa!!!

tysia nie brałam wspomagaczy typu Clo, jedyne co łykałam to wiesiołek, witaminy prenatalne i od 3 miesięcy biorę Letrox bo okazało się, że mam niedoczynność tarczycy. Wcześniej piłam przez 3 cykle zioła ojca Sroki ale podczas ich picia nie udało się zajść, zaszłam w pierwszym cyklu po ich odstawieniu :tak:

w czerwcu miałam mieć HSG ale nie poszłam bo nie pasował mi termin (zakończenie roku szkolnego a ja jestem nauczycielem więc ten termin odpadał), w lipcu chciałam iść- klapa, Gin na urlopie. Potem znów chciałam się umówić ale @ przyszła akurat pojechaliśmy na wakacje i znów klapa bo po powrocie było już za późno na HSG. W październiku byłam zdeterminowana! Teraz musi się udać- myślałam. Umówiłam się, byłam na wizycie u Gina, zrobiłam CRP i czystość pochwy, załatwiłam sobie wolne w pracy, wszystko było dopięte na ostatni guzik... a tu w przeddzień Gin dzwoni, że badanie czystości pochwy nie wyszło mi za dobrze, mam za dużo leukocytów. No i moje HSG szłag trafił :-( dostałam globulki (Gynalgin) i probiotyki, miałam brać cały cykl a w listopadzie ponownie umówić się na HSG. Byłam załamana... W dodatku wyczytałam w necie, że podczas brania globulek nie należy się starać a nawet jak ktoś chce się starać to Gynalgin zabije wszystkie żołnierzyki. Załamka kompletna! :-(:-(

zadzwoniłam do Gina, czy mam odpuścić ten cykl, on na to, że mamy się starać bo zawsze warto próbować i że jak będę wiedziała, że owulacja się zbliża to mogę odstawić globulki na kilka dni.

no i tak zrobiłam :tak:

w sumie dokładnie nie wiedziałam kiedy miałam owu, owszem śluz płodny był ale pierwszy raz w życiu w dniu owulacji nie miałam skoku o min 0,2 stopnia dlatego nawet nie byłam pewna czy owu była i kiedy :eek:
w sumie miałam to gdzieś bo jakiś czas temu wmówiłam sobie, że na pewno zajdę dopiero po HSG, a zresztą jeszcze te globulki więc już szans nie ma żadnych więc olałam ten cykl, w dodatku nie miałam głowy nawet myśleć o staraniach bo siedziałam całymi dniami (i prawie nocami) nad projektem unijnym.

nie wiem co miało wpływ na to, że się udało, zioła, Letrox, głowa zajęta projektem a może wreszcie po raz piewrszy od roku odezwał się prawy jajnik i dlatego się udało. Pojęcia nie mam i pewnie już nigdy się tego nie dowiem. :tak:

gdyby ktoś chciał luknąć to mój "szczęśliwy" cykl i przegląd moich pozostałych cykli.

Obserwacja cyklu - enpr.pl

jesli macie jeszcze jakieś pytania, piszcie śmiało!

pozdrawiam.

tysia zapalenie spojowek - zmora mojego dziecinstwa ! Mam nadzieje, ze szybko przejdzie.Czekam na Twoje wyniczki, i mocno trzymam kciuki ! co do mnie - pojecia nie mam, ale jesli zechcialaby skoczyc byloby bardzo milo :confused2:

natka i jak sytuacja na froncie ? przyszla @ ?

karola gratulacje :) i znów czas "niemożliwy" stał się szczęśliwy:) dajesz nadzieje kochana:):-D:-)
czytajac twoje zmagania jakoś o nuśśce pomyślałam :-D ciekwai mnie bardzo co Ci nuśka gin jutro powie:eek:
patuśka no nie wiem czy dopiero będzie , to mi wygląda na drugą faze- trzy wyzsze tempki jak byk-a wpisujesz w ovufrend tez?mi w tym cyklu pokazywał 10 dc a po paru dniach zmienił na 13 dc -czyli tak jak niby była:baffled:
natka to czekanie najgorsze , najtrudniejsze ahh na samą myśl doła łapie:baffled:

kurcze a mi niedobrze po tym duphastonie ze szok, czuje sie cieżka i mam mdłosci-w zeszłym miesiacu tez miałam mdłości po nim, czytałam ze bardzo można przytyć i staram się pilnować-ten cykl bedzie napewno najdłuzszy z wszystkich od 17 dc mam brac 14 dni czyli 32 dc koniec i później pare dni -obym sobie nie namieszała tym

Cześć dziewczyny :*

Nuuuśka @ na razie ani widu ani słychu- rano miałam dużo kremowego śluzu, momentami delikatnie brunatnego więc myślałam że to zwiastun małpiska ale na razie wszystko ucichło. Do bani to wszystko, (.)(.) przestały boleć jak zwykle mam przy @ ale nadal napuchnięte jak nie wiem :/

Kasiol aż 14 dni masz brać? To faktycznie cykl może Ci się wydłużyć ale nie sądzę żeby jakoś bardzo, może z 3 dni.

reklama
hmmm natka dziwne to w takim razie :-( zobaczymy jak jutro beda sie prezentowaly tempki, oby byly bardziej laskawe dla Nas obydwu niz te dzisiejsze !

kasiol to wyjatkowo dlugo masz brac tego dupka :/ widze, ze i u Ciebie szykuje sie cykl 33+ :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry