• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Dzien dobry :)

Nuuska no u mnie tempka to jakas poroniona.non stop 36,7 i ani grama wiecej...

Akuku o mamo! Faktycznie jakies fatum nad wami wisi...

reklama
hej
ale cisza dziś u nas
taki jakiś oderwany ten dzień od tego krótkiego tygodnia:) zanim się pewnie obudzę będzie piątek:)
tempka dziś poleciała, no cóż głową muru nie przebije... ehhh

Witam.

Kasiol - tempka niżej, ale jeszcze nie poniżej granicy temeratur. Takze trzymam nadal kciuki.

Kto teraz testuje w najblizszym czasie? Chyba Nuuussska najszybciej?

Jakos dzis robota ni za mna ni przede mną. A jeszzcze 2 godziny i jedna mega ważna sprawa do zalatwienia...... Ehhh

Rzeczywiscie dzis cichutko u Nas. Moze to efekt tego jednego dnia mniej w tygodniu, dzis wiele musialam nadrobic ;/

patu$ jak dla mnie ona wcale nie jest poroniona tylko stabilna a to chyba dobrze co ? :) lepsze to niz moje gory i doliny :wściekła/y: Masz caly czas termometr z jednym miejscem po przecinku ?

tysia czy ja kochana bede testowac to na prawde nie wiem, watpie bo pewnie temperatura i tak sie roztrzaska jak zawsze wiec nie bedzie juz powodu :/ dzis poleciala wiec pewnie jutro poleci jeszcze bardziej, moze czeka mnie jakas krotsza faza lutealna w tym cyklu...nie wiem :zawstydzona/y:

Cześć :*

Akuku no naprawdę jakaś czarna seria..

Nuuuśka tempka spadła ale nadal jest wysoko także jeszcze nie wszystkpo stracone.

Kasiol u Ciebie też nadal ponad linią podstawową także nadziei nie trać! Pisałaś ostatnio że dziwisz się że tempka stosunkowo niska mimo duphastonu- ale tym się nie sugeruj bo dupek (w przeciwieństwie do luteiny) nie wpływa na temperaturę.

nuśśka trzymam kciuki ,żeby to była implantacja-w sumie ten czas pasuje:)
ja popadam w depresje przed okresową ( oj nie znoszę tego ciagłego przygnebienia)
patuś ja myśle ,ze jak ma sie udać -to czy to będą starania w owu czy pare dni przed -i tak sie uda:)

Hej kochane:)
Kasiol mi sięwydaje, że test pozytywny to dopiero jutro ma szanse wyjśc:) Tak 2 dni po implantacji podobno wychodzą:) Więc trzymam kciuki, bo tempka piękna:)
Nuuśka u Ciebie też pięknie w górę:) Kurcze miałam się w tym miesiącu waszymi wykresami nie nakręcać, a to się jednak nie da...

hej
paulinka chyba troche późno jak na implantacje choć do 12 niby może być, bardziej martwi mnie wczorajszy ból lewego jajnika-normalnie nie mogłam uleżeć -pierwszy raz tak miałam-i nie wiem czy może tak się dziać po Duphastonie? nawet przeszła mi mysl ze to ciąza pozamaciczna i jajowód lewy mi exploduje tak bolało.
Nuśśka kiedy testujesz?super ze tempka wraca do siebie:)
akuku co tam u WAS?

kasiol tez wydaje mi sie ze na implantacje chyba juz za pozno, moze jeszcze fasolcia sie nie zadomowila jesli sie udalo, i potrzeba jeszcze paru dni ? bo az dziw ze sama z siebie tak ladnie podskoczyla.
Ja chyba nie bede testowac w ogole, jakos wyjatkowo nie po drodze mi w tym miesiacu z testami. Zreszta patrzac na moj wykres, mozna potwierdzic jedno - 7 dnia po owulacji poziom progesteronu jest rzeczywiscie najwyzszy a potem stopniowo spada, jesli nie udalo sie zaplodnienie, az do momentu pojawienia sie @.
I tak wiem, ze koniec bedzie taki jak zawsze, wiec psychicznie nastawiam sie juz na kolejny miesiac staran eh. Co Nas nie zabije to Nas wzmocni.:zawstydzona/y:

reklama
hejka!

No mija tempka sie ruszyla,no ale nie ma sie co dziwic dzis 22 dc wiec progesteron w szczycie bedzie wiec rosnie :D
Nuuuska nadal uzywam tego z jednym miejscem,mialam zamowic ten z dwoma ale schodzi jakos...Ale chyba dzisiaj zamowie,a nawet zaraz:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry