• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka też sobie tak myślę że lepiej nastawić się na "nie" :-) mniejszy ból jeśli faktycznie się nie uda! A swoją drogą kochana ta Twoja tempka nadal piękna!! Ajj trzymam kciuki :*:-)

A jak tam kasiolku u Ciebie?
Miłego dnia, w końcu piąteczek :-)

reklama
Hej

Ja wczoraj zly humor mialam, niestety oberwalo sie dziecio. I m... mam dosc tego roku...

Dzis wchodze w 32 tc i 63 dni do terminu !!! Ja nie jestem gotow aaaaa!!!

natka niby nie spadla dzis, ale jest strasznie miernawa nawet jak na mnie o II faze cyklu, w sumie to druga polowe II fazu bo pierwsza byla bardzo ladna. Obawiam sie, ze jutro poleci na leb bo jutro juz 13 dzien po owulacji, @ powinna sie pojawic w niedziele, najdalej w poniedzialek. Testowac wczesniej raczej na pewno nie bede noo chyba ze zdarzyl by sie cud i nagle zamiast spasc, poszlaby do gory przez najblizsze 2 dni, ale w to raczej nie wierze.
Nastawiam sie juz psychicznie na kolejny cykl, co by nie powiedziec, ten byl mimo wszystko jednym z ladniejszych jesli chodzi o temperature, zwlaszcza w I fazie w I polowie II fazy cyklu. Serduszka tez trafione w 100 wiec moze kolejnym razem sie uda :blink:

tysia
dziekuje za kcuki :) ale raczej to ja bede trzymac za Ciebie :)

akuku wydaje Ci sie, ze nie jestes gotowa, jak przyjdzie co do czego bedziesz gotowa w 100% na pewno.

Kasiol czekamy na tempkę:)
Nuuśka u Ciebie bardzo ładnie:)&&&&&&&&&&&&&&
Patuśka za Twoje wyniki od onkologa też &&&&&&&&&&&&&&
Natka cieszę się, że u Ciebie lepiej już:)
Akuku spokojnie 9 tyg Ci zostało- zdążysz ze wszystkim:)
Tysia zamorduje normalnie... Ser pleśniowy, łosoś.... ale mi ochoty narobiłaś, a ja nie mogę:((((((((((((((

hej:)
u mnie dupa blada w tym cyklu, aj szkoda gadać... mam urlop dziś wiec sprzatam popłakuje w koncie i mysle co ja takiego zrobiłam ze tak sie musze czuć, za jakie grzechy;/;/
nuśśka stabilnie pięknie ,oby nie spadła:)

kasiol eh przykro mi :( dlatego ja nawet nie testuje, poniewaz u mnie tez pewnie doopa blada to nie chce sie dolowac tym testem jeszcze bardziej :/ Do kiedy Ty masz brac dupka ? Do niedzieli tak ? a potem w jakim terminie dostaje sie @ ? Strasznie dluga bedzie ta Twoja FL w tym cyklu, czemu tak dlugo gin kazala Ci go brac kochana ?

paulinka eee nie oszukujmy sie, nie jest wcale ladnie :wściekła/y: jest tak jak zawsze, w sumie to gorzej bo nizej niz zazwyczaj, ale przynajmniej (.)(.) nie bola jak w kazdym cyklu przed @ wiec to jedyny plus.

hejka!

Nuuska, Kasiol czekac do terminu @ i wtedy testowac!

Nuuska punkcja nie bolala chociaz ja na widok igly bledne tak teraz sie az tak nie balam igla cieniusienka,uklucie tylko bolalo,no i potem juz po biopsji ta torbiel mnie bolala wieczorem ale juz przeszlo.

nuśśka no właśnie nie wiem dlaczego kazała brac 14 dni po 2, bo wszyscy biorą 10 dni-tylko coś wyczytałam ze przy inseminacji ktos tez miał brać 14 dni... mówiła brac 14 dni od 17 dc i jak po 2 dniach po odstwieniu nie przyjdzie @ zatestować

wiec ten cykl bedzie dłuuugaśny -szkoda ,ze bez sensu;/;/;/;/
plus taki ze po tym całym dup. nie mam żadnych bóli... no oprócz piersi...

reklama
a ja wlasnie nie mam zadnych boli (.)(.) az dziw...bo zawsze nie umialam wytrzymac od owulacji do @.
W przyszlym cyklu tez masz tak brac ? bo to bez sensu, teraz bedziesz musiala co miesiac sobie wydluzac cykle przez tego dupka :no:
Dzis od rana czuje sie jak na @...:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry