• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

natka - dzis 25DC, owu potwierdzona w 15 DC.

Dzieki dziewczynki za kciuki, ale naprawdę nie wierze w ten cykl. A jeszcze znajac zycie i moje szczescie to mnie na Andrzejki zaleje.............

reklama
Wlasnie Alex obudzil sie i zaczal poplakiwac ze go nozki bola...masaz mu pomogl ale na chwilke...dalam paracetamol przeciwbolowo i kompres rozgrzewajacy i mu lepiej... chyba etap szybkiego wzrostu... mowi mamo tak mnie boli ze nawet spac nie moge. Biedny, wiem co to znaczy bo mnie w ciazy nogi bola, glownie lydki... mam nadzieje ze kompres mu pomozei bedzie spal spokojnie cala noc.

No to w sobotę powinno już coś wyjść jeśli się udało tysia :-)

Akuku te Twoje chłopaki to mają pecha ostatnio z tymi bólami i przeziębieniami :-(

A u mnie owu się chyba rozmyśliła bo znowu w dół temperatura i zaczynają robić się góry i doliny :-( chociaż nadal czuję się "boląco" że tak powiem. No i poza tym czuje jakby zaraz miała @ przyjść. Powalone to wszystko...

Miłego dnia :*

hej
akuku moja Kali tez czesto sie skarży, masaż zazwyczaj pomaga, czasem paracetamol tez dam.
Natka badz cierpliwa:)
Tyśka :)
dziewczynki miłego dnia:):)
nuśśka jak myślisz czy te dni teraz co czekam na @ to juz nowy cykl? taka tempka to juz chyba nowy?pechole mogą rosnąc juz przy tak niskiej?
akuku piękny brzusio:)

Ostatnia edycja:
witam ;)

Kasiol, nowy cykl to wg mnie od pierwszego dnia @. Jeszcze @ sie nie zaczela? Dziwne, skoro temperatura poleciała i to juz 2 dni taka niska....

Akuku - biedny Alex.... Aguska jak zaczyna szybko rosnąć tez narzeka że nóżki ja bola wiec wiem co to znaczy w nocy dziecku nogi masować. Oby szybko przeszlo.
Torba spakowana?
Jak ręka męża?

Dalam mu paracetamol , bo pol godziny jeczal, ale sam kompres chyba pomogl...mtez mysle ze to wkasnie bole wzrostowe.

Torba? Jaka torba hehe. Mam spakowane tylko klapki pod prysznic, podpsaki i majtki poporodowe, a dla malucha pampersy, chusteczki, sudocrem i to wszystko... nie mam ela siebie koszul i stanikow, a malucha ciuchy czekaja na prasowanie i reszta na pranie i prasowanie.
Ale to nie wiem jak i kiedy, weny mi brak i kasy rzecz jasna...

Kasiol nowy cykl jak @ przyjdzie wiec trzeba czekac.

Natka moze dzisiaj owu skoro spadek, jutro powinien byc wzrost.

Aaa u nas snieg spadl !!!!! Szok normalnie.
Milego dnia

no własnie czytałam gdzies ,że nie koniecznie, w nowym cyklu tempka spada-progesteron spada i pechole zaczynaja wzrastać, ja mam niską juz 3 dni a @ nie widac, kurde zaczynam myśleć ze to juz nowy cykl,bo w @ tez juz wzrastają?
jak mam czekac nawet do 2 tygodni po dupku na @ to kurde moge miec kolejna owulacje po drodze? w końcu tempka niska wiec chyba progesteron tez-czyli warunki na wzrost pechola są?

kASIOL, a tak teoretycznie to ile dni po odstawieniu dupka powinna @ przyjśc?

Akuku - jak to śnieg? Hehe, u nas piękne słoneczko, trawka zielona, a jeszcze z aoknem mam wierzbę której liscie nie opadły i są ładne zieloniutkie ;) Normalnie jakby byl wrzesien a nie listopad ;)

Mam nadzieje ze na BN sniegu napada ;)

reklama
tyśka róznie, mówiła gin ze po 2 dniach, ale w ulotce piszą o max 14 dniach.Nuśśka miała chyba po 5 dniach-ale nie miała takich różnic w tempce-no tak nisko i jej nadal nie ma.Martwi mnie to troche -bo ciąży nie ma na bank, więc wredota niech juz bedzie-zebym nie straciła tego cyklu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry