• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Nuska, Kasiol baarzo mi przykro :(:(:(

Ja sie strachu najadlam..zwykle maluch mnie budzi kopniakami a dzis nie czulam ani jednego kopniaka... niedawno zjadlm sniadanie polozylam soe na boku I obudzilam piocha..ufff kopie...
A tu moj lecac 32 tc

Załączniki

• 1384772611822.jpg
    1384772611822.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 35
witam ;)

Akuku - piękny brzuszek ;) Ale ten czas leci.... Szok.

Dzięki za trzymanie kciuków, ale cos czuje ze nic z tego w tym m-cu. Ani troche nie czuje się ciążowo. W sobote musze zatestowac, bo idziemy na Andrzejki, wiec musze wiedziec czy moge szalec czy nie. @ powinna przyjść w weekend.
Raczej zastanawiam sie czy nie odłozyc staranek, bo wymysliłam ze powinnam na serio prace zmienic.....

Akuku piekny brzuszek :)

Kasiol, Nuuska :(

U mnie tez nici w tym cyklu. PSM mnie napadl...

Dzis maluje w kuchni :D Z czerwieni na zielen. Juz raz pokrylam biala farba jeszcze raz i kolor :0

Przyslali mi moj nowy termometr,takze od nowego cyklu zaprzyjazniam sie z nim :)

hej
nie wiem dlaczego nie widze tego zdjęcia akuku... hmmm coś ostatnio nam szfankuje wszystko.
Tyśka to czekamy na dobre wieści w sobote - albo na drinka na pocieszenie!

Wczoraj mieliśmy gości i na wstepie otrzymaliśmy gratulacje na fasolke -której niestety nie ma;) ( na razie:))))))))-a Kalina otrzymała prezent trafiony na ten czas-czyli "Było sobie życie-cud narodzin"
takie ploty krążą, wczoraj mnie zdołowało a dziś jakoś nie wiem dlaczego mi lepiej.I tak juz nic nie zrobie. Od wczoraj robie też brzuszki-co nie spodobało sie Kalinie-bo :
-Dlaczego tak robisz?
-Bo chce mieć mniejszy brzuch
-Ale ty masz mieć gruby brzuch, masz mi brata urodzić!
No łezka mi się w oku zakręciła.
No głową muru nie przebije- Nuśśka masz juz @ ? juz do Ciebie trafiła? ja jeszcze czekam choć tempka jak nigdy niska-więc pewnie zaraz sie pojawi.
Tak jakoś śmiesznie bez wykresów-a może bedzie nam troszke łatwiej nie patrzac ciagle nie analizując?

aaa natka ciesze sie ,że sie zaczyna układać !!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
natka super ze w koncu zaczyna sie ukladac, oby tak dalej !! :***

tysia bede mocno trzymac &&&&&& za Twoj sobotni test :* oby listopad nie byl do konca stracony.

patu$ a mnie dzis przyszla zmywarka na poprawe humoru i Ł. z tesciem wlasnie montuja w kuchni :-) Ajjj jak sie ciesze !!

kasiol matko, temperatura poleciala i dalej @ brak ?? :baffled: u mnie dzis rano sie pojawila ale tak masakryczna ze hej. Zalalo mnie w pracy dokumentnie eh, zaraz pozmieniam wykres, dzis strasznie zalatany dzien byl.

akuku ja nic nie widze, zadnego zdjecia :(

Cześć dziewczynki :*
Matko, ale zalatany dzień! Ale w końcu udało mi się usiąść i odpoczywam :-)

Nuuuśka jednak faktycznie @ przylazła... Przykro mi :* ale cykl był przepiękny! :-)

Tysia a który to dc?

Mój M zaproponował żebyśmy w sobotę pojechali zrobić badanie nasienia. Sama nie wiem, zobaczymy jak u mnie tempka bo nie chcę żeby okazało się że abstynencja przed badaniem wypadła akurat w owu. Choć czuję jakby to było dziś, wszystko boli i w ogóle. No nic, zobaczymy.

Miłego wieczoru :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry