• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Ale się najdałam... Nie mam sił...
Kasiol może za wcześnie- poczekaj jeszcze ze 2-3 dni.
Akuku Emilek sama słodycz:)
Natka u Ciebie tempka baaaardzo wysoko... Ciekawe czy to owu...

Akuku slodziak :-)

Paulinka to teraz nic tylko sobie odpoczywaj!

Nuuuśka jak wyniki? Odebrałaś?

Mój M niby obrażony na mnie i się mało odzywa ale obiadek pyszny przygotował i zaraz po pracy na mnie czekało jedzonko ;-)

natka tak tak, odebralam wyniczki no i sie okazuje kolejna niespodziana - Euthyrox to wiadomo ze powoduje obnizenie TSH wiec jak wytlumaczyc to ze tydzien temu po wzieciu tabletki moje TSH wynosilo 1,80 a wczoraj przy nie wzieciu niczego 1,69 ? :sorry2:magia normalnie. Dzis sie nad tym zastanawialam i nie rozumiem dalej :wściekła/y:
Wyniki przeciwcial beda za 5 dni, zbadalam rowniez przeciwciala przeciw/plemnikowe by wiedziec czy tu sie siedzi problem. Prolaktyna natomiast sliczna - 10,93 przy normie 5,18-26,53 ng/mL :blink:

Dopiero co wczoraj Ty sie zalilas na M, a dzis ja powinnam. Masakra, znowu Ł. sie zagubil, wrocil o 5 rano do domu, ja niewyspana jestem jak szlak a jeszcze w pracy siedze :no: szkoda gadac z tymi chlopami.

akuku sliczny jest Emilek - zdjecie cudo :-)

Nuuuśka piękne wyniki! Choć rzeczywiście dziwne z tym tsh... Ale najważniejsze że spadło jeszcze bardziej- nic tylko się cieszyć :-)
A Ł wrócił chociaż w "dobrym" stanie czy mocno zaszalał? Kurcze, jak on tak mógł znowu "zabłądzić"? Ach te nasze chłopy :/

natka czy zaszalal....tak niestety poszalal. W sumie spal 3h i poszedl do pracy...zycze mu powodzenia bo wiem ze latwo nie bedzie ale sam sobie zawalil wiec niech teraz sie meczy. Mial isc po pracy na jedno piwo a skoczylo sie jak zawsze w jego przypadku...traci sie, bo jak wypije to zawsze ulega presjii kumpli, tak samo zreszta glupich jak i on w pewnych kwestiach a potem boi sie wrocic do domu. Dzis siedzial na klatce ponad pol h heh normalnie masakra :sorry2: Az slow brakuje.

O matko, jeszcze do pracy szedł?! :szok: No to rzeczywiście poszalał.. I na pewno ma bardzo ciężki dzień.. Ale może dzięki temu następnym razem dwa razy się zastanowi zanim się tak głupio zachowa :-)

Cześć kochane :**

Myślałam że wszystkie jeszcze śpicie ale widzę że wykresy pouzupełniane więc jednak jesteście już na nogach :-)

Kasiol tempka pięknie pnie się w górę!! Trzymam kciuki cały czas :*

Miłego dnia i ogólnie całego weekendu :-)

hej
ale mam lenia dziś, nic nie posprzątałam, spać mi się chce ale się krzątam z wyrzutami sumienia na takiego lenia:(
natka a jednak spadek:0 czyli przed owu :szok: powoli łapie doła przedmałpowego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry